- Konu Yazar
cumartesi günü kadirlide cok kötü yagmur yagıyordu.kadirlinin içinden gecen savrun cayı hiç görmediğim şekilde taşmış ve korkunç derecede akıyordu. daha sonra duydukki daha yukarılarda bir araba sele kapılmıs ve bir kişi ölmüş diğerleride zor kurtulmus... herneyse bizde daha önceden cadırlarımızı tulumlarımızı alıp yaylaya gidecektik ama yagmurdan dolayı gidemedik. saat gece 11.30 gibi yagmur durmuştu ve yusuf geldi yusufla birbirimizin gözüne baktıkk ve ikimiz aynı anda hadi gidelim dedik:queen:
ilk resim savrun cayından bi görüntü

osmaniyede bi corba içelim dedik

aynadan ben

tekrar yola devam edelim dedik

erzin yol ayrımına geldigimizde yagmur basladı ve hemen bir petrole sığındık.petrolde yagmurun durmasını bekledik ama durmadı
ama burada yalnız değildik bizim gibi petrole sıgınan motorcu arkadaslar vardı onlarla tanıstık.ve ikiside bağlamacalıyorlardı, aldım bende bağlamayı elime hem çaldık hem söyledik ,yağmurda bize eşlik etti.baktık yagmur durmayacak tulumlarımızı serdik biraz uyuyalım dedik daha yolumuz uzundu çünkü

mersin üniversitesinde okuyorlarmıs arkadaslar isimlerini hatırlayamadım ama o gece için teşekkür ediyoruz buradan

petroldeki çalısan abide bize kahve ısmarladı sagolsun pek muhabbet edemedik fakat ilgilerinden dolayı onada cok teşekkür ediyoruz

uyuyamadan yagmur durmustu ve daha fazla geç kalmamak için yola koyulduk.tekrar yagmura yakalansakta yola devam ettik ve sabaha karsı antakyadaydık.
antakyadaki okul arkadasım Ahmet Sucubaşı bizi bekliyordu.aslında reyhanlıda oturuyor fakat antakyada resim kursu açmıstı RÖNESANS RESİM KURSU bir odasındada biz bir iki saat kestirdikten sonra reyhanlıda ki Celalettin abi kara böcügüyle bize katıldı:cherry:...
kalktıgımızda ahmetin ögrencileri sagolsunlar kahvaltıyı hazırlamışlardı. kahvaltımızı o güzel mekanda yaptıktan sonra. Ahmet ve ögrencileriyle vedalasıp adanaya dogru yola koyulduk

depoları fullerken

tusuf sırtında çıkını ile:mrgreen:

celalettin abi kara böcüğü ile:cat:

bol rüzgarlı olan bir rampada durup mola verdik

yolda hakan aradı ve hakanda geliyorum ben beni bekleyin dedi. hakanıda aldıktan sonra yola devam ettik adanaya dogru

buda hakan bizim ustamız hertürlü torna ve Lpg işi itinayla yapılır:mrgreen:

adanaya giriyorduk artık

adanaya geldik. ilk iş olarak croscu01 ( kadir abi) oğlun sünneti için kadir abiinin ewine gittik. sagolsun yemeğimizi yedirdi acı biberide verdiki bu anıı unutmasınlar:mrgreen::mrgreen:
kadir abiyle bi saat kadar oturduktan sonra reaale gidip kendimize birertane cadır aldık ve celalettin abiyle yolarımızı ayırıp ewlerimize dogru yola devam ettik. fakat yorgunluktan bitmiştik. fotograf cekmeyi bile akıl edemedik:queen::queen::mrgreen::mrgreen:
KADİRLİ MT ADINA SEVGİLER VE SAYGILAR
ilk resim savrun cayından bi görüntü

osmaniyede bi corba içelim dedik

aynadan ben

tekrar yola devam edelim dedik

erzin yol ayrımına geldigimizde yagmur basladı ve hemen bir petrole sığındık.petrolde yagmurun durmasını bekledik ama durmadı

mersin üniversitesinde okuyorlarmıs arkadaslar isimlerini hatırlayamadım ama o gece için teşekkür ediyoruz buradan

petroldeki çalısan abide bize kahve ısmarladı sagolsun pek muhabbet edemedik fakat ilgilerinden dolayı onada cok teşekkür ediyoruz

uyuyamadan yagmur durmustu ve daha fazla geç kalmamak için yola koyulduk.tekrar yagmura yakalansakta yola devam ettik ve sabaha karsı antakyadaydık.
antakyadaki okul arkadasım Ahmet Sucubaşı bizi bekliyordu.aslında reyhanlıda oturuyor fakat antakyada resim kursu açmıstı RÖNESANS RESİM KURSU bir odasındada biz bir iki saat kestirdikten sonra reyhanlıda ki Celalettin abi kara böcügüyle bize katıldı:cherry:...
kalktıgımızda ahmetin ögrencileri sagolsunlar kahvaltıyı hazırlamışlardı. kahvaltımızı o güzel mekanda yaptıktan sonra. Ahmet ve ögrencileriyle vedalasıp adanaya dogru yola koyulduk

depoları fullerken

tusuf sırtında çıkını ile:mrgreen:

celalettin abi kara böcüğü ile:cat:

bol rüzgarlı olan bir rampada durup mola verdik

yolda hakan aradı ve hakanda geliyorum ben beni bekleyin dedi. hakanıda aldıktan sonra yola devam ettik adanaya dogru

buda hakan bizim ustamız hertürlü torna ve Lpg işi itinayla yapılır:mrgreen:

adanaya giriyorduk artık

adanaya geldik. ilk iş olarak croscu01 ( kadir abi) oğlun sünneti için kadir abiinin ewine gittik. sagolsun yemeğimizi yedirdi acı biberide verdiki bu anıı unutmasınlar:mrgreen::mrgreen:
KADİRLİ MT ADINA SEVGİLER VE SAYGILAR