osmaniye,dörtyol,iskenderun,hatay,adana ve tekrar kadirliye dönüşş

cumartesi günü kadirlide cok kötü yagmur yagıyordu.kadirlinin içinden gecen savrun cayı hiç görmediğim şekilde taşmış ve korkunç derecede akıyordu. daha sonra duydukki daha yukarılarda bir araba sele kapılmıs ve bir kişi ölmüş diğerleride zor kurtulmus... herneyse bizde daha önceden cadırlarımızı tulumlarımızı alıp yaylaya gidecektik ama yagmurdan dolayı gidemedik. saat gece 11.30 gibi yagmur durmuştu ve yusuf geldi yusufla birbirimizin gözüne baktıkk ve ikimiz aynı anda hadi gidelim dedik:queen:

ilk resim savrun cayından bi görüntü

osmaniyede bi corba içelim dedik

aynadan ben

tekrar yola devam edelim dedik

erzin yol ayrımına geldigimizde yagmur basladı ve hemen bir petrole sığındık.petrolde yagmurun durmasını bekledik ama durmadı:) ama burada yalnız değildik bizim gibi petrole sıgınan motorcu arkadaslar vardı onlarla tanıstık.ve ikiside bağlamacalıyorlardı, aldım bende bağlamayı elime hem çaldık hem söyledik ,yağmurda bize eşlik etti.baktık yagmur durmayacak tulumlarımızı serdik biraz uyuyalım dedik daha yolumuz uzundu çünkü

mersin üniversitesinde okuyorlarmıs arkadaslar isimlerini hatırlayamadım ama o gece için teşekkür ediyoruz buradan

petroldeki çalısan abide bize kahve ısmarladı sagolsun pek muhabbet edemedik fakat ilgilerinden dolayı onada cok teşekkür ediyoruz

uyuyamadan yagmur durmustu ve daha fazla geç kalmamak için yola koyulduk.tekrar yagmura yakalansakta yola devam ettik ve sabaha karsı antakyadaydık.
antakyadaki okul arkadasım Ahmet Sucubaşı bizi bekliyordu.aslında reyhanlıda oturuyor fakat antakyada resim kursu açmıstı RÖNESANS RESİM KURSU bir odasındada biz bir iki saat kestirdikten sonra reyhanlıda ki Celalettin abi kara böcügüyle bize katıldı:cherry:...
kalktıgımızda ahmetin ögrencileri sagolsunlar kahvaltıyı hazırlamışlardı. kahvaltımızı o güzel mekanda yaptıktan sonra. Ahmet ve ögrencileriyle vedalasıp adanaya dogru yola koyulduk

depoları fullerken:)

tusuf sırtında çıkını ile:mrgreen:

celalettin abi kara böcüğü ile:cat:

bol rüzgarlı olan bir rampada durup mola verdik

yolda hakan aradı ve hakanda geliyorum ben beni bekleyin dedi. hakanıda aldıktan sonra yola devam ettik adanaya dogru

buda hakan bizim ustamız hertürlü torna ve Lpg işi itinayla yapılır:mrgreen:

adanaya giriyorduk artık

adanaya geldik. ilk iş olarak croscu01 ( kadir abi) oğlun sünneti için kadir abiinin ewine gittik. sagolsun yemeğimizi yedirdi acı biberide verdiki bu anıı unutmasınlar:mrgreen::mrgreen::p kadir abiyle bi saat kadar oturduktan sonra reaale gidip kendimize birertane cadır aldık ve celalettin abiyle yolarımızı ayırıp ewlerimize dogru yola devam ettik. fakat yorgunluktan bitmiştik. fotograf cekmeyi bile akıl edemedik:queen::queen::mrgreen::mrgreen:

KADİRLİ MT ADINA SEVGİLER VE SAYGILAR

Ressam arkadaşım ellerinize sağlık. Kazasız sürüşler ve görüşmek dileğiyle. Selamlar.

Gaziantep İl Temsilcisi
reşit ellerine saglik baya bir gezmişsınız maşallahınız var allah kaza bela vermesın

Gaziantep den selamlar

Güzel gezi olmuş :) Yağmur da motor baskadrı :) Tebrikler :)

ewet bambaşka oldu :mrgreen:

Paylasım icin tesekkurler, iyi gezmissiniz...

rica ederim dostum. thanks

Ressam arkadaşım ellerinize sağlık. Kazasız sürüşler ve görüşmek dileğiyle. Selamlar.

naci abi teşekkür ederim. buralara bir geldiniz daha yoksunuz :cherry:

reşit ellerine saglik baya bir gezmişsınız maşallahınız var allah kaza bela vermesın

Gaziantep den selamlar

aydemir sagolasın. bu sefer baya uzun bi yol yaptık ama bize bi sor yolda uyuyarak geldim kadirliye hehehee:mrgreen::p

Son düzenleme:
reşit motorunuza canınıza sağlık, adana o kadar deyil.sanırım konvoya yetişememişsiniz

süper gezi olmuş, duygulandım bir anda memleket hasretiyle..dörtyolda doğdum,orada büyüdüm.oradayken peco 51 vardı..ellerinize sağlık,ama arkadaşlar biriniz eldiven giymeyi unutmuş, lütfen tam teçhizat çıkın motosikletin üzerine.

Güzel bir geziye imza atmışşınız adanadan kadirlerle hatay mt ile beraber yaylalara gelmek istedik ancak terör var diye ikaz ettiler doğrumu?eğer böyle bir tehlike yok ise gelmeyi düşünüyoruz.:wiinkk: selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hasancolakefeDostum Reyhanlı'nın neresinde oturuyorsun seni çıkartamadımda ?

Dostum benim :rendeer: Hem ressam,hem müzisyen,hem motorcu hemde doğa dostu...Her şehire lazım böylesi, helal olsun.:cat:
Resimleri artçın yok hareket halinde belliki sen çekmişsin! Aman kendine dikkat et sen kıymetlisin. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel gezi olmuş...bol bol geziyorsunuz ne mutlu size...

Ressamcığım, raporu yayınladığını yeni gördüm, çoktan beri girmiyordum siteye. Teşekkürler. Neden geri kaldığını şimdi anladım, meğer fotoğraf çekmek içinmiş:) Kendine iyi bak.
Bu arada, okulu tatil edince bir Erzurum ya da Antalya yapar mıyız?

djelals,Hocam sen motorunun eksozunu neden deldirmişsin ?
Geçen Reyhanlı'da gördümde.

djelals,Hocam sen motorunun eksozunu neden deldirmişsin ?
Geçen Reyhanlı'da gördümde.

Çok dikkatlisiniz o zaman:rendeer: Motorun eksozost çıkışının fazla dar olduğunu, bu şekilde yapınca ekszost dumanlarının daha kısa zamanda dışarıya çıkacağını ve performansta artış olacağını düşündüğüm için deldim. Düşündüğüm gibi de oldu sanıyorum. Sesli motoru sevmesem de performans artışı sesli oluşunu bana unutturdu. Reyhanlı'ya sürekli gelir misiniz? Geldiğinizde görüşelim. Antakya'da bulunuyorsanız oraya geldiğim zaman da görüşebiliriz, selamlar

Ressamcığım, raporu yayınladığını yeni gördüm, çoktan beri girmiyordum siteye. Teşekkürler. Neden geri kaldığını şimdi anladım, meğer fotoğraf çekmek içinmiş:) Kendine iyi bak.
Bu arada, okulu tatil edince bir Erzurum ya da Antalya yapar mıyız?

abi tatil olunca diyorsunda benim dükkan tatil olmuyor biliyorsun :D ama bu hafta yatılı bi gezi planlıyoruz gelmezsen karışmam bak.haberlesiriz yine

Güzel bir geziye imza atmışşınız adanadan kadirlerle hatay mt ile beraber yaylalara gelmek istedik ancak terör var diye ikaz ettiler doğrumu?eğer böyle bir tehlike yok ise gelmeyi düşünüyoruz.:wiinkk: selamlar

abicim terör işini 98 den bu yana duymadım bizim yaylalarda varsa bile sesini çıkaramazlar o cevrede.çünkü önemli bir geçis noktası orası kendileri için kötü olur :):):D

Dostum benim :rendeer: Hem ressam,hem müzisyen,hem motorcu hemde doğa dostu...Her şehire lazım böylesi, helal olsun.:cat:
Resimleri artçın yok hareket halinde belliki sen çekmişsin! Aman kendine dikkat et sen kıymetlisin. :bounce:

:):) abicim teşekkür ederim iltifatların için :rendeer: :rendeer: artcım yokmtu ewet ben cektim ama benden baska foto cekecek kimse yok tu bende bu güzellik kacmaz< arkadaslarla paylaşayım dedim. elimden geldigi kadr dikkat ederim sende kendine dikkat et:) :rendeer:

Son düzenleme:
djelals,Hocam Reyhanlı'da bir akrabam var sizi hergün yeni mahallede gördügünü söylüyor,karşılaşırsanız onunda adı İzzet fakat yaşı küçük :cherry:

abi tatil olunca diyorsunda benim dükkan tatil olmuyor biliyorsun :D ama bu hafta yatılı bi gezi planlıyoruz gelmezsen karışmam bak.haberlesiriz yine

Ressaaaam, öldürdün beni bu haberi vermekle:pr: Bu hafta sonu benim büyük kız YDS 'ye (yabancı dil sınavı)giriyor. Küçük kız da SBS'ye (ilköğretim okulları seviye belirleme sınavı) giriyor. Size katılamayacağım. Yahu ne şanssızlık bee. Neyse, bunun intikamını da tek başıma veya Serkan'ı alarak Antalya turuna çıkarak alırım herhalde:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar