ankara bi durgunluk var ya tarz degişiyor yada herkes motorsikletten yavas yavas cekiliyor ankara mt satılık motorsiklet bölümünde bir numarada.....
@tırtırıze ekip;
mod ile ne alakası var anlamıyorum ben de şu işir:
siz buluşun, gezin; her geziye katılmak zorunda mıyım ya da her geziyi ben mi ayarlamak zorundayım?
13-30 da eryaman giriş optimum köprü altına geliniz.başkaca gezi yazısına gerek yoktur işallah.
mesajın yeni geldi emrah.buluşma yeri belli sıkıntı yok yani.msj attık hiç ses yok maaşallah! neyse bende geliyorum! köprü altları pek sarmaz beni ama![]()
13-30 da eryaman giriş optimum köprü altına geliniz.başkaca gezi yazısına gerek yoktur işallah.
kaç kişi gittiniz bilmiyorum ama gidişiniz muhakkak güzel olmuştur inşallah gelişinizde güzel olur, neden mi? hava gürlemeye başladı bile acaba orada nasıl hava bilemem gelirkende inşallah bir köprü altında beklemek zorunda kalmazsınız:queen:
Walla giden olduysa eğer kesin ıslanacak. Oysaki dün uyarmıştım ben herkesi. Motorcuyuz, genciz, delikanlıyız, özgürüz kim tutar bizi diye gözünü karartıp yola çıkan arkadaşlar umarım hasta olmazsınız.
tam senden beklenecek cümleler bunlar :mrgreen:
yau bir kere bile motorda ıslanmamış biri olarak nasıl böyle konuşuyorsun hayret![]()
ahhhhh canımmmm benimmmmHüüüoooopsssss... Burada bi duralım procancan çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.
Beeeeeeeen geçen gün yağmurdaaaaaaaaaaaaaaa ıs lan dıııııım. :queen::queen:
Aniden başladı yağmur tek tük damlıyordu kaskıma ilk defa yağmur damlası değmiş ve o çıkan sen acaip ürkütmüştü beni. Motorumda şaşkındı hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştı. Alındığı günden beri su ile hiç tanışmadı. Temizlikleri hep ph5.5 li ıslak mendille yapıldı Herneyse tam 2-3 dakika sonra yağmur hızlandı pat pat pata pata pat pat diye damlalar kaska vuruyor vizörüm ıslanıyor yerler kayıyordu. Neyse çektim bi ağacın altına durdum. Biliyorum yapılmaz ama ne yapayım ya yıldırım çarpma ihtimalini göze alacaktım yada zavallı motorum ve ben sırılsıklam olacaktık ben yıldırımı tercih ettim. Söyleyin bakalım kim daha deli.... :queen::queen::queen:
ahhhhh canımmmm benimmmm![]()
yağmur altında kalmış kıyamam sana :queen::queen::queen: kaç gram eridin yağmurda
![]()
hemşo ben ıslanmayı çarpılmaya tercih ederdim eğer delilik yapmak istiyorsan ıslak zeminde arka frene asıl direksiyonu bi sağa bi sola kır çok zevki oluyo..:queen:
arkadaşlar gittik gezdik ama çok kötü şeyler geldi başımıza keşke tek sorun yağmur olsaale:
arkadaşlar gittik gezdik ama çok kötü şeyler geldi başımıza keşke tek sorun yağmur olsaale: