- Konu Yazar
benim gibi adrenalinin her türlüsünü yaşayan ama gondola her defasında bu defa korkmaycam diye binip ileri geri uçmaya başlayınca salavat getirmeye başlayan , herkes daha hızlı die bağırırken ne zaman durcak bu diye saniye sayan ama sırf o şansı yüzüznden normalden uzun seansa gelen ve durduktan sonra yeniden hayata merhaba demiş gibi olan varmı 
gelelim hikayeye , bu akşam arkadaşlarla yeni kurulan panayıra gittik , sağda solda kızları kestikten sonra can sıkısından arkadaşlar gondola binelim dediler , tabii başıma gelceği biliyom o yuzden istemedim . bi baktım gondol'da çok tatlı bi kız , hemen onun arkasına çöktük
. gondol 2 defa geri gidip geldikten sonra yaptığım hatanın farkına vardım
. hızlandıkca kendimden geçmeye başladım yine , elimde sigara ama sigaradan 1 nefes cekebilecek durumum bile yok , 1. dakikadan başladım saniyeleri saymaya . bizimkilerde korktugumu görünce operator adamı gazlamaya başladılar . adamda gaza gelip daha fazla havalandırmaya başladı . 4. dakikadan sonra kıza rezil olmayı geçtim ve gözlerimi kapadım . kafamda başka yerlere gitmeye çalışıyom ama olurmu :cherry: benim gibi yeri geldiğinde 10 metrelere kadar çıkabilen bi kroscu gondol'a yenilmişti :queen: .gondol durdugunda ayamı yere bastım ve bi daha farkında vardım hayat güzelmiş
.
Benden başka kim var gondol'a binmeye korkan bakalım
gelelim hikayeye , bu akşam arkadaşlarla yeni kurulan panayıra gittik , sağda solda kızları kestikten sonra can sıkısından arkadaşlar gondola binelim dediler , tabii başıma gelceği biliyom o yuzden istemedim . bi baktım gondol'da çok tatlı bi kız , hemen onun arkasına çöktük
Benden başka kim var gondol'a binmeye korkan bakalım