[MT İZMİR] 13.06.2008 CUMA Bak burayı Hatırladın mı Toplantısı

Autobahn'lar ( otoban ) yani bittiğinde İstanbul - Ankara - İzmir bir Kedi sıçraması kadar yakın olacak:mrgreen:
O zaman günübirlik uzak yolculuklar daha rahat olur ve katılırız karşılıklı toplantılara:queen:
Motosiklet tutkunu olmak başka değilmi.....

Ölmez sağ kalırsak, benzinin litrei de 7-8 YTL filan olmazsa geliriz inşallah ilerde bi gün dediğiniz gibi :mrgreen:

ben de gelmek isterim de scooterın bakımı geldi heran yolda bırakabilir dağ bisikletine düştüm artık.... yanlız gaziemir çok uzak bana artık başka zaman görüşürüz murat abim

izmir gaziemire geliyorum diye o kadar yırtındım ama sesimi duyan olmadı, beni kimse bulmadı ama ben izmir mt yi bulmaya geliyorum. hadi hayırlısı. izmirim yabancısıyım, ama sora sora bağdat bulunur miseli geleceğim ama bakalım kimleri bulacağım.

izmir gaziemire geliyorum diye o kadar yırtındım ama sesimi duyan olmadı, beni kimse bulmadı ama ben izmir mt yi bulmaya geliyorum. hadi hayırlısı. izmirim yabancısıyım, ama sora sora bağdat bulunur miseli geleceğim ama bakalım kimleri bulacağım.

bulamadıgınız yerde izmir mt nerde diye bi seslensen yeter hemen gelir alırız sizi...

ulaştırma okuluna 20 günlük görev için geldim ve toplantıyı okuyunca hemen net sahibine sordum o da 10 dakikalık yürümeyle varırsın deyince bulayım şu mt dostlarımı dedim. tansaşın oradayım inşallah birazdan yanınızdayım

Toplantıdan görüntüler. Daha buradayız bekleriz:)

murat015yo5.jpg

murat001pa4.jpg

Wallace ve Metin3590

murat002eb4.jpg

Wallace ve ViPeR75

murat003st6.jpg

OzanCan, Erkan ve ArapKadri

murat004sq3.jpg

Sessicco ve Onur

murat005lw9.jpg

Özer ve Race Cat Marina

murat006oz8.jpg

Sezi, Extreme1925,Sandman, Bestamilk19,Yurttaş, Okram

murat007yt8.jpg

Okram ve TrTarık

murat008nw9.jpg

murat009fc8.jpg

murat010sr7.jpg

murat011ok6.jpg

murat012sp9.jpg

murat013rl3.jpg

murat014di7.jpg

murat001sv6.jpg

murat002kz4.jpg

Mt izmirin yeni falcısı sezi

murat003nl2.jpg

hava karanlık olunca fincana dışardan ışık desteği yapıldı

murat004yd5.jpg

murat005eo6.jpg

murat007oc5.jpg

buda metin3590 ın fincanı. kendisi gibi falı da tertemiz çıkmış kardeşimizin

Son düzenleme:
Bol kahkahalı, neşeli bir geceydi. Özellikle gözüm Erkan, Ozancan ve Arapkadri arkadaşımızı yaratıcılıklarından kutluyor, gözlerinin hep ışıl ışıl parlamasını diliyorum.::coool:::cherry:
Foto şipşak Wallace ellerin dert görmesin, objektifine zeval gelmesin. :rendeer:
Bundan sonra Sezi benim özel falcımdır bu böyle biline, ilk önce her zamanki gibi bana bakacak sonra belki size :p

Bol kahkahalı, neşeli bir geceydi. Özellikle gözüm Erkan, Ozancan ve Arapkadri arkadaşımızı yaratıcılıklarından kutluyor, gözlerinin hep ışıl ışıl parlamasını diliyorum.::coool:::cherry:
Foto şipşak Wallace ellerin dert görmesin, objektifine zeval gelmesin. :rendeer:
Bundan sonra Sezi benim özel falcımdır bu böyle biline, ilk önce her zamanki gibi bana bakacak sonra belki size :p

bencede bütün gözleri cıkardı sezi arkadasımız sagolsun:queen::queen::queen:
en kötü günümüzün böyle olsunnn...

Toplantıya katılan tüm arkadaşlara teşekkürler:rendeer:
Muhabbeti bol ve güzel bir akşam oldu:cat: diğerine kısmet artık......

ulaştırma okuluna 20 günlük görev için geldim ve toplantıyı okuyunca hemen net sahibine sordum o da 10 dakikalık yürümeyle varırsın deyince bulayım şu mt dostlarımı dedim. tansaşın oradayım inşallah birazdan yanınızdayım

Sizinde toplantımıza katılmış olmanız bizleri sevindirdi:wiinkk:inşallah göreviniz süresince gerçekleşecek toplantılarımıza katılmaya devam edersiniz.
Yarınki piknikte bizimle olmanız dileğiyle.....

malesef bende gelemiyorum iyi eğlenceler

başka akşam ve eğlencelerde var daha:wiinkk:....

üzgünüm gelemiyorum iyi muhabbetler sizlere...

Canın sağolson kardeş:rendeer: gönüller bir olsun ve hayırlı görevler......

Ölmez sağ kalırsak, benzinin litrei de 7-8 YTL filan olmazsa geliriz inşallah ilerde bi gün dediğiniz gibi :mrgreen:

Protesto ya devam edersek amacına kesinlikle ulaşacaktır!
Halktan daha büyük bir güç olamaz:cat:

Şahsen Altayın Lisanslı Basketbolcusu Oldugumdan Dolayı 1-2 Kolaylık Saglayabilirim :cat:

Haydi hayırlısı....Motosikletin marka ve modeli ne olacak peki?
Bu arada, ist Schöneberg wirklich schön:mrgreen:

merhaba bende aranıza yenı katıldım umarım yarın yuz yuze tanısmak nasıp olur tabı benıde aranıza kabul edersenız . hepınıze saygılar

Merhaba,
Üzgünüm ama aramıza katılıp katılnadığını farkedemedim:cherry:
katılıpta kendini tanıttınmı?

İnşallah bundan sonraki toplantı ve gezilerimizede katılırsın:cat:

slm ben urladan gelecegim eger toplantıya gelmek isteyen ama vasıta bulamyan olursa gecerken alabilirim bilginize profilimde iletisim bilgilerm yazıyo ya da özelddende görüsebiliriz...

Urla dan gelerek aramıza katılmana memnun olduk:cat:
Kalıcı olma dileğiyle:cat:

toplaşın toplaşın yakışır izmir mt ye götürün çayları muratta çayı pek sevmez ama neyse idaree etsin artık:p:queen:

Teşekkürler Ümmet bey:wiinkk:
İnşallah yakın bir zamanda başka bir toplantıda görüşürüz:cat:

İnşallah bulurum... :p
Ya bu arada kimse wireless olayına değinmemiş ???
Artık kerkes biliyo mazeretim var :salut: asabiyim ben. :pr:
Net olsun toplantı nerede olursa olsun... :queen:

Marko sen adamı bayıltırsın abii...
Bundan böyle toplantı yaptığımız mekanlarda wireless olmasına
:mrgreen:dikkat edelim artık

Son düzenleme:
Urla dan gelerek aramıza katılmana memnun olduk:cat:
Kalıcı olma dileğiyle:cat:

TESEKKÜRLER BENDE COK MEMNUN OLDUM :)

bence de çok eğlenceliydii....salladık bişeyler işte fal içinnn.....ancak bu toplantıda olmayan arkadaşlara fal baakmıcamm:mrgreen:
izmir den 3 ay ayrı kalıcam sevgilim size emanet :p
inşallah döndüğümde ilk gördüğüm kalabalığı ve sıcaklığı bulabilirimm....
herkese sevgiler; saygılar...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar