gelmek isteyen olursa arçı alırız sevabmış madem![]()
olurr ... hemde manyakkss olur ... :cherry:
ss ile uzun yol yapmak ne yalan söyleyeyim yapamam gibi geliyor...
ELİNT haklı ..
Son düzenleme:
gelmek isteyen olursa arçı alırız sevabmış madem![]()
Abi bulmaca gibisiniz ben n'apayım :silent: Kim kidecek, kim kalacak, omuzun iyileştimi, sonuna yetişsen gidecekmisin, herkes izinleri ayarladımı, gitmeyeceksen feribot biletinin sende ne işi var, bizim telefon ne zaman geliyor vs. vs..
4 sezon Lost izledim bu kadar kafam karışmadı...
Buyur burdan yak işte..
Sen Kate'sin arkadaşım..
Yalan söyle , türlü numaralar dalaveralar çevir eyvalah.. Ama lakap takmak başkasının işi![]()
sedat abi durum netleşince ben msn de olmazsam bana özelden msj atabilirsin...![]()
daha oncede söyledim onun ipiyle kuyuya inilmez mazallah kuyuda kalırsın :queen:
Yahu o yol artçı olarak çekilmezdi zaten. Tadını alamazdın. Atla uçağa, in Dalaman'da, araba kirala git festivaline. Veya minibüsle otobüsle filan git. Motur tepelerinde valla çekilcek yol diil. Bak bende geçen sene motoru yeni almıştım, hiç gitme hayali bile kurmadım. "Acemisin Seda otur oturduğun yerde o virajlar senin boyunu aşar" dedim, bu sene gidiyorum işte. Bi sene çabuk geçer ablası boşver sen. Seneye çıkartırsın acısını :wiinkk:
seda bana cevap ver ben şimdi bu bileti degiştireyim mi yoksa dursunmu ben bandırmaya bilet aldım yok avşa ya gidecekse degiştireyim :queen:
Sen o bileti iptal ettir Halis Abi..
Ben dün akşam arkadaşla konuştum..
"Benim yerim senin yanın , sen yoksan bende gitmem" dedi arkadaş bana..
"Kurtar beni Apaçilerden" diye de yalvardı hatta.. :bounce:
seneye olacak inş.... seneye beni götürebilecek biri var mı ??![]()
Değiştirme sen abi. Gerekirse ben sonrasındaki rotayı değiştiririm :cherry:seda bana cevap ver ben şimdi bu bileti degiştireyim mi yoksa dursunmu ben bandırmaya bilet aldım yok avşa ya gidecekse degiştireyim :queen:
Sen o bileti iptal ettir Halis Abi..
Ben dün akşam arkadaşla konuştum..
"Benim yerim senin yanın , sen yoksan bende gitmem" dedi arkadaş bana..
"Kurtar beni Apaçilerden" diye de yalvardı hatta.. :bounce: