Yeni Tarzım Yeni motorum (resimleriyle)

Merhaba Arkadaşlar, innova motorumu sattıktan sonra, xxxx ytl vererek bu motoru aldım.. piyasaya göre çok makul bir fiyat olduğu için ve motoru 1 ay sonra falan satacağım için fiyatı yazmadım.. sonra söylerim :)
Motorun hiçbir sorunu yok.. 120 yi geçmiyor.. arka fren bitik, değişecek.. sabit hızı 100 km/h.. 2005 model, 24000 km olmasına rağmen motorda hiç titreşim olmaması ve kıvrak olması hoşuma gitti, bence cg den daha iyi motor..
Cg de 5. viteste olduğunu pedalın boşluğundan anlıyordum ama ybr de böyle bir sistem yok.. gerçi devir saatinden de anlıyorum.. en çok hoşuma giden sıfırlanabilen alt sayaç..(bunun adını bilmiyorum) bu çok işime yarıyacak..

Yarın servise götürüp bakım yaptıracaz.. muhtemelen yıldız ticaret bulgurluya.. Kullandıkça olan biteni buraya yazarız, Hayırlısı olsun.. ALLAHu teala olmayanlarada nasib etsin. Maşallah diyelim..

ybr1ze3.jpg

ybr22fa2.jpg

ybr55pf5.jpg

Son düzenleme:
hacı sol elcikteki topuz nerde ben göremedim...hayirli olsun tekrardan fiyatini biliyoz mrk etme:):) sıfırlanabilen sayaç derken gercek kmsinin dişinda alttaki km yi kastediyorsun galiba...

hayırlı olsun :rendeer:

hacı motoru ümraniyeden aldım.. selçuk eczada çalışan biri önerdi.. motorun sahibi üniv. öğrencisiymiş, aracılık etti, kefil oldu aldık

sol elcikteki topuzu yok, serviste takarlar mı ?

Son düzenleme:
alt sayaçtan bahsettim.. anladınmı hangisi olduğunu?

Yok anlamamış o motorun km sini sıfırlatacagını sanmıştır yüzde 15oo :)
Bu arada hayırlı olsun topik te de gördüm sen bayaa makul fiyatta almışsın 1oo-2oo arası ihtiyaçlarını da halledersin motorun :cat:

hacı sol elcikteki topuz nerde ben göremedim...hayirli olsun tekrardan fiyatini biliyoz mrk etme:):) sıfırlanabilen sayaç derken gercek kmsinin dişinda alttaki km yi kastediyorsun galiba...
odametre o zımbırtının adı:)
hacı motoru ümraniyeden aldım.. selçuk eczada çalışan biri önerdi.. motorun sahibi üniv. öğrencisiymiş, aracılık etti, kefil oldu aldık

sol elcikteki topuzu yok, serviste takarlar mı ?

isa usta var orada onunla konuş ne gerekiyorsa yapar:cat:

hayırlı olsn kazasız sürüşler...

sevmedim bu cümleyi... üç kağıt kokuyo.. :farao:

ana km sayacını sıfırlayamazsınız o düğmeyle...sadece belli aralıklarla yaptığınız km ölçmeye yarar:cat:

Son düzenleme:
Teşekkürler.. babaçi senle hemşeriyiz galiba bende rizeliyim.. bu yıldız ticarete yarın sabah gidecem.. tam teşekkül mü burası?
bu sabah pendik servisine götürdüm, işyerinden zor izin almıştım.. gittim ki ohoo adam daha dükkanı yeni açıyor saat 8:40. usta 9 dan sonra geliyormuş.. sinir oldum ya o kadar yol boşuna gittim oraya..

Teşekkürler.. babaçi senle hemşeriyiz galiba bende rizeliyim.. bu yıldız ticarete yarın sabah gidecem.. tam teşekkül mü burası?
bu sabah pendik servisine götürdüm, işyerinden zor izin almıştım.. gittim ki ohoo adam daha dükkanı yeni açıyor saat 8:40. usta 9 dan sonra geliyormuş.. sinir oldum ya o kadar yol boşuna gittim oraya..

hemşeri sayılırız bende kayseriliyim:)

genelde 09:00 da açılıyorlar,servis tam teşekküllü,motoru asansörle aşağı indirecekler sende başında dur:cat:

oda metre midir ndir onun orjinaline 10 ytl demişti pendikteki servis yan sanayisinide aramadim öyle duruyor:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel makina hayrını göresin.

Hayırlı olsun dostum.Seni dylan alacak diye bekliyorduk ama çok şaşırttın bizi:cat:

Allah kaza bela vermesin:wiinkk:

Hayırlı olsun abi.Maşallahı var motorun.Kazasız sorunsuz sürüşler.:rendeer::bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullanmanı dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar