offf offff napalım bu kadar bekledim şimdi de bini beklicez
ozy sen askere gütmiştn ne oldu . .
kardesm askere giden sky
cem nerdesn leem
hani resim koycaktın sen nerdee resimlerr:queen:
offf offff napalım bu kadar bekledim şimdi de bini beklicez
ozy sen askere gütmiştn ne oldu . .
VALLA abi resimleri koyarım ama dijitalden aktarmam lazım nese bu arada rodaj filan konusu açuılmış benm motor 1600 de oldu alalaı 80,90 gün oldu muhasebeci olduğumdan bide gece gezmeyi sevdiğimden normal gibi ama bilmiyorumnese ben rodajı tmamlayana kadar hız yapmadım arada bastım ama sürekli hız yapmadım zaten ypamadım heryerden bişe çıkıyo nesse sonra g.o.paşadan eyübe doru inen bi yol var bilen bilir orayı her akşam çıktım bi süre sonra akşam sabah çıktım baya dik bi yokuş 2 kişi bide
aslında orda oturmam ama malıum motor aldık kız arkadaşımda çalışınca buralarda akşam servis çekiyorum napim içim rahat etmiyo anlıcanız 80 90 gündür hep yokuş çıktım ustalarada sordum fazla bi zarar olmaz dedi ama sık sık servise gittim servise dediğim bizim ramzey servisi var burda ona baktırdım.adam gayet iyi dedi her gidişimde bi problem yok dedi ŞİMDİLİK ama ilerde nolur bilmem ama yokuşları %100 sorunsuz bi şekilde çıkıyo ve size şunu söyleyebilirimki yolda CBR125 VE ZC YAN YANA geldiğinde ZC daha çok ilgi ve dikkat çekiyo ne hikmetse yakışıklı benim Zc
neyse arkadaşlar sonuçta mutluyum uygun fiyataa hem iyi hem yakışıklı hemde scooter modellerinin en güzelini aldım şimdi geziyorum poliste çevirmedi ehliyetten ama kask kafamdan hiç çıkmadı aynı şekilde arkadakide öle şimdi sepet arıyorum arkaya takmak için kırmızı renkte hani yaslanma yerinde döşemeli olanlar varya onlardan muhasebeci olunca dosyalarda malum çantayla taşımak zor en iyisi sepet hem bagaj işi görüyo nese çok konuştum resimleri yakında atarım saygılar sevgiler hadi ZC :d:d
hayırlı olsun...
avcıların neresinde oturuyorsun_?
bende uzak sayılmam![]()
haftasonu inşallah alıcam motoru sağolasın arkadaşım
denizköşklerde oturuyorum
görüşürüz inşallah birgün
geçmş olsun ozan sanırım ben alışana kadar dikkatli kullanıcam motoru, ayrıca smorfys sanada hayırlı olsun bu arada motoru ilk aldığımızda yapmamız gerekenler nedir zc sahipleri biraz yazarsa seviniriz teşkrlr . .
Tüm motosikler kullanıcısı arkadaşlara selamlar,sevgiler saygılar.Foruma ilk mesajımı yazıyorum.Ben de bir mondial 150 zc kullanıcısıyım :cat: Güzel bir de resim koyalım :rendeer:
![]()