[Kütahya - MT]

İsmail;
Çok geçmiş olsun aman dikkat!
Arkadaşlar bu arada gezi de mükemmel olmuş ha.Keyfinize bereket...

mtk

ismail abi çok geçmiş olsun.. plakasını falan aysaydın; yakalayıp dövsevdin :pr:

ömer sana da geçmiş olsun güzel hikaye :D

emrah resimler çok güzel ellerinize sağlık..

benim scootercu :queen: nerde ya girdi birdaha ses gelmedi höyyy scootercu küthaya mt ye scootercu dolsunda hadi bizde gidelim gezilere benim scooter korkuyor tek scooter cıkmaya :salut:

Alp bu motor tam senlik bi bak istersen fiyatıda bayaa uygunmuş....

3855915_538462_flih688.jpg

http://www.sahibinden.com/4500_e_dustu!_!_son_fiyat!_!_!_!WQQaXQQ3855915WQQpXQQdisplayitem

bu siteden pınar diye bi bayanında başkasına sattı ve motor indir di o kişide pek saylıklı motor değil gibi metalgold nickli birinin şinci heralde

hmm hatırladım bu motoru şimdi. belli zaten piyasasına göre çok aşağıdaydı fiyatı.

bu siteden pınar diye bi bayanında başkasına sattı ve motor indir di o kişide pek saylıklı motor değil gibi metalgold nickli birinin şinci heralde
ben de motoru satarken pınar'a mankenlik teklif etsem satışı hızlanır mı ki?:queen:

Son düzenleme:
metin abi neti biraz çok takip ediyorum heralde:p
hayati abi tavsiye etmem motor satılmadı heralde daha.

abi benim kt demirbaş oldu dükkana,satabilirsem çinli bi kros almaya çalışacağım abi.

benim scootercu :queen: nerde ya girdi birdaha ses gelmedi höyyy scootercu küthaya mt ye scootercu dolsunda hadi bizde gidelim gezilere benim scooter korkuyor tek scooter cıkmaya :salut:

Yahu dostum ben artçılı 165 km gittim 74cc lik skutırımla... Sende 125lik vardı galiba sen ki niye korkuyo:queen: benim zaten şuan tek hedefim KÜSU-TM 'i kurmak... (Kütahya Sukutır Tim):cat::p Şuan bir arkadaşımla bu proje üstüne düşmeye başladık... Gerek duruşuyla, gerekse aktiviteleriyle güzel bir proje...

Tüm Kütahya'lı MotoSeverlerin Desteğiyle KÜSU-TM Çok yaKında

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar