merhaba.ben motorları (race) çok sevipte ehliyet alamayan biri olarak herkese merheba

merheba siteye az önce üye oldum buda ilk konum ve mesajım.ben kendimi tanıtayım önce: ben izmirde oturuorum klima işinde çalısan bi gencim benim büyük gibi gördüğüm bi sorunum var.Sorunum da şu ben ehliyet almayı cok istıyorum ve kararlıyım alıcam ama babamın durumunun sıkışık olması nedeniyle kursa yazılamadım.sadece 400 ytl için.ben ne yapmalıyım sizce.ehliyetsiz kullanmak istemiyorum motor.ama :salut: işte böyle bana akıl verirseniz sevinirim:)bide 5 aydır bu siteyi takip ediyorum.özellikle cbr cileri.tekrar herkese selamunaleyküm..:silent:

aramıza hoşgeldin öncelikle

hayatında hiçbirşey senden önemli değil bunu bil sabrın sonu selmaet diyorumm

ehliyetsiz kullanmak istemediğine göre motorun olmalı
ya ikiside olmayanlar ne yapsın şükret sabret :rendeer:

hoşgeldin arkadasim valla benimde ehliyet yok fakat 5 temmuzda sınava girecem inş gecerim..

motorsikleti bu hafta yada hafta ya alacam bende bekliyecem ehliyet almadan kullanmak yok :)
acele etme dostum ehliyet aldiginda rahat rahat kullanırsın.

polise yakalanınca cezasi agir bi tanidik 1800 ytl ceza yedi. kaski yok ehliyeti yokmuş. vs vs..bin ytl ceza yemektense beklemek daha mantiklisi

Katılıyorum + 400 ytl biraz fazla değilmi? bir yerden tanıdık bul ben herşey dahil 250 ytl ye alıyorum ehliyeti

Katılıyorum + 400 ytl biraz fazla değilmi? bir yerden tanıdık bul ben herşey dahil 250 ytl ye alıyorum ehliyeti

bnm suanki A2 eHliyet masrafim 15 ytl dosya hazirlama 250 ytl kurs ücreti 50 ytl sınav ücreti. ayrica sinavdan sonra maliye ye yatacak miktar :s

trafikte ödüceğinide kat içine nasıl 250 ytlye alıon :silent:

bu arada hoşgeldin, sen herhalde birisinin çıkıp ben vereyim ehliyet paranı al demesini bekliyorsun :silent:

bu arada nick'ini senmi bilerek öyle yazdın yoksa doğrusu Honda delisi mi olacaktı

hosgeldin kardesim eger motoun olupta ehliyet alamiyorsan biraz daha sabret bir suru arkadaslarimiz var ehliyeti olupta motoru olmayan... eger motorunda yoksa gene canini sikma bir gun alacaksin ins. onemli olan bu guzelligin sende sevgisinin olmasi.. siteye tekrar hosgeldin kalici ve katilimci olman dilegi ile...

Önce şöyle herkesi cevaplayım.motorum yok ama ehliyeti alınca hemen alcam nasıl diceksiniz uzun hikaye.hediye gelcek diye düşünün yani:).vasco1925 abicim kardeşim ben kimsenin ehliyet paranı ben vereyim demesini istemıyorum desede almam zaten.çünkü ben kendi paramı kazandığım için kendi paramla alıcam ama bende maaşımı babama (eve) vermek zorunda kaldıgım için alamıyorum.ben içimi dökmek istedim.bide burda cok iyi niyetli abilerimiz oldugu için fikir istedim böyle iste.BLACKHAWY abi ben cbr 125 le 600 e hastayım seninde bi gezin olmustu hatırlıyorum:silent:(edirne vandı galiba).fazla uzatmayım.herkesin herşey gönlünce olsun diyorum.AMA İŞTE İNSANIN ÇOK İSTEDİĞİ SEYİ GÖZ GÖRE GÖRE YAPAMAMASI İNSANA ÇOK KOYUYO.:silent:

Önce şöyle herkesi cevaplayım.motorum yok ama ehliyeti alınca hemen alcam nasıl diceksiniz uzun hikaye.hediye gelcek diye düşünün yani:).vasco1925 abicim kardeşim ben kimsenin ehliyet paranı ben vereyim demesini istemıyorum desede almam zaten.çünkü ben kendi paramı kazandığım için kendi paramla alıcam ama bende maaşımı babama (eve) vermek zorunda kaldıgım için alamıyorum.ben içimi dökmek istedim.bide burda cok iyi niyetli abilerimiz oldugu için fikir istedim böyle iste.BLACKHAWY abi ben cbr 125 le 600 e hastayım seninde bi gezin olmustu hatırlıyorum:silent:(edirne vandı galiba).fazla uzatmayım.herkesin herşey gönlünce olsun diyorum.AMA İŞTE İNSANIN ÇOK İSTEDİĞİ SEYİ GÖZ GÖRE GÖRE YAPAMAMASI İNSANA ÇOK KOYUYO.:silent:

daha önünde uzun uzun yıllar sabır et hepsı olur aile daha onemlı, motosıkletten değil mi :silent:

Hadi bakalım hayırlısı, motoru alanda bi incelik düşünsede ilk önce sana ehliyeti hediye etse sonra motosikleti alsa daha guzel olurdu

motorun yok ise sıkma kendini ikisinden birini aldığında diğerinide inşallah alacaksındır,emin ol.

trafikte ödüceğinide kat içine nasıl 250 ytlye alıon :silent::farao:

KURS:250 YTL +145 YTL TRAFİK MASRAFI DOLMUS PARASI FALAN FİLAN 400YTL ANLATABİLDİMMİ:farao:

crazydream' e demiştim canım ben 250 ytlye alıyomus herseyı alamaz demek istedim :wiinkk:

hadi hayırlı geceler

Haklısınınız aslında.benimde işte bütün arkadaşlarım falan hepsi orda biz izmire geleli 2,5 sene oldu.ben biraz fazla hayal kurdum galiba.az biraz anlatayım fazla sıkmadan.BEN diyodum işte motorumu ehliyetimi alırım ne zaman canım sıkıldı atlarım cbr me giderim afyona arkadaşlarımın yanına falan böyle düşünüodum fazla uçmuşum işte şimdide canımı sıkıorum.kız arkadaşımda orda olduğu için çok koyuyo bana bu durum.:salut:ne yapalım beklicez birazdaha.herkese tesekkurler.bana motor ne tavsiye edersiniz.

seni kandırmışlar burda 100 mıl kurs +50 mılyonda sınav parası

Son düzenleme:
Aramıza hoşşgeldin öncelikle :) yapabileceğin bişi yok bekleyeceksin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar