dostum senin için kayıp ilanı verecektik :queen::queen::queen::queen::queen:herkesı tebrık ederım herzaman dedığım gıbı mt ailesını cok sevıyorumm
dostum senin için kayıp ilanı verecektik :queen::queen::queen::queen::queen:herkesı tebrık ederım herzaman dedığım gıbı mt ailesını cok sevıyorumm
Ben nasıl bu başlığı görmemişim beyaw.:silent:r:
Yürekten kutluyorum ablacığım ve Poyraz kardeşim....:cat:.Layıkıyla aldığın içinde
ayrıca tebrik ediyorum..:rendeer:
Motosikletler canavar, şeytan işi, binenler serseri;
İşte bu motosikletci imajını nasıl düzeltiriz diye herkes kafa patlatıyor. Böyle sosyal organizasyonlar ile bu olur. İnsanların bakış açısı biranda değişebilir.
Tebrikler MT ,Tebrikler Delipoyraz.
:bestmt:
poyraz abi listeye beni almayı unutma sakın aklında olayım :rendeer::rendeer::rendeer:gelenler listesini yapmaya başlasam mı ne ???? :cherry::cherry::cherry:
Kesin olmamakla birlikte 14 EYLÜL PAZAR günü gideriz sanırım. Ramazan ayına da geliyor, fitre ve zekatlar için çocuk esirgemeden daha güzel bir yer olur mu hiçokul öncesi kırtasiye eksikleri olacaktır, elimizden geldiğince yaparız bişeylerrr :cat:
Motosikletler canavar, şeytan işi, binenler serseri;
İşte bu motosikletci imajını nasıl düzeltiriz diye herkes kafa patlatıyor. Böyle sosyal organizasyonlar ile bu olur. İnsanların bakış açısı biranda değişebilir.
Tebrikler MT ,Tebrikler Delipoyraz.
:bestmt:
Tebrikler bu çok sevindirdi beni .Motorcunun kötü imajını silmede 1adım daha atıldı.Küçük bir ayrınyıa dikkat çekeyim Sayın bölümüne MotoRsiklet.net yazmışlar
yaparız be abicim kolay :rendeer:
poyraz abi listeye beni almayı unutma sakın aklında olayım :