- Konu Yazar
arkadaşlar geçenlerde açılan bi konuda ingilteredeydi yanılmıyorsam motorsiklet tutkunlarının protestosuna şahit olmuş, üzerine iyiden iyiye konuşmuş ama yinede bizde nasıl olur, nasıl yaparız sorusuna cewap bulamamıştık.
bu gün bana bir mail geldi ve maildeki metni size aynen aktarıyorum;
geçtiğimiz yıllar içinde benzinin 2ytl olması ile birlikte gazetelerde dahi şu manetler vardı, "sesimizi duyuralım"
bu başlık altında 1 günlüğüne hiçkimsenin benzin almamasını, benzincileri bir gün de olsa uyarmak istediğimiz zaman uyarabiledeğimizi göztermekten bahseden yazılardı ama benzinciler buna gülüp geçtiler
çünkü sadece 1 gündü
önemsenecek bi kayıp olmayacaktı
nitekim olmadıda
ama bukez olayı çok abarttılar ve insanların gırtlağına dayandı artık bu benzin fiyatı,
çözüm bulunabilir, belki bulundu da
şöyleki:
total ve shell firmaları bildiğiniz üzere büyük firmalar, bunlardan benzin almayı bırakalım,
ewet tamamen bırakalım
farklı bi yer kullanalım
1gün 2 gün değil
taaki serbest piyasanın nimetlerinden faydalanıp fiyatları aşşağıya çektikleri, rekabeti başlattıkları güne kadar
bi düşünün
ewet arkadaşlar mail buydu, bana mantıklı geldi
sizce?
bu gün bana bir mail geldi ve maildeki metni size aynen aktarıyorum;
geçtiğimiz yıllar içinde benzinin 2ytl olması ile birlikte gazetelerde dahi şu manetler vardı, "sesimizi duyuralım"
bu başlık altında 1 günlüğüne hiçkimsenin benzin almamasını, benzincileri bir gün de olsa uyarmak istediğimiz zaman uyarabiledeğimizi göztermekten bahseden yazılardı ama benzinciler buna gülüp geçtiler
çünkü sadece 1 gündü
önemsenecek bi kayıp olmayacaktı
nitekim olmadıda
ama bukez olayı çok abarttılar ve insanların gırtlağına dayandı artık bu benzin fiyatı,
çözüm bulunabilir, belki bulundu da
şöyleki:
total ve shell firmaları bildiğiniz üzere büyük firmalar, bunlardan benzin almayı bırakalım,
ewet tamamen bırakalım
farklı bi yer kullanalım
1gün 2 gün değil
taaki serbest piyasanın nimetlerinden faydalanıp fiyatları aşşağıya çektikleri, rekabeti başlattıkları güne kadar
bi düşünün
ewet arkadaşlar mail buydu, bana mantıklı geldi
sizce?