- Motosikleti
- ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
- Konu Yazar
Nedendir bilmiyorum. Bi gariplik var, çözemiyorum. Bütün bilgisiz, seviyesiz, umursamaz ve dikkatsiz şoförler beni buluyor. Bugün iki ay aradan sonra ilk defa kız arkadaşımla dolaştık biraz. Caddebostan sahilde oturduk biraz, yürüdük vs.. Sonra hadi eve dönelim dedik ve çıktık yola. Sahilden Bağdat caddesine döndüm, en sağ şeritten usul usul ilerliyorum. Işıklara yaklaştığımız vakit sağ şerit biraz boş kaldı ve ben çizgimi değiştirmeden ilerledim. Tam o vakit orta şeritte önü yaklaşık 3-4 metre sonra tıkanacak olan bir araç, markası mercedes, şoförü bayan!!! Ben yanında ilerlerken bir anda sağa kırdı direksiyonu. Hani sağ şerit boş ya... Gideceği yere 2 dakika erken gidecek!
r: Herkes aptal, bi o uyanık! Neye uğradığımı şaşırdım, o üstüme geldikçe ben yatırıyorum motoru. Ondan uzaklaşmaya çalışıyorum, bi de uzun uzun korna çalıyorum tabi. Bi de gazı kökleyip geçtim kendisini ve kurtardım çok şükür. Dönüp bakıyorum, arkadan el hareketi yapıyor hala, haklıymış gibi!
r: Caddenin ortasında deli gibi bağırdım hanımefendiye...
Bunu atlattık. İleriki ışıklardan Göztepeye doğru girdim. En yukarıdaki tren yolunun üstündeki köprüyü geçtim. Tam McDonalds'ın orda hemen solumdaki araçtaki bayanın(!!!) bir anda karnı acıkmış olacak ki sinyalsiz, üstüne üstlük bizi hiç takmadan kırdı tam sağa. Biz yine neye uğradığımızı şaşırdık tabi. Onu da bi şekilde atlattık neyseki.
Yani 5 dakika arayla iki tane önemli vukuat atlattık ki yaşadığımız korkuyu anlatamam. Zaten psikolojik olarak yeni yeni atlatıyoruz, dün motorumu toplamışım. Güzel güzel çıkmışız geziyoruz. Yine zehir oldu son anda. Nefret ediyorum yaa, trafikte bayan sürücü görmekten nefret ediyorum. Hepsinden ödüm patlıyor. Ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. İçlerinde çok iyi kullananlar da var tabiki ama nasıl ki bizim içimizde araçları rahatsız edecek şekilde kullanıp, kasksız korumasız bilinçsizce motosiklet kullandıkları için insanların zihninde hepimiz serseri motorcu olduysak sırf o refleksleri zayıf, düşüncesiz, bilgisiz, umursamaz ve körrrrrr(!!!!!) bayan sürücüler yüzünden hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum. Kurunun yanında yaşta yanıyor madem, bu konuda da onlar yansın bakalım. Çok doldum artık, çok sıkıldım.
ale: Tam düzeldim dedim, iyileştim dedim, artık yeniden motosikletimle işime gidebilicem dedim, kendimi bu psikolojiye alıştırdım, rahatladım dedim. Paaaaaattt!!! Sıfırlandı herşey. Lanet olsun bunun gibi sürücülere ehliyet veren sisteme. Lanet olsun bunun gibi kendini bilmez, bilgisiz, umursamaz sürücülere. Sizler şoför olmadınız, şoför yaptılar sizi bu memlekette. Ama hiç biriniz gerçek şoför olamazsınız, rüyanızda bile...
ale:
Biraz uzun oldu, kusura bakmayın. Daha diyecek çok şey var ama sizin de canınızı sıkmak istemiyorum bu iş günü öncesi... Sağlıcakla kalın.
NOT: Başlık yanlış anlaşılmasın arkadaşlar, o an aklıma böyle bişey geldi ve yazdım. Kesinlikle hep beni mi buluyor, biraz da başkasını bulsun gibi bir düşüncem yoktu... Hepimizden uzak dursun böyleleri...
Bunu atlattık. İleriki ışıklardan Göztepeye doğru girdim. En yukarıdaki tren yolunun üstündeki köprüyü geçtim. Tam McDonalds'ın orda hemen solumdaki araçtaki bayanın(!!!) bir anda karnı acıkmış olacak ki sinyalsiz, üstüne üstlük bizi hiç takmadan kırdı tam sağa. Biz yine neye uğradığımızı şaşırdık tabi. Onu da bi şekilde atlattık neyseki.
Yani 5 dakika arayla iki tane önemli vukuat atlattık ki yaşadığımız korkuyu anlatamam. Zaten psikolojik olarak yeni yeni atlatıyoruz, dün motorumu toplamışım. Güzel güzel çıkmışız geziyoruz. Yine zehir oldu son anda. Nefret ediyorum yaa, trafikte bayan sürücü görmekten nefret ediyorum. Hepsinden ödüm patlıyor. Ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. İçlerinde çok iyi kullananlar da var tabiki ama nasıl ki bizim içimizde araçları rahatsız edecek şekilde kullanıp, kasksız korumasız bilinçsizce motosiklet kullandıkları için insanların zihninde hepimiz serseri motorcu olduysak sırf o refleksleri zayıf, düşüncesiz, bilgisiz, umursamaz ve körrrrrr(!!!!!) bayan sürücüler yüzünden hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum. Kurunun yanında yaşta yanıyor madem, bu konuda da onlar yansın bakalım. Çok doldum artık, çok sıkıldım.
Biraz uzun oldu, kusura bakmayın. Daha diyecek çok şey var ama sizin de canınızı sıkmak istemiyorum bu iş günü öncesi... Sağlıcakla kalın.
NOT: Başlık yanlış anlaşılmasın arkadaşlar, o an aklıma böyle bişey geldi ve yazdım. Kesinlikle hep beni mi buluyor, biraz da başkasını bulsun gibi bir düşüncem yoktu... Hepimizden uzak dursun böyleleri...
Son düzenleme: