[mt Izmir] 06-06-08 Cuma Herkesi Alsancak üsküdar çaycısına Bekliyoruz

KATILIM LİSTESİ....(eksik fazla varsa artık kimse bu saatten sonra sesini çıkarmasın herkes yollara dökülsünnn....:cat::cat::cat:....)

1. kumita45
2. CrazyDream
3. Wallace
4. dynner
5. stunt_rider_35
6. VaScO1925
7. tüpçü
8. chatkut
9. oguz çatal
10.APV41
11.ybasaran
12.böcek + 1 (bu +1 aykut harici birisi sanırım...?)
13.csalgin
14.SERHAN YORUK
15.Özer
16.Arap Kadri
17.hızlıcesi2
18.memoli35
19.okram
20.Stain +1
21.metin3590
22.ceyz +1-1:silent:
23.extreme1925 +1
24.

Son düzenleme:
ismimi yazdırmak için umarım gecikmemişimdir :)

seziyle ben de geliorum
ama gecikebiliriz 9u bulur gelmemiz
saygılar :rendeer:

benım gelmemde gecen haftakı gibi olabılır, dukkana bakıcak cocuk bornovaya gıdecekmişmişmişte askerden amca oğlusu gelmişmişte :pr: ama gelmeye çalışıcam

laa sercan nostaljimi yapıyorsunnnn....:queen::queen::queen:
sl271767kg7.jpg
[/QUOTE]

2s8ql4j.jpg

ilk hedef akdenizmi..

28vyagy.jpg

2608h86.jpg

VAY BE ANALAR NELER DOĞURUYORMUŞ:queen::queen:

dlhmpc.jpg

rblfgw.jpg

eu0yfl.jpg

2evx6ir.jpg

ju8qar.jpg

fw6s5i.jpg

md2gkn.jpg

x0xwyt.jpg

YÜRE BE KOÇUM KİM TUTAR SENİ

slhbbd.jpg

NE DİYELİM GÖRÜNMEZ KAZAAAAAAA

2li8uqe.jpg

MİLLET KAZA YAPACAK AMAN DİKKAT

fw6s5i.jpg

BENDEN BU KADAR ARKADAŞLAR=DAVUT kardeşim o iki resimi senin topiğine renk katsın diye koydum bakalım kaç sayfa olacak:rendeer::rendeer::rendeer:

laa sercan nostaljimi yapıyorsunnnn....:queen::queen::queen:
sl271767kg7.jpg
[/QUOTE]
Kardeşim her zaman ciks sin milyarlarım olacagına senin gibi karizmam olsun:cat::cat:

Son düzenleme:
14-SERHAN YORUK bugün Üsküdar Çaycısına bebeğinin rahatsızlığından dolayı hastanede bulunduğundan gelememiştir.Hepinizden,verdiğim buluşma sözünü yerine getiremediğim için özür dilerim..Umarım sohbetiniz herzaman ki gibi inanılmaz güzel geçmiştir.Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiniz toplantılarda kabul ederseniz buluşmak dileğiyle...

Toplantı Bu sefer Harikaydı,Resimleri En Kısa Zamanda yükliyecegim! :cat:

14-SERHAN YORUK bugün Üsküdar Çaycısına bebeğinin rahatsızlığından dolayı hastanede bulunduğundan gelememiştir.Hepinizden,verdiğim buluşma sözünü yerine getiremediğim için özür dilerim..Umarım sohbetiniz herzaman ki gibi inanılmaz güzel geçmiştir.Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiniz toplantılarda kabul ederseniz buluşmak dileğiyle...

abi gecmiş olsun :rendeer: . . düşünme böyle seyleri her zaman sana ve tüm Mt üyelerine yer var :cat:. abi söze gelince acil bir durum söz konusu gelmemekte haklısın . her zaman basımızın üstünde yerin var :cat: . abi bebeğin durmu nasıl insallah iyidir. bizi bilgilendir bebegin durumu hakkında :wiinkk: . tekrar gecmiş olsun :rendeer:

12.böcek + 1 (bu +1 aykut harici birisi sanırım...?)

davutum espriyaptı böcük hanım +1 benim :)

Ben de gelebilir miyimmm....:salut:

ceyz+1-1 = ceyz :)

süpersin :) yeni yaşın yaradı sana :p

benım gelmemde gecen haftakı gibi olabılır, dukkana bakıcak cocuk bornovaya gıdecekmişmişmişte askerden amca oğlusu gelmişmişte :pr: ama gelmeye çalışıcam

güzel kardeşim göremedik seni bu akşam kaçırdın...
abi toplantı süperdi yine . herkez bir aradaydı bayagı güzel oldu :cat: .

ewet güzel bi toplantıydı...bi kaç hafta gelemeyince daha da bi zevk aldıım....özlemişim ortamı :wiinkk:

geçmişler olsun serhan...umarım ciddi bişey yoktur...elimizden gelecek bişey olursa siteye yaz bi akıl, yol, destek bulacaksındır..(akıllı adam olmasada grupta şansını dene) :cyclopsan
Toplantı Bu sefer Harikaydı,Resimleri En Kısa Zamanda yükliyecegim! :cat:

zamanla dahada güzel olur kardeşim...çok güzel aktiviteler oldu bu grupta zaman içinde bazen ufak tefek şeyler olsada grubumuz güzeldir...yazı atlatıp kışa yaklaştıkmı geziler vs ile dahada tadından yinmez grup:cat:

oğuz çatalresimler için saol:rendeer:

diğer resim çekenlerin resim showlarını bekliyorum...

iyi geceler iyi tatiller herkese:bounce:

Acaba bende bir gün bu sözü söyleyebilecekmiyim :salut: Hani başka resim yokmu ?

umutum gözlerimiz arıyor eski dostları...sizde olsaydınız keşke tadından yenmezdi...bi ara ayarlayın bi toplantı biz gelelim artık orda yapalım bi toplantımızıda...kendine çok iyi bak...gördüğün herkese çok selam söyle :cat::wiinkk:

bu arada birçok yeni arkadaş vardı bu akşam...hepiniz hoş geldiniz her hafta bekleriz :bounce: buı akşam pek sohbet edemedik zamanla kaynaşırız :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar