[MT ADANA]04.06.2008 çarşamba buluşması+efendyisoyu batırma ziyareti

Len pinti iso gosgoca süper market ay şey grossmarket sahibi adamsın tee nerelerden kalkmış gelmiş insanlar... bi plastik bardak kahve oda kesin üçü bi yerdedir.... sen varya sennnn :queen::queen::queen:

bu iso böyle işte, derler ya bir kahvenin kırk yıl hatırı var, işte bu üçü bir arada nında 20 yıl hatırı var :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

efendi adammış iso efendi efendi sözünü tumuş :cat:
aferim ..

bişey daha var yalnız plastik bardak kanser riskini arttı rır ....

Son düzenleme:
cokecek baska birini bulamadinizmi?

artiii insan bi telefon acar...benim amerika hikayelerini dinleyen saz ekibini yollayaydim oraya :))

yaaaaww gürsel abim ben beleş sezen aksu konserine gittim vallaa ben sizi ne yapim, sezen aksu dudaklım benim :cherry: gördüm rahatladım:p :queen::queen::queen:

hem mendereste bici yerken foto cekmeyenleri de ben kınıyorum hani balıklar balıklar nirde :p
balıklar nirde olacak gelmessen böyle oluu, tek başedemem o kadar büyük balıklarla, gelsen beraber oltayada takılırdık.demek sezen aksu dudaklın hı peki :cherry: :p
Duyguludur benım kardesım keske bende burdan webcam acsaydım sıze katılsaydım :p

fotolar için tşkler elinize sağlık :rendeer:
katılabilirdin tabiki :cat: kendine iyi bak
Arkadaşlar bu toplaşma olayını her çarşamba yapalım olmamı
valla benden okey abi :cat: ama ben derimki aynen bu buluşmada olduğu gibi açık hava ortamında olsun.öyle kapalı cafe ortamını hiç sevmiyorum, doğru düzgün muhabbet bile olmuyor öyle yerde
Abi rusça sözlüğü atlama ltf :queen:

Not: faks gelmedi daha
abi hayırdır ne rusçası :silent: neden lazımki :mrgreen:
vallahi çok şey kaçırmışım kısmet ama güzel olmuş geceniz adana mtnin attığı adımların hepsi güzel zaten:pr:
@iso normalde bende olacaktım o gece alacak haneme yazıyorum selamlar:)
urfaları gez sen anca :p
kıııs:) ben de 29 unda alıyom:) super ya:) tebrik ederim:) adana'ya gelecem bi ara, kutlayalım:) anaaa.... benim ablam evlenecek,onun evi falan taşınacak oyuzden gelemiyorum hemen. ama gelince hemen aricam. sen yazın adana da olacan mı fıstık? yoksa yazlıga/yaylaya falan mı kacacan?

canım benim bende seni tebrik neyin ediyom :panam gel wallaaa sabaha kadar eğleneezzz söözz kısss :wiinkk: hatta istersen kıs kısa bile giderisss :wiinkk: :p
ben yasın adanadayım cnm çalışıyom ben malumm
istediğin zaman gel istediğin zaman araa canım bekliyoruzz
eğlencez ama taam adanaya geldiğinde bi geceni ayırcann taam :cherry:
bu ne yaaa :p topiği duman etmişsiniz, bari konuyla ilgili muhabbet etseniz :pr: :p :rendeer:
Len pinti iso gosgoca süper market ay şey grossmarket sahibi adamsın tee nerelerden kalkmış gelmiş insanlar... bi plastik bardak kahve oda kesin üçü bi yerdedir.... sen varya sennnn :queen::queen::queen:

bu adam beyle.silah zoruyla çayını içiyoruz :p :queen:

Taktınız Rusçaya, illa söyleteceksiniz. Tamam sıkı durun...

Geziye Rus malı Ural motosikleti ile katılacağım. Kullanırken zorluk çekmeyim diye sözlük alalım yanımıza diyorum.

Siz ne anlıyorsunuz hayret vallahi...

gearup_02_520front.jpg

lan o arkadaşlar tgoplanıp gelecek ben neler yapmam plastik bardakla kahve veriyon vay vay vay ayıp be kıskandım ama isoyu hem bi motoru bile yok niye gittiniz yanına anlamadım

zafer abı sne bu motorla katılırsan bız tum esyaları saana yuklerız kamyon gıbı valla ..yata yatada gıdersın ..keyıflı olsa gerek ama aramızda rusaca bılen cıkarmı o baska....:))

Taktınız Rusçaya, illa söyleteceksiniz. Tamam sıkı durun...

Geziye Rus malı Ural motosikleti ile katılacağım. Kullanırken zorluk çekmeyim diye sözlük alalım yanımıza diyorum.

Siz ne anlıyorsunuz hayret vallahi...

gearup_02_520front.jpg

iyi hadi öyle olsun,iyi bakıp iyi düşünmeyee çalışacağım,her ne kadar kahve içmeye gelmesende neysee:cherry:
lan o arkadaşlar tgoplanıp gelecek ben neler yapmam plastik bardakla kahve veriyon vay vay vay ayıp be kıskandım ama isoyu hem bi motoru bile yok niye gittiniz yanına anlamadım

adamlar seviyolar beni rahatına bakkk:cherry:

bi gün senide rahatsız ederiz latif :p dükannın hasılatı batırmadanda dönmeyiz:queen:

tamam :cat: ben derimki haftaya pazar şöyle kalabalık bir ekip gidelim :).latif biz çağırdığımızda üşenmiyor oradan geliyor, hem bi iadei ziyaret olur :cat:

arkadaşlar adana da olmak başka işte istediğiniz zaman buluşabiliyorsunuz .adanada olmak vardı ama olmuyor işte ne dersiniz bi daha kozan yapalımmı ? ciğerler filan iso yu ziyaret etmekle çok iyi etmişsiniz tebrikler duyarlılığınız için hepinize iyi geziler...

:queen:ismabi senin market böylemiydi ya ?

ben senin cafe'n var diye biliyorum peugeot 206 nın arka fonunda efendy cafe yazıyodu...:mrgreen:

neyse öğrenmiş olduk.. yolum adanaya düşerse söz senden 100 ytl lik alışveriş yapıcam hediye 5 ytl yide çerçeveletip odama asıcam...! :mrgreen:

5 ylt deil o taam mı 5 ytl lik alışveriş :p
o zman çerçeveletebilcen bişe alman lasım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar