- Konu Yazar
herşey öğlen muzaffer1968 in telefon etmesiyle başladı.tüm arkadaşlarla telefon ve pm yoluyla yoğun bir trafiğin ardından akşam 19:30 adnan menderes bulvarında bicibicicicide bulduk kendimizi(şu biciyi tam adıyla yazmasını öğrenemedik gitti
).
(hayalet01)muratım çoğumuz yokken uğramış gitmiş göremedik
r:,(adanalı)bora abi-recep, (endurocu01)cengizim abim-eşi-eşinin kardeşi, (cerrezci)recebim, (azgurbuz)zaferim-eşi-oğlu selim, (muzaffer1968)muzafferim-oğlu mert, (simyacı)ümitim, (makine)modum hasanım-eşi, (gurselılgaz)adaşım gürselim-eşi, (demirgursel)ismini boşverin:queen:-eşi-kızı mihrican, (boran01)mustafa bülbül kısa süreliğine ziyaret edip ayrılan arkadaşımız.katılımı güzel hoş bir buluşma oldu
NOT:beleş sezen aksu konserini tercih edip bize katılmayan (zion01)cengizimi protesto ettiğimi belirtirim
r: :queen:
buluşmamızın ana teması marmok festivaline gidecek arkadaşlarımızın hazırlıkları üzerineydi, anlattılar konuştular yorumlar yapıldı, herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler:cat: hazırlık tamam oy birliğiyle kanaat getirdik.hatta (adanalı)bora abi yaptığı listeyi siteye ekleyecek unuttuğu bir şey varmı site sakinlerinden fikir alacak :queen:
biciler yenildi, çaylar içildi, ala çekirdekler çintildi
sohbetler edildi.artık evlere gitme zamanı geldi.toplantıdan erken kalkmak zorunda olan arkadaşlarımızın ardından, kalan arkadaşlarla (efendyiso)isoyuda ziyaret edelim dedik, o tükanı bırakıp gelemiyor.çıktık yola......................
mendereste otururken resim çekmek hiç aklımıza gelmedi
r:.
bizleri görünce isomun gözleri doldu, canım benim ne duygulu çocuk
.isonun marketi fonuyla resim çekilelim dedik hem reklam olsun
kardeşim peşin satan emlakçı gibi duruyor:queen:
motorlarımız gecede çok güzel görünüyor:cat:
işte isonun bir ara çenkizimle(zion01) tekteker çalışması yaptığı bir beygirlik:queen: custom bisikleti
iso söz verdiği üzere kahvelerimizi plastik bardakta hazırlarken(tam sözünde duran adam:cat: plastikte söz verdiği için cam bardak kullanmadı)
ve işte mahalle esnafımızın böyük marketlerle mücadelesi, tabi bize mt ayrıcalığı var, ellere 100 ytl, bize 75 ytl:queen:
ve artık evlere dönme zamanı.saatlere bakarsanız hiçte erken olmadığını görürsünüz
katılan emek veren tüm arkadaşlara teşekkür, zionumada teessüf ederim efem:queen:
(hayalet01)muratım çoğumuz yokken uğramış gitmiş göremedik
NOT:beleş sezen aksu konserini tercih edip bize katılmayan (zion01)cengizimi protesto ettiğimi belirtirim
buluşmamızın ana teması marmok festivaline gidecek arkadaşlarımızın hazırlıkları üzerineydi, anlattılar konuştular yorumlar yapıldı, herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler:cat: hazırlık tamam oy birliğiyle kanaat getirdik.hatta (adanalı)bora abi yaptığı listeyi siteye ekleyecek unuttuğu bir şey varmı site sakinlerinden fikir alacak :queen:
biciler yenildi, çaylar içildi, ala çekirdekler çintildi
mendereste otururken resim çekmek hiç aklımıza gelmedi
bizleri görünce isomun gözleri doldu, canım benim ne duygulu çocuk
kardeşim peşin satan emlakçı gibi duruyor:queen:
motorlarımız gecede çok güzel görünüyor:cat:
işte isonun bir ara çenkizimle(zion01) tekteker çalışması yaptığı bir beygirlik:queen: custom bisikleti
iso söz verdiği üzere kahvelerimizi plastik bardakta hazırlarken(tam sözünde duran adam:cat: plastikte söz verdiği için cam bardak kullanmadı)
ve işte mahalle esnafımızın böyük marketlerle mücadelesi, tabi bize mt ayrıcalığı var, ellere 100 ytl, bize 75 ytl:queen:
ve artık evlere dönme zamanı.saatlere bakarsanız hiçte erken olmadığını görürsünüz
katılan emek veren tüm arkadaşlara teşekkür, zionumada teessüf ederim efem:queen: