Slm Arkadaslar...

Merhaba arkadaslar foruma 04 te uye olmustum ama zannedersem uye oldugumla kalmisim sitenin ismini bile unutmusum nerdeyse :) gecenlerde dolasirken denk geldim ve gercekten gordumku burdaki arkadaslar cok cana yakin cok yardim sever bende bndan sonra Aktif olarak forumda yer alicagim... bana gelince yurt disinda yasiyorum yazlari turkiyede olma sansim oluyor.. gecen yaz satmistim motorumu malum yurt disi insallah nasip olursa bu yaza tekrar alicam... aslinda en cok istedigim seyde bu duzenlenen gezilere katilmak insallah nasip olur bi gun ... tesekkurler arkadaslar herkeze yeniden slmlar....

çindesin sanırım :)
Abi burdakiler çinlilerin kulağını bayağı bir çınlatıyo onlar acaba bizim hakkımızda ne düşünüyorlar :p
Bu arada hoşgeldin

eyw hocam saolasin evet cinde yasiyorum Ningbo sehrinde cinlilerin bizim hakkimizda bildikleri en onemli sey cin seddini yapmis olmalarina sebebiyet yaratmamiz :) artik bi omur unutmazlar heralde :)

eyw hocam saolasin evet cinde yasiyorum Ningbo sehrinde cinlilerin bizim hakkimizda bildikleri en onemli sey cin seddini yapmis olmalarina sebebiyet yaratmamiz :) artik bi omur unutmazlar heralde :)

Evet o yüzden bize şu dandirik markaları ittiriyorlar dimi :)
Günde en az 3 defa kulaklarını çınlatıyorum dükkandayken birde kullanıcılara oranlarsak çınlamaları durmaz bu çinlilerin :queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
şimdi sana nasıl hoşgeldin diyelim,biz hoş gelmişiz senden sonra:)

hoşgeldin çin artık motor sektöründe baba konuma geldi sende bi çin malı alırsın artık onlara ayıp olmasın :)

çin motorumu kullanıyorsun orda:) hoşgeldin

saolasin dostm :)

Evet o yüzden bize şu dandirik markaları ittiriyorlar dimi :)
Günde en az 3 defa kulaklarını çınlatıyorum dükkandayken birde kullanıcılara oranlarsak çınlamaları durmaz bu çinlilerin :queen:

dogru diyorsun valla :)

şimdi sana nasıl hoşgeldin diyelim,biz hoş gelmişiz senden sonra:)

kayit tarihi ole ama inan bende hatirlamiyorm ne zaman oldugumu :) aktif olarak yeniyim desek yeridir... saolasin...

Hogeldin o zaman kardeşim..:rendeer:
Çinde bayağı uzak be..:mrgreen:

Ne yersiniz oralarda..:cherry:Yani yemek konusunda sıkıntı çekmiyor musunuz?.:silent:

Bu arada Extrema(Emrah'a) katılıyorum..Çinçin Çinlatıyoruz Çinlileri valla..:p

hoşgeldin çin artık motor sektöründe baba konuma geldi sende bi çin malı alırsın artık onlara ayıp olmasın :)

saolasin dostm...

Hoşgelmişsin, kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle

eyw

Hogeldin o zaman kardeşim..:rendeer:
Çinde bayağı uzak be..:mrgreen:

Ne yersiniz oralarda..:cherry:Yani yemek konusunda sıkıntı çekmiyor musunuz?.:silent:

Bu arada Extrema(Emrah'a) katılıyorum..Çinçin Çinlatıyoruz Çinlileri valla..:p

eyw dostm... yemek en buyuk problem burda bu insanlarin zaten yemek kulturu diye bi olaylari yok kendilerine sorarsan var derler tabi de sabah kahvaltisini tuzsuz pilav yiyerek yapan bi millet burasi :)

Yeniden hoşgeldiniz diyelim o zaman. Eski üyeleri görmek beni ayrıca mutlu ediyor. :)

Babam Çin'den döndüğünde özellikle Çinlilerin bunu kabul etmediklerini ve ısrarla Çin Seddinin Hun akınlarına karşı yapıldığını savunduklarını, Türklerle bir bağlantısı olmadığını yineleyip durduklarını belirtmişti. Siz böyle bir konuşma yaşadınız mı hiç merak ettim doğrusu :silent:

eyw dostm... yemek en buyuk problem burda bu insanlarin zaten yemek kulturu diye bi olaylari yok kendilerine sorarsan var derler tabi de sabah kahvaltisini tuzsuz pilav yiyerek yapan bi millet burasi :)

Ben Türkiye'de yana döne Çin restoranı arıyorum ve bütün arkadaşlarımı da benimle yemeleri için zorluyorum. Fakat leğen içinde bizim alabalık seçtiğimiz gibi seçilen canlı kaplumbağa ve bilimum yemediğimiz canlı hikayeleri dışında yemeklerin lezzetli olacağını zannetmiştim. (Tabi ünü Türkiye'ye bile ulaşan o ağır kokuyu saymıyorum :))

çinci kardeş hoşgeldin, yazın geldiğinde nerde kalıyorsun :silent: yani hangi memlekette demek istedim :pr:

Yeniden hoşgeldiniz diyelim o zaman. Eski üyeleri görmek beni ayrıca mutlu ediyor. :)

Babam Çin'den döndüğünde özellikle Çinlilerin bunu kabul etmediklerini ve ısrarla Çin Seddinin Hun akınlarına karşı yapıldığını savunduklarını, Türklerle bir bağlantısı olmadığını yineleyip durduklarını belirtmişti. Siz böyle bir konuşma yaşadınız mı hiç merak ettim doğrusu :silent:
Ben Türkiye'de yana döne Çin restoranı arıyorum ve bütün arkadaşlarımı da benimle yemeleri için zorluyorum. Fakat leğen içinde bizim alabalık seçtiğimiz gibi seçilen canlı kaplumbağa ve bilimum yemediğimiz canlı hikayeleri dışında yemeklerin lezzetli olacağını zannetmiştim. (Tabi ünü Türkiye'ye bile ulaşan o ağır kokuyu saymıyorum :))

Ben sahsen daha onceden karsilasmadim bu gibi bir durumla fakat olabilir bazi kesimler farkli seyler soylemis olabilir ama benim ozellikle bircok cinliden duydugum husus bu..

Aman naptin Cin yemegi deme bana canini seviyorsan uzak dur :) eheh

çinci kardeş hoşgeldin, yazın geldiğinde nerde kalıyorsun :silent: yani hangi memlekette demek istedim :pr:

dostm saolasin memleket Izmit

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin arkadaşım,çinlilerle fazla içli dışlı olma senide kopyalayıp yollarlar sonra:p

Aramıza hoşşgeldin :) Siteyi boşlarsan geceleri uyuyamazsın alim allah :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekrar hoşgeldin :rendeer:..şanslısın çin'desin motosiklet bolluğu'nun olduğu yerde olmak güzel birşey olsa gerek...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar