İngiltere ‘de Benzin Zamları Protesto Edildi

protesta_bikers_uk.jpg
Motosikletçiler Salford ve Manchester arasında ki M62 ‘de yavaş sürerek artan benzin fiyatlarını protesto etti. Fotoğraf: Lucy Collins/PA

İngiltere Manchester ‘da yüzlerce motosikletsever yüksek benzin zamlarını protesto etmek amacıyla trafiği yavaşlattı.

Motosiklet dışında kamyon sürücüleri ve taksicilerinde arasında bulunduğu diğer taşıtlarında destek verdiği protesto boyunca, motosiklet klüpleri tarafından e-posta ile cep telefonlarının kısa mesaj servisiyle haberdar edilen yaklaşık 500 motosikletsever trafikte ilginç görüntüler ortaya çıkardı
.

Kaynak: Moto Aktüel

Moderatör tarafında düzenlendi:
keşke türklerede böyle organize olabilse.

keşke sosyal-siyasal konularda nasıl organize olup eylemler protestolar yapıyorsak bu konudada bişeyler yapabilsek

çokmu zor acaba...?
yoksa birilerinin işinemi gelmiyor...?

yavaş gideriz abi :D duyarlarsa feda olsun 20 ytl lik benzin sen dert ediosan 20 lik ben alırım sana benzin =)

Bu videoda bir gariplik var hemde büyük bir gariplik.

Dikkat edersek motosikletlilerin anayola çıkışında polisler yolu kapatmış sadece motosikletlilerin geçişine izin veriyor. Yani benzini protesto etmek istediklerinde bile devlet olnara izin veriyor hatta yolu trafige kapatıp onların pretestosuna yardımcı oluyor.

Böyle bir olat tr'de olsa panzerler çevik kuvvet. göz yaşartıcı bombalarvs. vs. vs.:mrgreen:

Motosikletlilerle roportaj(İngilizce)
http://www.manchestereveningnews.co.uk/video/?bcpid=1586371503&bctid=1589578436

Son düzenleme:
bizler hep temel hesabı yapıyoruz ;

benzine zam gelince temel demiş ki "amaaaan banane demiş ben nasılsa hep 20 ytl lik benzin alıyorum"

esp

Evet ama gerçekten organıze olmamız güç gözüküyo :)

çogunluk ne tarz motor biniyo farkettinizmi :p
bizde böyle şeyler zor
biz bizde böyle şeyler zor demeye devamettikçede dahada zorlaşıcak..

bizde bölee bişii yapilsaa gereklii kişilerin takmicagı kesin... çünküü E5 te / köprü yolunda da her gün istem dışı bu protestoyu yapiyoruz zaten :D

helal olsun adamlara bizde anca sevgili devletimizin yaptığı zamlara seyirci kalıyoruz kimsenin umrunda değil sanki yada kimse böyle bir örgütlenmeye devleti protesto etmeye cesaret edemiyor

bakalım bız ne zaman boyle bısıye karsı olup protesto edıcez...ben ne yapılması gerekıyorsa varım...acaba onlarda benzını bızım gıbı 3 kusur ytlden alsalardı nolurdu acaba....sesımızı cıkartma vaktı geldı dıye dusnuorum...

organizasyon süper bizdemi yapsak ne peşine hemen joplar çıkar :)

ah ah arkadaşlar keşke dediğiniz gibi böyle bir protesto yapılsa TÜKİYE'de
tabi coplara panzerlere göz yaşartıcı gazlara hazırlıklı olmak lazım:queen:

Türkiye'de protesto haberi:

"Çevreyolu Çağlayan mevkiinde yavaş ilerleyerek benzin zammını protesto eden motorcuların arasına freni patlayan petrol tankeri daldı. 6 motorcu hayatını kaybetti, 18'inin durumu ağır."

Evet evet ayni biz protesto etmek icin kuzu kuzu daha cok benzin aliyoruz

Ben de az önce haberlerde gördüm...Bizim de kesin yapmamız lazım.Acaba nasıl bir müdahaleye maruz kalırız? Yine de çok güzel olur yapabilirsek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar