İngiltere ‘de Benzin Zamları Protesto Edildi

Acaba nasıl bir müdahaleye maruz kalırız? Yine de çok .

İlk önce trafik yolu keser sizi uyarır bu yaptıgınız yasal degil dagılın der. Sonracıgımı çevik kuvvet gelir. Birdaha uyarılırsınız baktınızki dagılma gibi bir niyetiniz yok ardından panzer gelir .O su fışkırtırken ona kombine tedavi olarak yaninda biber gazı gelir. Tabi birde cop var onu unutmamak lazım.

Evet kısaca bir protestoda yaşanacak olayları özetledim. Bunları göze alan varsa protesto hazırlıklarına başlayın:)

Son düzenleme:
ama belli ki izinli bir gösteri polisler yolu kapamışlardı trafiğe :silent:

İlk önce trafik yolu keser sizi uyarır bu yaptıgınız yasal degil dagılın der. Sonracıgımı çevik kuvvet gelir. Birdaha uyarılırsınız baktınızki dagılma gibi bir niyetiniz yok ardından panzer gelir .O su fışkırtırken ona combine tedavi olarak yaninda biber gazı gelir. Tabi birde cop var onu unutmamak lazım.

Evet kısaca bir protestoda yaşanacak olayları özetledim. Bunları göze alan varsa protesto hazırlıklarına başlayın:)

sonuna kadar haklısın yaktıgın benzin , yediğin jop , nezarette yattığın dakikalar bağlanan motorun yanına kar kalır

allah beni polislerle mümkün olduğunca karşılaştırmasın çünkü ben istanbul deplasmanında polisin bize davranışını görünce zaten polislerden iyice soğudum ... jandarmaya kötü derler bizi bir kere dağda piknik dönüşü çevirdiler . belgeleri gösterdim ... çok kibar davrandılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biri vardı her sabah korna çaldırıyo
nihat sırdar. ama radyoyu unuttum. dünyanın en pahalı benzinini kullanan bu memleket için saat 09,00 da galiba kornalara bastıyıro gayet de güzel oluyo. tayyipin evinin önünde bascaksın havalı kornaya ...
duymaz gerçi..

bizim ülkemiz bu kadar medenileşmedi arkadaşlar.. bize ancak çevikkuvvet yakışır...

İyi de arkadaşlar küçük düşünmüşsünüz yine İstanbul gibi bir metropolde en az 1000 motorcunun organize olduğu protesto göstersine nasıl jopla dalsınlar nasıl biber gazı sıksınlar ?En fazla yolu keserler. grubu parçalarlar.

Biraz mantık biraz biraz inanç bu olayı çözer bence.

bence ciddi anlamda bir toplanma olursa pek bişi yapabileceklerini sanmıyorum; zaten örneğin bazen oluyor 20 kişilik bir grup geçiyor arabalar direk sabit hıza düşüp öyle kalıyolar, eğerki 200 kişi çıkılırsa yola ve herkes öyle aynen düşük hızda yoluna devam etse protestonun yasal olup olmaması gibi bir şey söz konusu bile olamaz nası birşeyle yasal değil diyeceklerde?. . . (artı yapılırsa köprü parası içinde yapılması lazım bence)

arkadaşlar şöyle bi durum var eminimki hepiniz biliyosunuzdur, toplu halde yapılan hareketler eylem adı altında, kanuni bir suç olarak tecelli eder ki bu konumda 20 - 200 - 2000 farketmez :) polis yakaladığını tıkar nezarete sonra uğraş dur, ayrıca biber gazıdır, jopudur işin eğlencesi olur :)
ancak yetkili mercilerden, mevkisi, kısmi katılımcı sayısı ve güzergahı konusunda bilgi verildiğinde (ki güzergah ve mevkii kesin isteinilen yerde olmaz değiştirin derler) bu şekilde bi gösteri yapılabilir.

tabi bir "ama" daha var
ama ne işe yarar, akşam haberlerdeyiz kesin :) ailemiz falan "bak bak anarşistmi oldunuz başımıza" der buda bi eğlence olur :) bir çok insan "helal olsun bak biz susuyoruz birileri bişeyler yapıyo, susmuyo artık memleketimiz" veya "bak motorculara laf ederiz ama adamlar hepimizden duyarlı" gibi kulağa hoş gelecek kelimeleri sarfettikten sonra, aradan 3-5 gün geçer yine aynı, yine susar, yine altın kıymetindeki benzinimizi depolara doldurmaya başlarız :)

benim henüz motorum yok, ama bu gibi bi durumda işe yarayacak olsa otomobilimle de katılırım, ama maalesef nerde olduğumuz belli arkadaşlar :(

kaç para oldu da protesto ediyorlar

onlarda da 3.4ytle olsun o zaman da ayaklanma falan çıkarırlar heralde..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah Allah bizdemi çıkalım Kızılay meydanına ?
Gerçekten çok haklılar.

Biz nasıl birşey yapardık, hatta, yapabiliriz acaba....

Düşünsenize, biz çıkmışız motorlarla Kızılay'a, Yunuslar peşimizden BMW'lerle, Varaderolarla kovalayıp bizi coplamaya çalışıyor :queen:

Basınçlı ve/veya boyalı suyla hepimizi işaretliyorlar, herkesin motosikleti belirlenip bağlanıyor, emniyet otoparkına çekiliyor, biz motosikletleri çıkarmak için hayli yüklü miktarda ceza ödediğimiz için Hükümet benzin zammını 1 ay erteliyor...:queen:

Biz nasıl birşey yapardık, hatta, yapabiliriz acaba....

Düşünsenize, biz çıkmışız motorlarla Kızılay'a, Yunuslar peşimizden BMW'lerle, Varaderolarla kovalayıp bizi coplamaya çalışıyor :queen:

Basınçlı ve/veya boyalı suyla hepimizi işaretliyorlar, herkesin motosikleti belirlenip bağlanıyor, emniyet otoparkına çekiliyor, biz motosikletleri çıkarmak için hayli yüklü miktarda ceza ödediğimiz için Hükümet benzin zammını 1 ay erteliyor...:queen:

son kısıma katılmamakla beraber :) (ertelenmez o zam) :queen:
buyrun işte gerçekçi bi plan :cherry:

Polis burada orantısız güç kullanmış olur tabii... Benim 150 cc çinliye karşı 1150 cc Alman...:queen:

ingiltere'deki akaryakıt fiyatlarına bi bakın.
ayaklandıkları fiyatlara.
online http://www.whatgas.com/
ingilteredeki asgari ücretleri falan düşününce bize şaşııyorum
motocular kamyoncular balıkçılar hep fiyatları protesto için toplanmış::gazete::

Bence bu protesto birazda petrolcülere yaramış o kadar motorun yaktığı benzin hesaplanacak olursa. En güzel protesto yakıt almamak olurdu, bunun için belli bir süre toplu taşıma araçalarına yönelmeli ve bir arabaya birkaç kişi binmeli. (aynı iş yerinde çalışıp birbirine yakın muhitlerde oturanlar bu şekilde işe gidip gelebilirler)

bizim millet bu kadar koyun oldugu surece daha cok zam gelir..
hic bir seyi sorgulamadan kabullenmeye, tepkimizi kendimize saklamaya devam ettigimiz surece...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar