ben bu hafta da yokum, sizlere iyi eğlenceler. Bir sonraki hafta için koşulları zorluyorum ama malum sezon başladı...
davut kardeşim topiyin hayırlı olsun nice topiklere sen topik açarsında ben gelmezmiyim en erken ben gelcem . ayrıca oğuz abicim iyi niyetin den dolayı teşekür ederim mert ve delikanlı adama biz her zaman yakın ve dost oluruz ne mutlu banaki sizin gibi güzel dostlar tanımışım saygılar :rendeer:
ben bu hafta da yokum, sizlere iyi eğlenceler. Bir sonraki hafta için koşulları zorluyorum ama malum sezon başladı...
Senin Motodan Cacccık Olmaz,Ugur Derin Dondurucu mu Ne oldugu Belli Deil :queen:
cacık olanından alda görelim abim ok :cat:
hoooppsss seviyeye dikkat edelim.:cat:
hoooppsss seviyeye dikkat edelim.:cat:
erken gelene yemek ısmarlarım
teşekkür ederim oğuz abi yanlız Brezilya usulu kutlamayı mümkünse almayayım sonra cengüz abiyi kordonun serin sularında ıslatacağız derken ben un ve yumurtadan arınmak içi gönüllü atmayayım kendimi denize....:queen::queen::queen:
bir mukabele kardeşim bende sizler gibi dostları tanıdığım için kendimi şanslı sayıyorum.birimiz hepimiz için....hepimiz birimiz için. ne mutlu bizlere:cat::cat:davut kardeşim topiyin hayırlı olsun nice topiklere sen topik açarsında ben gelmezmiyim en erken ben gelcem . ayrıca oğuz abicim iyi niyetin den dolayı teşekür ederim mert ve delikanlı adama biz her zaman yakın ve dost oluruz ne mutlu banaki sizin gibi güzel dostlar tanımışım saygılar :rendeer:
Sevdim bu üsküdar işini ya. Kesin oradayım...![]()
arkadaslar izmirde yagmur warmı urla biras tatsız heran yagmur yagacakmıs gibi cvpbınızı beklıyorum ona göre gelicem cünki...
arkadaslar izmirde yagmur warmı urla biras tatsız heran yagmur yagacakmıs gibi cvpbınızı beklıyorum ona göre gelicem cünki...