[mt Izmir] 06-06-08 Cuma Herkesi Alsancak üsküdar çaycısına Bekliyoruz

ben bu hafta da yokum, sizlere iyi eğlenceler. Bir sonraki hafta için koşulları zorluyorum ama malum sezon başladı...

davut kardeşim topiyin hayırlı olsun nice topiklere sen topik açarsında ben gelmezmiyim en erken ben gelcem . ayrıca oğuz abicim iyi niyetin den dolayı teşekür ederim mert ve delikanlı adama biz her zaman yakın ve dost oluruz ne mutlu banaki sizin gibi güzel dostlar tanımışım saygılar :rendeer:

cesur abim canımsın sen benim gel tabiki bende erkenden orda olacağımmm....:cat:

ben bu hafta da yokum, sizlere iyi eğlenceler. Bir sonraki hafta için koşulları zorluyorum ama malum sezon başladı...

ikis kardeşim canınsağolsun ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yer sen kendine dikkat et işlerinde sana başarılar kolay gelsin...:cat:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
cacık olanından alda görelim abim ok :cat:

Az rahat ol erhan abi cekilen cile Kutsal başarıya gden yolda :cat:

hoooppsss seviyeye dikkat edelim.:cat:

Pardon Wallace Abi Biraz Dozu Fazla Kacırmışım hatamı Magzur Görün.

Affola :rendeer:

Bu arada Fazla kacırarak şakayı k*ka yaptıgım için Öncelikle Erhan Abiden ve Mt İzmirdeki Forum sakinlerinden Özürdilemek isterim,

Sakın yanlış anlaşılmasın erhan abinin motoruna öyle aramızda olan bi şakadan doalyı onu yazdm,Asla kimsenin motorunu küçümsemem ki haddime deildir burdaki bu kadar yılların motorcusu olan ve büyük abilerimin tecrübelerinden.

Tekrardan yarın Fotoraf makinem ile ordayım Abilerim ve arkadaşlarım.

Bol foto olsun bu sefer :rendeer:

Son düzenleme:
Hadi o zaman bir daha Bi Liste Yapsak Hoş olmazmı Tam kesin gelicek olanlar için?

bende geliyorumda hiç kimseyi görmedim herhalde kalabalık grup sizsinizdir...

erken gelene yemek ısmarlarım

kaçta gelem abimmm birde saat ver

teşekkür ederim oğuz abi yanlız Brezilya usulu kutlamayı mümkünse almayayım sonra cengüz abiyi kordonun serin sularında ıslatacağız derken ben un ve yumurtadan arınmak içi gönüllü atmayayım kendimi denize....:queen::queen::queen:

zaten sen istesende sana kıyamayız be GÜZEL kardeşim:rendeer::rendeer::rendeer:

davut kardeşim topiyin hayırlı olsun nice topiklere sen topik açarsında ben gelmezmiyim en erken ben gelcem . ayrıca oğuz abicim iyi niyetin den dolayı teşekür ederim mert ve delikanlı adama biz her zaman yakın ve dost oluruz ne mutlu banaki sizin gibi güzel dostlar tanımışım saygılar :rendeer:
bir mukabele kardeşim bende sizler gibi dostları tanıdığım için kendimi şanslı sayıyorum.birimiz hepimiz için....hepimiz birimiz için. ne mutlu bizlere:cat::cat:

Son düzenleme:
Evren hayırdır kimdir bu +1? helal süt emmiş mi, ailemize yaraşır mı?

Torque35, sobe ! :p

arkadaslar izmirde yagmur warmı urla biras tatsız heran yagmur yagacakmıs gibi cvpbınızı beklıyorum ona göre gelicem cünki...

motoru yıkadım ne guzel

arabayıda yıkadım bı guzel

tak 3 dakika sonra yagmur yağmazmı delirdim yaaa =)))

gene güneş açtı... sıcaklar bunaltıcak busene.........

Şans... Delirdim bende motorumla gitmek istiyorum kapının önünde ama binemiyorum :(

arkadaslar izmirde yagmur warmı urla biras tatsız heran yagmur yagacakmıs gibi cvpbınızı beklıyorum ona göre gelicem cünki...

metincim öğleden sonra biraz yağdı ama hemen kesildi. Hafif serin bir hava var ağacak gibi durmuyor ama izmir işte. Ne yapacağı belli olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar