Üye Fotoğrafları

sene 1975 o zamanlar deli zamanlarım .. bi kızı sevdiydim . adı asuman .. neeeaahhh .. inceden çıtır mevzuları .. o dönem sahin var bende aborjin beyazı . dogan görünmlü 19" ahtapot jant . kral tesco yapmışım .. araba 5000 ytl ise o dönem tesisata 8500 ytl yarcamışım o derece yani .. bizim asuman yandaki mütahit selim abinin kızı .. yani paranın para oldugu dönemler .. asumanda bi zibidi tayfası gelip evden almalar falan .. ifrit oluyorum .. en son günün birinde açıldım . asumana dedim ki ben senden hoşlanmışım .. ayrca kahvedekilere asuman benim demiim bikere diye konuştum ... demezmi
bana benim beşik kertigim var falan diye .. aradan zaman geçti pat askerdeyim . dedim asuamn beni bekle .. arabayı tesisatı satımışım hayırlısıyla gitmişim gelmişim o dönemler 24 ay askerlik

bendeki asuman aşkı her ay kat ve kat attı .. bakkal süleymanın çıraından mektup alıyorum abi asuman burdaydı şurdaydı onu bunu yaptı falan diye

gelmeye 2 ay kala hep aynı sözler .... " abi senin asuman motorcu bi abiyle geziyo " neeaaaaahh azmettim içerledim döndüm memlekete mahahalleme .. bir ikigün kapısında bagdaş urdum .. kefaretsizce içtim naralar attım ..hergün aynı saatte çıkar köşeyi döner zibidi arkadaşı 80 model java ile alır giderdi .

hemen gitim mondial magzasına . dedim kaçparaysa vericez aga en pahallısı hangisi bunarın dedim gittim aldım .. hemde 0km o dönemler mondial dedin mi ramair, exup, enjeksiyon , sport kuyruk altı egzost hepsi var.

çaça anlıyacagınız alır almaz koştum asumanıma deyecektim içimdekileri senin için bebegim bak herşey senin için diye ..

fakat sokagı döndügümde asuman siyah bi arabanın arka koltuguna biniyordu .. döndü baktı bana iki saniye .. gözümden akan yaşları gördü başını öne egdi ve arabaya bindi .. plakada ise MUTLUYUZ yazıyordu ...

............ the end ..............

sonra nemi oldu .... dükanın önüne çektik bizim mondiali arada bi otobandan kınalıya sıkıp geliyorum ...
ulen ne adamsın , bundan 25 bölüm dizi çıkartırım ben :p:p
Smirnouf parkur daha yenı duvar tam olarak oluşmadıgından duvara karşı dönüş yapamıyoz İlgilendıgın ıcın tesekkur ederım.O duvarın yan tarafını 10 metre kadar yüksek yanı görsen orayı duvar bıle yapmazsın orda

fotoya dikkatli bakınca uçurum olduğunu gördüm .hiç risk almayın , boşver eskiden duvar dönüşümü vardı :p
keşke burdada sizin gibi kros'çular olsa , her gün cross'a çıkarım valla :)

fotolarmm699ic5.jpg

04022008nq0.jpg

BU KADARI YETERLİ SANIRIM :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yağcılarda incek vaaar..:mrgreen:

ss camaro

buda bizim mustang mach1 (maho)

Son düzenleme:

Smaç basarken :p

Canım motürüm

ŞİMDİ İŞİN EN ALICI KISMANA GELELIM.

Buldugum her mankenle cekındım

Daha 32 Adet var ama onları yuklersem sıtede kalıcı olsam ıske gırır onun ıcın sımdılık bunlar yeterlı

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
karizmanı yirim senin bu motor ne böle çingene motoru gibi..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne lem bu böle eciş bücüş olm şunu eski orjinal haline getir bak bendede küçük kardeşi aerox var benim motorum orjinal..

modifiyeyi fazla abartma sadelikteki güzelliği yakala o zaman mod çok güzel olur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar