Komik motosiklet satış ilanları

arkadaşlar motor veya herangi bir şeyi satarken niye sahibinden derler niye acaba

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
arkadaşlar motor veya herangi bir şeyi satarken niye sahibinden derler niye acaba

Çünkü sahibinden olursa işin içine aracı girmez. Aracı girerse o da komisyon alacaktır ve doğal olarak fiyat artar. :wiinkk: Bu yüzden sahibinden olması her zaman daha avantajlıdır.

PPuhhhhaaaaaaaa yokmu beni kurtaran diyo eleman ya yarıldım Zzuuuhhahaha:queen:

Bütün değerlerin ve uygulamların yalama olduğu ilişkilerin ve kavramların vıcık vıcık olduğu ülkemiz piyayasında sadece motorlarda mı bunların olduğunu
sanıyorsunuz,gidip bir oto galerisinin yanındaki kahveye tabure atıp bir gün gözlem yapın ne soytarılıklar ve üçkağıtların döndüğüne bizzat şahit olun ve
siz siz olun bilmediğiniz tanımadığınız ne idüğü belirsiz ilanlardan mal satın almayın.
Alınca da sonradan çıkan vergi -ceza-haciz veya benzeri borçları da satın
aldığınızı unutmayın,milletin sııfır motor resmini ilana koyup size bol kazalı-hasarlı ucuz toplanıp basılmaya çalışılan ürünlere prim vermeyin kısacası
akıllı olun..Herifler kendi akrabasına canına bile kırk yeminle ürüünü basıyor
lar yani gözleri dönmüşş,2 teker sevdasına düşmek ayrı bir şey ,bela sorun satın almak ayrı bir salaklık,uyanık olalım....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en kıl olduğum şeyde mesela motorun sıfırı 15000 lira adam 14500 yazmış 2 3 yaşında motora,arıyosun kaça bırakacan diye adam son fiyat bu zaten isteyen alır acil ihtiyacım yok gibi şeyler söylüyo,hayır satmayacan niye koyuyon o ilanı bizi niye meşgul ediyon.
motorun değeri 10000 lira adam yazmış 12500 altınada yazmış pazarlık için aramayın satılırsa satılır.. bu adama ne dersin millette enayi ya hemen gelir alır,sanki bu motor tek kendine yapılmış,yada uzaydan falan gelmiş,hatta arkadaşlar dikkat edin sıfırından bile daha fazla yazanlar var... of of eğitim şart:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Adam makineyi kafa çekmek için almış ona baya pahalıya gelmiş bu kafa çekme işi :queen::queen::queen:Kafa çekmek için milyarlar verip motoru alacağına Müslüm babanın cd sini alsaydı daha ucuza gelirdi :queen::queen::queen:dinler dinler içerçi:queen::queen::queen:İsyanlardayımmmmm isyanlarda isyanlarda:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
R 6 ilanları arasında görmüştüm adam motoruna son derece temiz demiş ve koltuğuna daha gaz bile deymedi yazmış,ya ne insanlar var be demek adamın gazı gelince sağa çekip duruyor.:queen::queen::queen:

:mrgreen::mrgreen: heygidinin ramzeyi bedava mala gel mala allah böyle motoru düşmanımın başına vermesin :mrgreen:

Abi ben bu işi anlamadım Bu motorlar bukadar mıkötü olur. kesin bu adamın sansına dır bu Yoksa o kadar ramzey biliyorum. adamlar dag taş geziyo cross yapıyolar yaaa bı nasıl işdirrr.. :silent::silent::silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar