[MT Ankara] 8 Haziran Pazar Murti06'yı Batman'a Askere Yollama Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese teşekkür ederim. Biri sucuk mu demiş bu arada :p

hacılar yer değişmedi demi :silent: :p

murti bu sıcaktada askere gidilirmi beaaaa:mrgreen:

hayırlı teskereler canım benim:rendeer:

Biz (Murti, motorize ekip, figuran Murat, cemo ve ben) dün toplantıdan sonra Gölbaşında bi yere gittik. Ahlatlıbel yerine orada mı yapsak bu uğurlama törenini diye düşündük. Siz ne dersiniz?

buarada murti abi motoru kıme bırakacan gıdınce bızım burda garaj var ıstersen bana bırak gözum gıbı bakarım. onur cankaya belediye tesıslerınde girişe ücret alıyorlardı demi:mrgreen:

Titanı bana bırakacak :p[/QUOTE]
onu bunu bılmem garaj bende mevcut tabi sen bızım buraya ugrarsan tıtanada bınersın xt660 ybr 125 de bız pintilik yoktur dur ya aklıma geldı motorent acayım barı ben ordan para kırarım:wiinkk:

Üzgünüm ama acı gerçekler bunlar :cherry:

Titanı bana bırakacak :p

onu bunu bılmem garaj bende mevcut tabi sen bızım buraya ugrarsan tıtanada bınersın xt660 ybr 125 de bız pintilik yoktur dur ya aklıma geldı motorent acayım barı ben ordan para kırarım:wiinkk::cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
onu bunu bılmem garaj bende mevcut tabi sen bızım buraya ugrarsan tıtanada bınersın xt660 ybr 125 de bız pintilik yoktur dur ya aklıma geldı motorent acayım barı ben ordan para kırarım:wiinkk::cat:

Anladım ben, sen bizim makinelerin üzerinden köşeyi dönecen, indiragandi yapacan değel mi :p

Neyse ben anlamamış gibi yapayım ve planımı yazmaya devam edeyim, iyi geceler :cherry:

Anladım ben, sen bizim makinelerin üzerinden köşeyi dönecen, indiragandi yapacan değel mi :p

Neyse ben anlamamış gibi yapayım ve planımı yazmaya devam edeyim, iyi geceler :cherry:

aytaç planı bıara söle yenı fıkırlere acıgım malum ekonomik şartlar bizide bunalttı:farao:

Len MERVEötesi, ne karıştırıyon ortalığı. Ahlatlıbel'de motorlara giriş ücreti yok. Israr ederlerse, motor başı 1 ytl verin işte :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar