[MT Ankara] 8 Haziran Pazar Murti06'yı Batman'a Askere Yollama Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapacak bir şey yok, pazartesi gidiyor Murat Abi :)

Scorp da en son Sorgun için, "toz toprak orası gitmeyin" demişti. Gittik gördük, daha yeşil olamazdı heralde orası :cherry: :p

daha kütahya kamp yapmaya gelecektiniz geç mi kaldım.her neyse hayırlı tezkereler.

38 yaşında kaçak bir askerimiz vardı, çaycıydı kafasında saç yoktu :queen: şimdi o canlandı gözümün önünde ama suratını çıkaramıyorum o yuzden Murat abi senın yuzunu o adamın yerıne koyabılırmyıım =) ama saçları bi kazıtıver bi zahmet :p

en büyük bizim asker gidip havaya atın tutmayın nasıl olsa aşağısı çim olacak:p

iyi eğlenceler Ankara MT :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi hayırlı tezekerelermi desemm yoksa evetlimi desem bilemiyorum 15 ay nasıl geçer onu hiç bilemiyorum kısaca ammmaaaann! diyeyim bari :p:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
canım gerçekten askere gitmek istedi şimdi :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı teskereler murti kardeş... :cat:

İyide neden ankarada olmuyorsun askerliğini?.... Batmanda asker olunmaz.... Tanıdık falan mı ayarladın?... :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı teskereler murti kardeş... :cat:

İyide neden ankarada olmuyorsun askerliğini?.... Batmanda asker olunmaz.... Tanıdık falan mı ayarladın?... :silent:
evet eniştem orda o yüzden :wiinkk:

Murat abicim hayırlı teskereler diliyorum
Gelmeye çalışacağım Fethiyeden bi arkadaşın gelme durumu var,
Görüşemezsek tekrar hayırlı teskereler,
Askerde yapman gereken şey şudur, alacağın görev subay astsubaydan uzak olsun ve onlar ne derse desin ciddiyetini bozma benden sana tavsiye, tecrübe ile sabittir.

selam arkadaşlar,
sizlerle tanışmıyoruz ama murat'ın batmana gidecek olması nedeniyle konu ilgimi çekti, yazayım dedim.
ben siirtte yaşıyorum (en azından şimdilik). bazen haftasonları batman kaçamağı yapıyoruz motorlarla.
arkadaşınızı askere uğurlamanız çok hoş olmuş. keşke ben de katılabilseydim ama malum ankara buradan biraz(!!) uzak.:farao:
uğurlama olmaz da karşılama yaparız belki :bounce:.
ne zaman geliyo, birliği neresi vb. bilgileri verirseniz belki bir fırsatını bulup görüşürüz kendisiyle..belli mi olur:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam arkadaşlar,
sizlerle tanışmıyoruz ama murat'ın batmana gidecek olması nedeniyle konu ilgimi çekti, yazayım dedim.
ben siirtte yaşıyorum (en azından şimdilik). bazen haftasonları batman kaçamağı yapıyoruz motorlarla.
arkadaşınızı askere uğurlamanız çok hoş olmuş. keşke ben de katılabilseydim ama malum ankara buradan biraz(!!) uzak.:farao:
uğurlama olmaz da karşılama yaparız belki :bounce:.
ne zaman geliyo, birliği neresi vb. bilgileri verirseniz belki bir fırsatını bulup görüşürüz kendisiyle..belli mi olur:wiinkk:

Sağolun karşılama teklifiniz için. Ama askere gitmiyorum. Eniştem Batman'da doktor bende ameliyat olacağım oiçin gidiyorum. Onur biraz geyik olsun diye askere gidiyor yazmış. Askerliğimi yapalı yıllar oldu. Belki Batman'da karşılarız. Midyat'a tekrar bir giderim kesin oraya kadar gitmişken. Batman'a geleceğiniz zaman özel mesaj atın, sağlık durumum el veriyorsa görüşürüz. Siirt'e sevgiler :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
pro birşey yazmadan yazayım bari ısrarrrrrrrrrrr ediyoruzzzzz:mrgreen:gelllllllllll:cat:

Demet ablacım benim durumum hiç belli olmaz ama ısrarın için teşekkür ederim :rendeer:

Hayırlı tezkereler Murat abi, seni özleyeceğiz :cherry:

Şaka bir yana şimdiden geçmiş olsun :salut:

abi hayırlı tezekerelermi desemm yoksa evetlimi desem bilemiyorum :p

Bu kadar ince espriler yapmaaaaaa :pr: :pr: :queen:

Son düzenleme:
ok, anladım...o zaman size şimdiden geçmiş olsun.
batman'a haftasonları gidiyoruz genelde,
siz de buralarda olduğunuz tarihlerde bir isteğiniz, ihtiyacınız olursa lütfen çekinmeyin. bana yazın, her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
belki de midyat'ı değil de Veysel Karani'yi ziyaret etmek istersiniz... :)
tekrar geçmiş olsun...

Şimdiden geçmiş olsun. Maalesef hafta sonu iş dolayısı ile pikniğe katılamayacağım. Batman'dan en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli olarak dön, telafisini yaparız artık.

Batman da foto gürsel vardı selam söyle Albayın postası dersen çıkartır.Bünyan yemeyide unutma.Hatta gelirken bana da getir.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
yap tabi abi çıksın aradan

şimdiden geçmiş olsun kardeşim iyileşte SUCUK pişirelim yine :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar