Motosikletinizi günlük seyehatlerinizde kullanıyormusunuz?

Motosikletinizi günlük seyehatlerinizde kullanıyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,036
usta bende bir tek ben mi böyleyim demiştim saolasın :rendeer::rendeer::rendeer:

Kardeş sen ne diyon:p Arabayı park ettim, anahtarı döndürüp stop ettim ve aynı anda Gidon Kilitlemeye çalıştım bir an:silent::silent: Trafikte, aradaki boşluklara sokmaya kalkışmaktan hep son anda sıkı frenler ile kurtuldum:mrgreen::mrgreen:

Kardeş sen ne diyon:p Arabayı park ettim, anahtarı döndürüp stop ettim ve aynı anda Gidon Kilitlemeye çalıştım bir an:silent::silent: Trafikte, aradaki boşluklara sokmaya kalkışmaktan hep son anda sıkı frenler ile kurtuldum:mrgreen::mrgreen:

abı sen ne dıyon abım dıreksıyonda sol elımı acıyorum , olum ne yapıyon -- hiiç abi alıskanlık ---- töbee dıyor .

bugun bısıkletle motora yag almaya gıdıyorum . viteslı motorda onume bırı cıkınca debrıyaj sıkıyorum yavaslıyor . on frenı bır sıktım alıskanlık arka teker kalktı yapısıyordum yere

kütahya gibi küçük bir şehirde kuryelerden sonra en çok km yapan benim sanırım... skutır olmasının da avantajı var az yakıyo ya

her daim her gun ustundeyım yeterkı kar olmasın....bıde yerler buz oldugu zaman bınemıorum ama onun dsında hep ustundeyım

uykum, kar ve sağnak yağışlar dışında her zaman...motosikletim olmasa herhalde ata veya muadili olabilecek bişeye binerdim!

Vallahi Devamlı Kullandığım İçin. Ayaklarımı Sadece Asansöre Kadar Kullanıyorum :queen:

Herzaman kullananlar toplamın yarısı :p Diğer yarısına "e kardeşim siz motoru neden aldınız acaba?" diye sormak geliyor içimden ama soramıyorum ... vardır bi bildikleri.

evden işe, işten öğle yemeğine ,öğle yemeğinden işe, işten eve,evden arkadaşa,arkadaştan eve,..........................

Motosikleti
ZX12R
yuk kulllanmiyom..motor ewde duruyor ben yuruyerek gidoom..ala ala soruya baq :queen:

işe giderken, gezerken.. aslında heryere giderken..
ben öğretmenlik yapıyorum. her gün okula kumaş pantolon, ceket kravatla gitmek zorundayım ama bu benim motor kullanmama mani değil. evet belki çok şık durmuyor ama motor benim için hem zevk hem taşıt. zaten arabam da yok henüz. bir arabam olsaydı şu kış günlerinde onu tercih edebilirdim.

Zaten motoru günlük kullanımım için aldım,artık ailem ile bir yere gitmediğim sürece ayrılmaz ikili olacağız..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar