Motosikletinizi günlük seyehatlerinizde kullanıyormusunuz?

Motosikletinizi günlük seyehatlerinizde kullanıyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,036
normal şartlarda yılda 360 gün kullanırım 5 gün yatar oda belki kar çok yağarsa :p

apartmandan inip garajdan alıyorum eve gelip garaja sokuyorum yine:)
hep üstündeyim desem yeridir.bi tek arada nakit sıkıntıdından dolayı garajda yattıgıda oluyo sonra telafi ediyorum tabi onlarıda:mrgreen:

evimle işyerim çok yakın olduğu için motoru çıkarmaya deymiyo bile:S bide park yeri sorunu var:s bazen iş yeri eve uzak olsaydı keşke dediğim zamanlar oluyo ama kışın demiyom bunu tabii ki :D genellikle motoruma biniyorum özellik akşamdan sonra gece yarısına yakın saatlerde yollardaki iş çıkışı trafiği kalkınca daha bi zevkli oluyo gazlamak. İstanbulu iyi bildiğim isanıyordum önceden heyheyyyyyyyyyyyyy

Kar ve buzlanma hariç her zaman kullanırım. İşimin önemine göre çoğu kez yağmuru önemsemediğim olmuştur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gerçek bi soru mu bu :silent:

Benim hiç motosikletim olmadı daha:salut::salut::salut::salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosikletsiz bir hayat düşünemiyorum

hep hep hep.bazen ailemle gitmem gereken yerler oluyo ben önden motorla.onlar arkadan arbayla.geçn bindim arabaya araba kullanmayı unutmuşum nerdeyse virajda eğldiğimi hissettim.

:cat:Slm Abıler.ben 17 Yasında Bı Gencım.bir Mondial 150 Zat Almak Istıyorum.sizce Bu Motor Nasıl Ve Surebılırmıyım Boyum Gayet Uzun Cevapınızı Beklıyorum Abiler.:cat:

Cuma gününden beri motorum serviste, ekispertiss bekliyom:pale: Ne zormuş otomobille Kadıköye gitmek, park yeri aramak, Benzin Almak!!! Yolunu gözler oldum, ayrı kalmadan kıymetini bilemedim denizciforesight ımın yaav:pale:

hep hep hep.bazen ailemle gitmem gereken yerler oluyo ben önden motorla.onlar arkadan arbayla.geçn bindim arabaya araba kullanmayı unutmuşum nerdeyse virajda eğldiğimi hissettim.

Sen gene iyimişsin:pale:ben motoru servise bıraktım, kadıköyde yürüyorum, tranvay yoluna çıkarken AYNAYA BAKMAYA KALKIŞTIM:mrgreen::mrgreen: Aynayı göremediğimde baya bir şaşırmıştım hatta:p

Son düzenleme:
Cuma gününden beri motorum serviste, ekisperti bekliyom:pale: Ne zormuş otomobille Kadıköye gitmek, park yeri aramak, Benzin Almak!!! Yolunu gözler oldum, ayrı kalmadan kıymetini bilemedim denizciforesight ımın yaav:pale:

Sen gene iyimişsin:pale:ben motoru servise bıraktım, kadıköyde yürüyorum, tranvay yoluna çıkarken AYNAYA BAKMAYA KALKIŞTIM:mrgreen::mrgreen: Aynayı göremediğimde baya bir şaşırmıştım hatta:p
usta bende bir tek ben mi böyleyim demiştim saolasın :rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar