sarıyer'in şirin beldesi garipçe

Teşekkürederim.

Aslında daha netler ama buraya yuklerken küçültüp yüklediğim için biraz kal,teleri düştü. Ama asıl güzel olan tabiki doğa.

Yaaa sinan abi bırak muhalefet yapmayı (Ama asıl güzel olan tabiki doğa) gibi :queen::queen::queen:

sen bi mail adresi felan verde sana zahmet şu senın resmi atıyım buraya atmak istemedim...

seni pazar günü tanıyana kadarki düşüncem aksi,asık suratlı,herşeye mız mız eden bir portre vardı hayalimde:)

ama yanılmışım:rendeer:

Sen daha hiçbişey görmedin

Sizinle gelebilseydim cok güzel muhabbet cevirirdik ama kısmet olmadı işde.

Kısmetse bu haftasonu bi ekşın yaparız hepberaber.

tırsmamak eldemi arkadaş hiç birşey görmüyoruzki:p

Oy oy oyyy...:mrgreen:
Bu ne güzellik..
Bu ne güzel insanlar..Bu ne güzel gezi böyle ..:)

Hayranlıkla baktım valla Garipçe fotolarına..:)
Ama bu işte bir gariplik var..Herkes fotolarda var..Ama biri hariç sitede yine herkes var..:bounce:
Katılan tüm herkesi yürekten kutluyorum..:wiinkk:

Emeğinize ve tekerinize sağlık....:rendeer:

Ben de severim Garipçe' yi, günübirlik geziler için ideal ve keyifli bir mekan :)

Garipçe güzel bir yer ama restoranlarında alkollü içki yok ve çok pahallı. Tamam içki olmayabilir köy halkı istemiyor olabilir ama bu kadar pahallı olmasına ben bir anlam veremiyorum.

seni pazar günü tanıyana kadarki düşüncem aksi,asık suratlı,herşeye mız mız eden bir portre vardı hayalimde:)

ama yanılmışım:rendeer:

ne yalan söyleyim bende öyle düşünüyorumm:cherry:

hasanım gurban olduğum ,seni en son askerde görmüştüm ,kısmet burayaymış demekki,güzel eğlenmişsiniz ,metehan topağını görmekte güzel oldu emeğinize sağlıkkk:)

Garipçe güzel bir yer ama restoranlarında alkollü içki yok ve çok pahallı. Tamam içki olmayabilir köy halkı istemiyor olabilir ama bu kadar pahallı olmasına ben bir anlam veremiyorum.

zaten köye girdiğiniz anda ekonominin gelen ziyaretçıler üzerine kurulduğu bariz şekilde belli ediyor kendini:)

bizde kendi çapımızda bir yer arayıp köfte yedik:wiinkk:

ne yalan söyleyim bende öyle düşünüyorumm:cherry:

hasanım gurban olduğum ,seni en son askerde görmüştüm ,kısmet burayaymış demekki,güzel eğlenmişsiniz ,metehan topağını görmekte güzel oldu emeğinize sağlıkkk:)

Eyvallah isocum düğününe gelcem inşallah orda görüşürüz :p

abi bu resmi niye koydun yaw rezil ettin bizi:):) çoşkun abi bu gün st kanuniye gititm senin için bi katalog aldim ilk buluşmada getirecegim:p

Hahahah surat ifadelerine hasta oldum...

GİZEMLİ Bİ BAKIŞ :p

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Mesajlarda din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak yasaktir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Garipçe görmeyi planladığım yerlerden biri.Benim için oldukça iyi bir rehber oldu.Seyahat gerçekten çok güzel olmuş.Çekilen fotoğraflar da çok güzel.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Rumeli fenerine gidersinizde bir tel acmazsınız haa :cyclopsan
Babaci ve hasan siz gorursunuz :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar