TaylorMade 08 CBR1000RR egzost

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yeni çirkin çocuk 08 CBR1000RR için pek çok marka birbirine benzer performans egzostları çıkardılar ve açıkcası hiç birini tam olarak sevemedim.

Nette gezinirken böyle bir marka ve böyle bir çalışma gözüme çarptı.

Mükemmel diyemem ama mevcut egzostlar içersinde tip olarak en makulu gibi gözüküyor.

Siz ne dersiniz?

taylormade1tf8.jpg

taylormade2ex1.jpg

[YT]1wuM_ax9tIw[/YT]

Son düzenleme:
Bizim mi gözümüz alışmadı yada cidden diğer tarz eski usul egzoslar dahamı güzeldi...

Ama firebird lere ve er6 lara takılan diğer egzoslara göre daha şı ve daha bi bütünlük içinde sanırım eee tabi ses de önemli...

murat abi güzel ama öbür dev markların yanında perfonmans olarak ta iyise görünüş te iyi yakışır senin canavara

Super Moderator
1-Egzost değil "egzoz"..:p
2-Tek başına tasarım/ergonomi aslında çok güzel ama, motorda duruşu orijinalinden bile çirkin..(bence / renkler zevkler...vs)
3-Teknik bir veri yok mu? Sadece fotoğraf mı?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@istburak performansını yiim abi, 20-30 beygir düşüren bişey lazım bana kırılmadık yerim kalmadı zaten:p

@olcan138

1) exhaust mu abi:p

2) motor çirkin abi naparsan yap

3) Teknik veri derken başkanım? Kastettiğin fiyatsa henüz belli değil:cherry:

yaaa tamam abi sen patlamaya alıştın unu biliyozda düşe kalka bu işler:p yine hakkını versin şu beygirlerin sen gel şu bilindikmarkalardan şaşma

Super Moderator
4) Bu seferlik gelişinden verelim, egzost olsun.:p
5) RR6/7 grenajı tak, koltuk altı egzoz yap, daha güzel olsun:)
6) Yok; kaç kemik kırar, üstünden kaç kişi atar gibi bilgiler..:p
Ne bileyim bir beygir-tork eğrisi falan bekliyor insan egzoz kounsunda.:)

bu daha güzel geldi bana motoru daha bi estetik daha bi simetrik yapmış:cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Renk seçimini iyi yaparsanız hiç de çirkin bir motor değil bence.:)

minolta1wc7aa7.jpg

Orjinal egsoz ise bana göre sanat eseri, böyle abidik gubidik şeylerle değiştirip de motorun neşesini kaçırmayın.

minoltabf2.jpg

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Henüz sesi v.s. belli değil satışa dahi sunulmamış, prototiplerini gösteriyorlar.

@Coq

Abi mavi beyaz siyah güzel durmuşta üzerinde konica minolta yazan bişeyle sokaklarda dolaşmam, orkid de marka üzerinde orkid yazan bir motosikletle dolaşırmıyıdım hayır bu da bunun gibi birşey motosikletin kendi markası harici üzerinde markalar taşıyan bir araca binmem.

Ayrıca motor benim için gerçekten çirkin, ama sürüş tadına diyecek laf yok, sürdükçe keyiften geberiyorum.

Ducati 848 beyaz'a yorulmadan defalarca güzel diyebilirim mesela ama sürüş keyfi nasıldır hiç bilmediğim için bir yorum yapamam.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşim sen begenmiyorsa kolayı var hediye et bana 1000 rr vallahi ben binerim orjinal eksozuyla :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mantık olarak evet diyorum,daha güzelleri de olabilir,aklıma gelmiyor şuan.

Bu motorun çirkin olduğunu düşünen tek kişinin ben olmadığımı görmek harika ,hele bi bunu kullanıcısından duymak daha bi harika,eksozun konumladığı yer güzel ( 2006 larda daha hoştu tabi kuyruk altı ) motorla bir bütün haline gelmiş,ama sesi vede motora verdiği performansı değerlendirilmeli ona göre alınmalı,fakat görüntü olarak hoş

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Aye;Şu sıralar elim biraz sıkışık.
O nedenle benzin parasını çıkarabilmek için konikadan reklam aldım.
Seneye sileriz yazıları için rahat olsun.:p

Orkit replika bir motor nasıl olur diye hayal alemine daldırdın beni şimdi bak.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar