herkeze oncelıkle kazasız bol keyıflı surusler dılıyorum...
Benım alıcagım ılk motor olucak bu eger kısmetse we ducatı monster 600 dark ı cok begenmıstım fakat daha oncelerde motortecrubesı olan we suan yamaha r6 kullanan bı dostumun dunku werdıgı tawsıye we bılgı dogrultusunda bu motorun resmen gorunusune asık oldum hem cok yuksek hızlara ulasamayan bır motor wede servıs agının cok fazla yaygın olmasından dolayı cıddı cıddı bu motoru almayı dusunuyorum ama sızlerınde bır fıkrını almak ıstedım ılk motorum olucak we mt3 dusunuyorum sızce dogru bır secımmı olur yoksa baska onerebılıcegınız motor warmı????? yardımcı olursanız cok sewınırım..
öncelikle bu başlığı okursanız kulananların ne kadar memnun olduğunu göreceksiniz.
şahsen ben motosikletimi çok severek biniyorum. hatta adı "Karnaval" ne kadar eğlenceli bi makine olduğunu siz düşünün artık
evet çok yüksek hızlara ulaşmıyor, zaten bu modelin yapılış amacı da otobana çıkıp 300 yapmak değil. yine de 170-175 km/s gibi hızlar sizin için yeterliyse tatmin edecektir.
motosikletin viraj yatışları mükemmel, çekişi çok fazla, her viteste ve her devirde canlı, geniş gidon nedeniyle dönüşler çok rahat, ağırlık merkezi dengesini mükemmel hale getirmiş, frenleri çok sağlam, sanılanın aksine, tek silindir olmasına rağmen titreşimi rahatsız edici seviyede değil vs. vs. aslında motosikletin en fazla öne çıkan özelliği eğlence faktörünü maksimum seviyeye çıkarması. :cat:
bunu yanında olumsuz yönleri olarak yüksek hızda çok rüzgar almasını ve bazı modellerden daha erken benzin ikaz ışığının yanmasını söyleyebilirim. ama bunlar da çok önemli şeyler değil.:wiinkk:
ilk motosiklet olarak genelgeçer bir kural var biliyorsunuz, o da küçük hacimli motosiklet ile başlamak. bu model de kullanımı ne kadar kolay olsa da yüksek tork nedeniyle çabuk teker kaldıran ya da patinaja düşen bir motosiklet. tecrübesiz kullanıcılar için tehlikeli olabilir. geçenlerde "tecrübeli" olduğunu bildiğim bir arkadaşım ilk binişinde istemeden öyle bir tek teker yaptı ki, motosikletten indiğinde yüzü bembeyazdı. :farao: zaten tecrübeli olmasaydı kesin düşerdi.
motosikletten kesinlikle çok memnun kalacaksınız, buna garanti verebilirim. çok yakışıklı, dikkat çekici bir tipi var. bütün gözleri üzerinize çevrilecek, hele o yandan arka amortisörü görenlerin düşünceli düşünceli incelemeleri yok mu....
ama yine de siz bu söylediklerimi göz önünde bulundurun.