EliteXC; aktardığın deneyimler için teşekkürler, bir kaç şey de ben eklemek istedim. malum konu MT-03 olunca insan kendini tutamıyo..
en iyi rodaj inişlerde motosikleti kompresyonla kullanarak yapılır diye okumuştum bir yerde, yabancı kaynak da olabilir hatırlamıyorum ama fırsat buldukça uygulamaya çalışıyorum. eğim ve hıza bağlı olarak değişik viteslerde motosikleti bırakıyorum kendisi kompresyonda ilerliyor. önceki motosikletimde de uyguladığım bir yöntemdi, sorun yaşamadım.
yakıt tüketiminin sabit hale gelmesi için henüz erken diye düşünüyorum birkaç bin km. yapınca stabil hale gelecektir.
motordaki fazla yağı hemen bugün kontrol edeceğim, önemli bir konu.
titreşim hakkında birşey söylemek istemiyorum. daha önce dediğim gibi
"titreşim sorunu yok, titreşim var"
selenin kurumadığını söylemişsin. aksine ben de "ne çabuk kuruyo bu sele yaa" diyorum hep. fakat birkaç kez motosikleti yıkadıktan sonra sele kuru olmasına rağmen benim de bacaklarımın iç tarafını ıslandı. biraz araştırınca sele altına doğru girinti yapan delikler var, sanırım sele altına giren suyun tahliyesi için, o deliklerden kaynaklandığını farkettim. sen de bir kontrol et istersen. bir de motosikleti yıkadıktan sonra seleyi söküp altını da kurulamanı tavsiye ederim.
dönüşlerde motosikletin stop etmesi ilginç. düşük hızda birinci viteste birkaç kez ben de motosikleti stop ettirdim ama servisim motorun daha çok yeni ve dolayısıyla sıkı olduğunu, ileride rahatlayıp stop etmeyi keseceğini söyledi. şu anda 900 km. deyim ve o sorun kalmadı. senin stop problemi de bundan kaynaklanıyo olabilir. bir de elektronik beyin arızası olan birkaç MT-03 duydum (okudum) ona da bir baktır istersen. hatta başka bir forumda BigLebowski beyaz MT-03'ünde bu sorundan bahsediyordu.ne yazık ki motosikleti çalındı:farao: linki de burada.
http://www.fazerturkiye.org/forum2/showthread.php?t=7915
tork tork tork.....evet müthiş bir zevk, diyecek hiç birşey yok.
amma uzattım yaa, son olarak 1000 bakımı için yağ filtresini kaça aldın..?? diyorum ve hemen iyi günler diliyorum....
not: gazı yavaş kesersek pat pat ları nasıl duyacağız....