- Konu Yazar
cumartesi öğleden sonra bir telefon arkadaşım serkan: 2 saat sonra tepeköye göl kenarında çadır kuracağız gidelim dedi. acele ile hazırlıkları bitirip buluşma noktasına gidiyorum.

market alışverişi yapılıyor saat 16:45 ve yola çıkıyoruz ve yaklaşık 75 km yol yapacağız.

serkan ve arif abi

ben ve motorum

fındıkpınarı yaylasında mola

susamışım biraz

tepeköye vardıktan sonra tepeköylü kenan ve arkadaşı ile buluşuyoruz. 7 km stabilize yoldan göl kenarına ulaştıktan sonra çadırları kurmaya başladık

arif abi ve heybetli motoru

serkan

5 olta attık yaklaşık 20 balık tuttuk sabaha kadar...

süleyman abi (suflor) salatalarımızı hazırladı kendisini eline sağlık

az alkolün etkisi
ve müzikle oyun havası ile kurtlar dökülüyor

ertesi gün sabah mersinden metin ve tarsustan vedat abide bize katıldı. vedat abinin getirdiği taze
ekmeklerle kahvaltımızı yaptık. açıkcası mersinin bunaltıcı havasından kurtulduğumuz ve dinç bir sabaha uyandığımız bir gezi oldu. yorulacağıma dinlendim.

market alışverişi yapılıyor saat 16:45 ve yola çıkıyoruz ve yaklaşık 75 km yol yapacağız.

serkan ve arif abi

ben ve motorum

fındıkpınarı yaylasında mola

susamışım biraz

tepeköye vardıktan sonra tepeköylü kenan ve arkadaşı ile buluşuyoruz. 7 km stabilize yoldan göl kenarına ulaştıktan sonra çadırları kurmaya başladık

arif abi ve heybetli motoru

serkan

5 olta attık yaklaşık 20 balık tuttuk sabaha kadar...

süleyman abi (suflor) salatalarımızı hazırladı kendisini eline sağlık

az alkolün etkisi

ertesi gün sabah mersinden metin ve tarsustan vedat abide bize katıldı. vedat abinin getirdiği taze
ekmeklerle kahvaltımızı yaptık. açıkcası mersinin bunaltıcı havasından kurtulduğumuz ve dinç bir sabaha uyandığımız bir gezi oldu. yorulacağıma dinlendim.
Son düzenleme: