tepeköyde enduro-kros-çadır-sazan gezisi

cumartesi öğleden sonra bir telefon arkadaşım serkan: 2 saat sonra tepeköye göl kenarında çadır kuracağız gidelim dedi. acele ile hazırlıkları bitirip buluşma noktasına gidiyorum.

market alışverişi yapılıyor saat 16:45 ve yola çıkıyoruz ve yaklaşık 75 km yol yapacağız.

serkan ve arif abi

ben ve motorum

fındıkpınarı yaylasında mola

susamışım biraz:)

tepeköye vardıktan sonra tepeköylü kenan ve arkadaşı ile buluşuyoruz. 7 km stabilize yoldan göl kenarına ulaştıktan sonra çadırları kurmaya başladık

arif abi ve heybetli motoru

serkan

5 olta attık yaklaşık 20 balık tuttuk sabaha kadar...

süleyman abi (suflor) salatalarımızı hazırladı kendisini eline sağlık

az alkolün etkisi :) ve müzikle oyun havası ile kurtlar dökülüyor

ertesi gün sabah mersinden metin ve tarsustan vedat abide bize katıldı. vedat abinin getirdiği taze
ekmeklerle kahvaltımızı yaptık. açıkcası mersinin bunaltıcı havasından kurtulduğumuz ve dinç bir sabaha uyandığımız bir gezi oldu. yorulacağıma dinlendim.

Son düzenleme:
Elinize Sağlık Komşu Orada Kros Yapacak Yerde Varmı Güzel Yere Benziyor.

olmazmı abi 1 hafta organizasyon yapalım gelirsiniz. yalnız sen çadır olayını sevmiyorsun nasıl olacak :) çok güzel parkurlar var.

balıklar küçük diye resim çekmemişiz :mrgreen: bir dahakine kesin kanıtlarla olacak yani belge konuşur:)

offff offfff balık varmı : ))))) tutabıldınız mı barı valla super gezı olmus

walla güzel eylenmişsiniz buradan gürselim abime sesleniyorum biz ne zaman balıga çıkıyoruz yaw:p

Yaw hanı komsuda pişer bızede duserdı hiç bişey gormedik hayır netten kokusu bıle gelmiyorrrr....

sen gel dominatörünle buraya önce onu ıslatalım bir güzel sonra balık yeriz

Mersin İl Temsilcisi
önce benim ustanın -ilhan usta- nın dükkanını görünce şaşırdım. millet bakmayın oranın dışarıdan salaş göründüğüne, içeride pırıl pırıl bir işçilik saklı. sağolsun, enduro ve cross makinadan başkasına el atmayan ilhan usta, benim GS500 naked makinaya tek bakyo. allah ondan razı olsuın. hatta şu yönü güzel, oraya ne zaman gitsem tanımadığım biel olsa 3-5 motorcu sohbet, çay filan görüyorum. tabii ki hiç yabancılık çektiğim söylenemez, ortam sıcak, ustam hoş... bora kardeş, senle geçen gün erenin tükkanında tanışma fırsatımız oldu ortak arkadaşlarla beraberdin, gezilerin devamını dilerim...

orada sohbetler, geziler, arkadaşlık çok güzel dostum. günün birinde naked motorunu satarsan enduro almanı şiddetle tavsiye ederim, sana yakışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar