[mt Izmir] 06-06-08 Cuma Herkesi Alsancak üsküdar çaycısına Bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar...:cat:

10 ayı geçen üyelik sürem sonucunda bir toplantı başlığı açmak banada nasip oldu...:mrgreen:

MT İzmir'in rutin, kalıplaşmış, vazgeçilmez bir cuma toplantısında daha hep beraber olmak üzere tüm motosiklet tutkunu dostlarımızı Alsancak Üsküdar Çaycısına bekliyoruz...:cat:

Mekanın yerini bilmeyen arkadaşlar için aşağıda Google Earth'den çıkartmış olduğum bir yer tarifi mevcuttur...:silent::silent::silent:

Mekan: Alsancak Üsküdar Çaycısı

Saat : 19:30 ve sonrası

Not : Sanayi tipi fıstıklar her zamanki gibi benden......:queen::queen::queen:

Kara kalem yol tarifi çalışmammm....:cherry::cherry::cherry:

KATILIM LİSTESİ....(eksik fazla varsa artık kimse bu saatten sonra sesini çıkarmasın herkes yollara dökülsünnn....:cat::cat::cat:....)

1. kumita45
2. CrazyDream
3. Wallace
4. dynner
5. stunt_rider_35
6. VaScO1925
7. tüpçü
8. chatkut
9. oguz çatal
10.APV41
11.ybasaran
12.böcek + 1 (bu +1 aykut harici birisi sanırım...?)
13.csalgin
14.SERHAN YORUK
15.Özer
16.Arap Kadri
17.hızlıcesi2
18.memoli35
19.okram
20.Stain +1
21.metin3590
22.ceyz +1-1:silent:
23.extreme1925 +1
24.

Son düzenleme:
CrazyDream valla ihtimallere yer vermemeni tavsiye ederim:p çünki sanayi tipi fıstıklarımın tadına bakmak için diğer toplantıları beklemek zorunda kalacaksın:pr::pr::pr:

ooooh sanayi tipi fıstıklar varsa bu toplantı kaçmaz. Bu seferde gene fena eğleneceğiz sanki.

Kumitam45 im ilk toplantı topağın hayırlı olsun. Bunun şerefine ilk çayım senden, ilk fıstıkda senden.:queen::queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

ooooh sanayi tipi fıstıklar varsa bu toplantı kaçmaz. Bu seferde gene fena eğleneceğiz sanki.

Kumitam45 im ilk toplantı topağın hayırlı olsun. Bunun şerefine ilk çayım senden, ilk fıstıkda senden.:queen::queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

abi neyi kutluyoruz anlamadım çay benden, fıstık benden, topic benden sen beni kandırıyon gibi geldi ben anlamam duyduğum bir istihbarata göre ilk çaylar sendenmişşş...:queen::queen::queen:

Cuma Günü Ordayım Abilerim ve arkadaşlar :cat:

Cuma ordayım abi görüsürz :cat:

bekliyoruz arkadaşlarr....içtima alacağımmm.....:queen::queen::queen:

Not: MT Huzur evi Sakini ve MT çocuk parkı müdaviminide bekliyorummm....:cat::cat::cat:

kumita45, archduke, VaScO1925+, csalgin

vasko kırdım yine notunu yakında zayıf alacaksın....:mrgreen:

benim topic'ime en başlarda yazmanı beklerdim ama performans düşüklüğü görüyorum sendeee.....:p

mekana bakacak birilerini ayarlarsan seninde geri kalmayacağına eminimmm...:cat:

Son düzenleme:
abi inan topıgı onaylasınışına bıle sahıtlık ettım bı laptop vardı elımde sahıbı beklıyordu onla ugrastıgımdan yazamadım :pr:

butun msjlar sılınecek en basta ben yazacam :p

Ordayız orda olmalıyıııızzzzz :rendeer: dükkanı bu hafta yeğene kitleyecem sıvavlar bitmiş yoklamasını aldım :p

Huzur evi sakini (APV41) ve MT çocuk parkı müdavimini (alp_tunay) gerçekten özledimmm bende bekliyorummm :rendeer:

Altug Gel Kardeşim Sende Yüzyüze tanışmışta oluruz :wiinkk:

Bu Arada Bu Sefer Foto Makinam Hazır :cherry:

Son düzenleme:
151rs mondial

motorun onemı yok demek istedim kardeşim yanı her turlu motosıkletle gelebilirsin :cat: senide beklerız tanısmıs oluruz

eyvallah vasco gelmeye çalışcamda ortalığın yaş grubu nedir yaa biraz ufak kalmıyalım

merak etme 17 yasında da arkadaslarımız var

ehliyetin yoksa motosıkletle gelme ama :cat:

hangi cins motorlarla geliyosunuz oraya
vaskonunda dediği gbi motosikletlerin cinsinin önemi yok hatta motosikletininde olmasına gerek yok, MT ailesi olarak bizim herkese kapımız açık
ne önemi varki :silent: gelince görürsün :cherry:

Ben belki koşarak gelirim :mrgreen:
Erhan'ım şu yaz günü koşarak yollarda kedini telef etme gel yapma atla mondiye aç gazı hisset rüzgarı, özgürlüğü.....bak o zevkten mahrum olanlar var o rüzgarı, özgürlüğü hissedemeyenler var her aklıma geldiğinde gözlerim doluyor kahroluyorum içten içten yiyor bitiriyor beni bu illet....:salut::salut::salut:
duygulandım yine yawwww.....:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar