Toshiba Laptop Takaslı Scooter Arıyorum

Arkadaslar toshıba a200 serısı laptop karsılıgında scooter arıyorum. ilgilenenler varsa sewınırım.

8997651_592814_z9v0588.JPG

8997651_592814_tgls168.JPG

8997651_592814_whmk698.JPG

8997651_592814_ht9n973.JPG

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba,
Laptop'un özelliklerini detaylandırırsan iyi olur.

O bilgisayarın ederi nedir özellikleri nedir ne tür bi scooter arıyosun bütçesi senin için önemlimi ve hoşgeldin ::144::

Intel® Pentium® Dual-Core Processor T2080 - 1.73 GHz
(1 MB Cache, 533 MHz FSB)
Microsoft® Windows® Vista™ Home Basic Edition (TR/ENG)
15.4'' TruBrite WXGA TFT ekran ( 1280 x 800 çözünürlük )
120 GB (5400 rpm) S-ATA HDD
1024 (512+512) MB memory - Max. 2048 MB (667 MHz)
Intel® GMA 900, max. 256 MB ekran kartı
DVD Super Multi Sürücü ( çift katman )
Ethernet LAN 10/100, Uluslararası V.92 modem
Wireless LAN (802.11 b/g), Bluetooth 2.0 + EDR
Toshiba Bass Enhanced Sound System , stereo hoparlörler
HD Audio
Arayüz:
DC-in, harici monitor, mikrofon, kulaklık (stereo), RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 5'i birarada media kart slotu ( SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™ desteği), 4 adet USB 2.0
Express Card™ Slotu
Türkçe Q Klavye, 87 tuş, 13 fonksiyon tuşu, Touch Pad
Lithium-ion teknolojisi, ~2.5 saat pil ömrü
Yazılımlar:
Toshiba User's Manual, Toshiba ConfigFree™, Connectivity Doctor, InterVideo® WinDVD, Toshiba Disc Creator, Toshiba Value Added Package, Norton Internet Security 2006(90 gün),Ulead DVD MovieWriter, Toshiba Bluetooth Stack, Toshiba Bluetooth Monitor, Supervisor Password Utility, Toshiba Assist
362 x 267.8 x 33.5 / 39.3 mm. , 2.5 kg.

teknosadan aldım sadece bataryasını bozdum o fıyattan dusulecektır. oluru bılgısayarcılar 1200 ıle 1000 ytl verıyorlar.. fıyat onemlıdır. bu ayarda bır scooter arıyorum. ucuzda olabılır

hangı ıldesın

bu arada bu laptoıpun etcegı 500 ytl fazla etmez benden solemesi, dun daha 1,200 ytl ye acer 5020 aldım :S

acıkcası bu laptopla takasa gırebılıcek bı scooter bulabılıcegını sanmıyorum yada buldugun scooterın ısını gorebılıcegını dusunmuorm sen bu laptopu normal bı satısa sun sora ustune bıraz daha katıp 2. el falan uygun bısıler bak daha mantıklı yanı

hangı ıldesın

bu arada bu laptoıpun etcegı 500 ytl fazla etmez benden solemesi, dun daha 1,200 ytl ye acer 5020 aldım :S

Özelik olarak Aces Casper gibi ürünler Toshibadan daha yuksek ve daha uygun olsa dahi Toshibalar daha pahalı o kadar eder etmez demiyorum allan kisinin degerlendirmesine kalmış Toshiba olması cazip kılıyor ürünü bunu diye bilirim.

Link incele
Burdaki link ile ürünün özelik ve fiyatını incelersen ne demek isdiğimi daha iyi anlaya bilirsiniz..

NOT: Tekrart diyorum Toshibaların piyasa fiyatı daha yüksektir...

Son düzenleme:
Özelik olarak Aces Casper gibi ürünler Toshibadan daha yuksek ve daha uygun olsa dahi Toshibalar daha pahalı o kadar edermez demiyorum allan kisinin degerlendirmesine kalmış Toshiba olması cazip ılıyor ürünü bunu diye bilirim.

Link incele
Burdaki link ile ürünün özelik ve fiyatını incelersen ne demek isdiğimi daha iyi anlaya bilirsiniz..

NOT: Tekrart diyorum Toshibaların piyasa fiyatı daha yüksektir...

sende aşağıda verdıgım lınkı ınclee :queen:

bataryası bozuk ve 2 el ustune basıyorum 2 bir elektronık alet dedın mı, yarı yarıya fıyat duser. bugun sıfır gıt cep telefonu al, yarın sat bakalım ?

ticarettir bu arkadas 1000 ytl ye bunu satarsa bende burda anıracam. takasla 500 ytl bi çin scooter verır bırısı o baska 500 ytl lık scootera 1000 ytl der alır..

toshiba adı var ama fıs :p

sıfırı teknosada 1,1000 YTL :queen:

ki teknosa kazık bir mağaza, internettes sımdı sıfırını 800 ytlye bulurum :mrgreen:

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-...CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Son düzenleme:
zenon a katılıyorum zaten ben bu urunu alırken ılerıde satabılecegım bısey olarak dusundum. neyse arkadaslar bunları tartısmak gereksızz. hayırlı olsun bu arada laptopun kardes...

onerılerınız ıcın tsk ederım tekrardan

zenon a katılıyorum zaten ben bu urunu alırken ılerıde satabılecegım bısey olarak dusundum. neyse arkadaslar bunları tartısmak gereksızz. hayırlı olsun bu arada laptopun kardes...

onerılerınız ıcın tsk ederım tekrardan

sana lafımız yok kardes yanlıs anlama sen satıcısın senın malın, herkezın malı kendıne 2 bın ytl dersın 200 ytlde sonucta senın malın,

alana satana hayırlı olsun.. :cat:

hayır kardes bende kımseye laf soylemıyorum ben ole dusundum yanı benım butun ıslerımı goruyor makıne.. yanı kullanmak ıcın bıre bır neyse o zamana ben gıdeyım bı sakızla takas edeyım ne yapayım bılmıyordum scooterların bu kdar pahhalı oldugunu :D :D

Çetinn acaba Mustafa Çetin mi :) bir arkadaşım var da aynı laptop vardı acaba gaza geldi mi çok çalıştım gaza gelsin laptopu bırakıp motor alsın diye :queen:

benim kullanmadığım şu an bir kardeşimin küçükyalıda tamirhanesinde satılmayı bekleyen kanuni hussar 125 motosikletim var istersen veririm sana bende bilgisayarı oğluma veririm bendede toshiba var ilgilenirsen özelden yaz
tel. vereyim....

Aynı konudan niye iki tane açtın ki??

Sahibinden.com'u dolaş orda dolu ilan var.Ben de de Casper Nirvana var ama satmayı düşünmüyorum.

Hakkaten oldumu ? Oldu ise kac kisi oldu ? Ne oldu Ne bitti ? ne verdiler ne istiyorsun ivir zivir.

Sasirtiyorlar bazi bazi.

Son düzenleme:
bana kalırsa laptop u dışardan sat derim takasa girince fiyat çok düşer

Ercana bu konuda tamamen katiliyorum , takas'da elektronik cok fazla deger kaybeder ihtiyaci olan gercek alici ve tabiki degerinde satmani uzerine biraz ekleme yaparak pesin para ile scooter'ina kavusmani isterim.Tabi bu ekleme yapacagin rakamlarin uzerine kask mont eldiven gibi koruma kiyafet bedellerini'de hesaplamani tavsiye ederim

Is scooter i almakla bitmiyor.

bende en sonunda oyle kara verdım laptopu satıp almak sagolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar