PAZAR gunu
sakarya motor senlıgıne giden varmı buradan....
Genelde 20.30 gibi olunuyor. 23.oo kibin dağılınıyor.
Hem asker ağa gelmiş.
21.00 den sonra gelmeye calışacağım
Şimdi perşembemi cumamı::sos::
PAZAR gunu
sevgili dostum cuma aksamı vedat yanlış yazmış persembe diye ciftehavuzlar starbucks agel tanısalım ...
yalnız burgmanc olmaz![]()
PAZAR gunu
Aslında güzel olur. Nabız yoklamaya devam.![]()
Selam arkadaşlar, dün akşam itibariyle askerden döndüm. Artık İstanbul'dayım. Bu akşam Duffy'den motorumu aldım... Motora binmeyi ne kadar çok özlediğimi farkettim. Tabii ki yalnızca motorumu değil, sizleri de çok ama çok özledim... Yarın sabah Serhat'la birlikte Maslağa Fevzi usta'ya gideceğiz. En kısa sürede görüşmek dileğiyle... Sevgiler.
Oğuz...
Yeni telefonum: 0506 470 02 10
yürü vedatım yürü,daha cok işimiz var:queen::queen::cherry:
Selam...
Adım Yasar (35)
uzun zaman oldu buraya girmeyeli..
ama her gırısımde en son baktıgımdan buyana neler yazılmıs okumaya dıkkat edıyorumm...
benim sorunum YANLIZLIK
cok sevıyorum burgmanı helekı yazda geldı is dönusu ılk ıısm motora atlayıp sahılde turlamak ( tarabyada oturuyorum )
dolanıyorum ama yanlızda ceklımıyor artık yanı motor kullanan baska arkadaslarımda yok...
bıyerlerde bulusmak tanısmak adına yaptıgınız bır aktıvıte varmı acaba katılmak ısterım
ayrıca bu hafta sonu sakarya motor senlıgıne katılan varmı buradan acaba ben pazar gunu musaitim ,
niyetım sabah erkenden cıkmak eger gıdecek bırını bulabılrsem cok daha guzel olacak
VARMI burgmancılardan katılan buaradan
http://www.motosiklet.net/forum/festival-ve-senlikler/41299-2-sakarya-poyrazlar-motosiklet-festivali.html
Bu toplantıda burgmancılar telef oldu heralde kimsenin bişey yazdığı yok??
ben katılamadım, Vedat aradı gelecem dedim uyuya kalmışım