Geçmiş olsun, beterinden korusun.
Arkadaşlar uslubunuzu eleştirmişler, ben herkesin uslubu kendindendir diyeceğim, ancak gerek kazanızı sunuş biçiminiz, gerekse verilen tepkiler birşeylerin gözden kaçmasına neden oluyor gibi.
Transit ve bölünmüş yolar dışında, hele ki şehiriçi addedilen yollarda Yayaylar Geçiş Üstünlüğüne Sahiptir! O yüzden gerek motosiklet sürücüleri gerekse araba sürücüleri yayalara dikkat etmek, hatta kayırmak zorundadırlar. İntihar etmek için önüne atlamadılar ise burada kusur senindir.
Araçların bize saygı göstermediğinden yakınırız, bizler de bazen farkında olmadan Yayalara Dikkat etmiyoruz. Yayaylara yol vermek için yaya geçitinde durdum diye arkamdaki araçla kavga ettim geçen gün:silent: Efendim neden Hart diye duruyormuşum??? Halbuki Yaya Geçidi Levhası 50 Metre önce ikaz etmişti bizi ve geçitte insanlar vardı, elbette durmam Mecburi İdi
Tekrarlıyorum, biz arabalara göre kırılganız, ama yayalar, bizlerin çelik atları ve korumalarımız karşısında çoook daha kırılganlar. Lütfen dikkat edelim.
Ben de yeğenlerimi Öküz diyerek severim

Ama onları Öküz Yavrusu Olarak Tanımlamak asla aklımın ucundan geçmemişti. Herneyse, dediğim gibi, uslup kişinin kendindendir.
Kazasız belasız sürüşler dilerim, tekrar geçmiş olsun:cat: