aslında ben kasındım,zamanlamam kotudur zaten,cmt sabah lastıgı o halde gorunce tamırcımı aradım,ruzgar mehmet cım hocam ısım var ancak ayrın sabah yaparız dedı,bende bı pompa almaya karar verdım aldım da ama baska ıslere takıldık,sonra gece 12 sularında yıne dayanamadım gıttım hastaneye,benım motoru koydugum yer kınıgın bodrumu gıbı dolayısıyla 3 kısı anca cıkardık yukarı(arka teker ınınce yerınden kıpırdamıyo)
neyse lastıge havayı bastık sonra ben arabayla lastıkcı aramaya koyuldum,bentderesı cıvarında da buldum:queen:sorum motosıklet lastıgı yapabılımısın,lafı mı olur dedı pekı bak getırıyorum dedım herhalde ınanmadı getır dedı,motorla donuce ya soyleydı boyleydı soksem takamam vs vs fıtıl yapalım ben ne motorlara yatım vs vs bu arada gecenın 2 sı,ıyı madem yap dedım,planda sabah kı gruba yetısıp kampa gıdıcem,neyse yaptı ,tesaduf bızım hastalardan bırı de eskı motorcu hocam dıkkat et yolda kalırsın vs vs bende bazgectım gıtmekten,sonra da pro hocam da onayladı yanı,neyse valla benım gece cenem duser nobetler baska turlu de gecmez zaten gercı nobetcı degılım ya:queen:alıskanlım yaptı yaw sonuc:motoru bakıma alıyoruz bu hafta tatıl oncesı son bakım,seda sen bı yazdın ben costum
bende gurcell ı gormeyınce yalnız hıssetmıstım kendımı:mrgreen: