Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aynen yaa uyanın alooo...................

caracal uzun yolda benzın dostu motor bunu ögrendım . 20 ytl 95 oktan kursunsuz aldım sundurme de yaptım tabıki 120. km de yedege gectım motor yedekte 35-36 km daha gıdıyor ve benzın fıyatı orda ve 200 cc bence ıyı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bendede caracal 200 vara ama buna nasıl modifiye yapacağım bilmiyorum bu arada merak edenlere(ben 1035 km yaptım sorunum yok herkese tavsiye ederim muhteşem kaçıyor) ve eksozu kendim nasıl açabilirim ses amaçlı son halinin fotosu profilimde var siyah renk muhteşem açıyor tıgere 5 basar hem alçak yere yatıyor yalnızca virajlarda biraz fazla yatamıyorum onun dışında harika bir makina

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
delme ekzosu olmuyo mobilet gibi dolasırsın ortada ondan sonra

motorum antellede ben bir aydır antelledeyim. bugün havalimanına motorumunan geldimdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
bu sözün üzerine be hiç birşey demiyorum abii!!aynen katılıyorum :cat:
eray nerdesin be kaç gündür :) hızlı caracal'cı seni :wiinkk:

antelle nasıl sıcakmı..:p

abi ıssız bir adada yanlız kalsam motorum , bilgisayarım , yatağım derim

cümleten ıyı geceler

sehırıcı normal depo 20 ytl 90 km , sehır dısı 120 km ,, yedek sehır ıcı 55 km sehır ıcı 80 km

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ıssız ada işi sakat iş :p bende şöyle yazayım o'zaman mötörüm,yastığım,bilgisayarım diyecem ama ıssız adada internetin işi ne :cherry:

ben motorumu acayıp özledım:(:(:(
keşke sartlar el vermesıyedede satmasaydım.bu yaz motorsuz gecermı :salut::salut:

selam arkadaşlar uzun süredir takip edemiyordum forumu.egzoz larlar ilgili bende bikaç bişey sölemek istiyorum benim egzoz açık komple o iki delikli olan yeri içinden çıkarttım ve süper tok bır ses veriyo hıc mobılet gıbı deıl yenı bende zaten hıc yapıstırma falan olmdıgından bı sürü kişi gelıp soruyo ne bu alet dıe kanuni deyince şaşırıyo hepsi... paylaşıyım dedimm... rüzgarınız bol olsun beyler...

egsozları acık bır motor bındım baya ıyı ses verıyor . ama herseyın orjınalı susturucu acmak performans dusurur , arkadasımın egsoz tak cıkart susturucu ordan bılıyorum

arkadaşlar yaz gelince topik ölmüş bee
canlandırmak lazım yakında resim lerle yine karşınızda olacam

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet biraz topik'de gerileme var yaz geldi tabi normal.. millet dışarıda :)

bizim motor iki yana da yatmış bulunmakta sonunda :( ilkinde hiç birşey yoktu ama ikincisinde bence kötü oldu sağ tarafa yatmış bulunan motorda sag arka sinyal kırıldı koruma demiri pert sag ayna pert sag ayaklık egildi fren e basmak sorun oluyooo
anlıycagınız sorun varrrrrr

Arkadaşlar yeni caracal aldım..Bikaç sorum olacak Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim...
Öncelikle Rodaj süresi boyunca,kitapçıkta 40-50km/s Civarı kullanılmasını söylüyor..Böyle Vakit geçer mi bee:)) Aceba kullanan arkadaşlar bu süreyi nasıl doldurdu??
Birde Farlar Dikkatimizi çekti...Emrah gibi yere bakıyo-Yeri aydınlatıyor :)
Bunun da bir ayarı vardır Sanırım Çünkü bu sayfayı açan arkadaş Şaşırtıcı biçimde aydınlatmanın çok kuvvetli olduğunu söylemişti ama benim dediğim bu yönde:) Şimdilik dikkatimi bunlar çekti zaten servisle ev 10 dk eve getirdim.
Ve mübala etmiyorum Şuanda motorun üzerine sicim gibi yağmur yağıyor
inşallah motorun yanına gittiğimde o parlak grenajlar Kahverengi PAS Rengine dönüşmemiş olur :)) Saygılar Şimdiden Teşekkürler ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
200 km de,2008 model caracal almak isteyen varsa beni bulsun fiyat 2200 lira,sıfırdan tek farkı 200 km de olması başka bişey bulursanız motoru bedava verecem,gerekli bilgiler satılık bölümünde,kaçırmayın pişman olursunuz.

200 km de,2008 model caracal almak isteyen varsa beni bulsun fiyat 2200 lira,sıfırdan tek farkı 200 km de olması başka bişey bulursanız motoru bedava verecem,gerekli bilgiler satılık bölümünde,kaçırmayın pişman olursunuz.

2200 e verılır mı hocam yaaa piyasasını skp atmayalım sunun bız burda 2. elını 2900 e verdık

Arkadaşlar yeni caracal aldım..Bikaç sorum olacak Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim...
Öncelikle Rodaj süresi boyunca,kitapçıkta 40-50km/s Civarı kullanılmasını söylüyor..Böyle Vakit geçer mi bee:)) Aceba kullanan arkadaşlar bu süreyi nasıl doldurdu??
Birde Farlar Dikkatimizi çekti...Emrah gibi yere bakıyo-Yeri aydınlatıyor :)
Bunun da bir ayarı vardır Sanırım Çünkü bu sayfayı açan arkadaş Şaşırtıcı biçimde aydınlatmanın çok kuvvetli olduğunu söylemişti ama benim dediğim bu yönde:) Şimdilik dikkatimi bunlar çekti zaten servisle ev 10 dk eve getirdim.
Ve mübala etmiyorum Şuanda motorun üzerine sicim gibi yağmur yağıyor
inşallah motorun yanına gittiğimde o parlak grenajlar Kahverengi PAS Rengine dönüşmemiş olur :)) Saygılar Şimdiden Teşekkürler ....

hocam kılavuzda olayı abartmışlar bence, 40 -50 ile rodaj mı biter :) ben rodajdayken en fazla 80 yapmıştım, bi de fazla devirli kullanmadım sık aralıklarla vites değiştirerek kullandım

ben de ilk aldığımda farlar yere bakıyodu, motoru toplayan elemanlar pek özenmiolar galiba ama ilk fırstta bi servise uğrayıp ayarlattım ondan sonra gayet güzel oldu

paslanma olayına gelince, benim motorun bikaç yüz km den sonra koruma demirinin kaplaması bazı yerlerden soyulunca sararmaya başladı ilk bakımda yazdırdım ve yenisini gönderdiler onun dışında paslanan bi yeri olmadı, kronik olarak çoğu arkadaşın göstergeleri yağmur veya yıkama nedeniyle su yiyince buğu yapıyor, ben de olmadı umarım sende de olmaz

sormak istediğin başka bişey olursa tecrube ettiğimiz şeyleri seve seve anlatırız.

2200 e verılır mı hocam yaaa piyasasını skp atmayalım sunun bız burda 2. elını 2900 e verdık

harbiden napion hocam sen, tertemiz motoru bu fiyata satan adam ya parayı sokakta bulmuştur ya da motoru sokakta bulmuştur

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
fatihocak kardeş hayırlı olsun yeni caracalın :rendeer: allah kaza bela vermeden uzun km'ler yapmanı nasip eder inşallah :cat:

Bende caracal a binmek istiyorum,bana bi tur verebilecek var m:mrgreen:ı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar