ben bu yazdıklarına katılmıyorum ben gecen sene mayıs ayında aldım motumu su an 12bınde we yokus cıkarken dusuk devırle cıkarsan vıtes dusurmen gerekır 1 vites 40km 2. vites 60km yapıyo yokus cıkarken rahatlıkla 50km hızla cıkabılırsın emın ol dene istersen bende bu sıkayetlerden hıcbırı yok sadece depo kapagından ses gelıyo oda genel bı sorun dıye dusunuyorum tek yapman gereken kapagı hafıf sola dogru cevırıosun
motoru 98 oktan için rektefiyeye sokmadan bu tip yakıtı kullanamazsın. yoksa motor bloğun zarar görür.Bundan sonra 98 oktan benzin almayı düşünüyorum.
arkadaslar 1000 km bakimim yaklasti bana biraz bilgi verebilirmisiz
Motorda arka amortisörleri nasıl yumuşatabiliriz yada değiştirme imkanı var mı? Ne kadara malolur? Teşekkürler.
Gerçekten öyle, beni şaşırtan bir motor, alırken beklentim idare etsin bineyim biraz arasıra masraf çıkarır diye ama kesinlikle çok daha iyisini hakediyor, tek eksisi arka amortisörü o da kullanıcıyı değil artçıyı rahatsız ediyor uzun kullanımda, hız olarak düz yolda çok rahat iki kişi ( yaklaşık 200kg) 130kmyi görüyor, yakıt tüketimi çok az, bu kış boyunca üç ay kar altında ( branda vardı sadece) durdu, hiç bir kere dahi çalıştırmadım, bu sene karı herkes biliyor, 3 ay sonunda motoru almaya gittim yazlığa, kafamda kesin çalışmaz, akü bitiktir, motorun gitmesini bırak çalışacağına bile kuşkum vardı, inanın tek marş ile çalıştı ve hemen bir tur attım yaklaşık 100kmen ufak bir sorun yok, bütçesi az olana çinli yerine Kymco tavsiye ederim.
![]()
[/URL]
[/URL]
[/URL]Kymco CK 125'in stikırları motorun görüntüsünü bozuyor. Hepsini sökmeye karar verdim. Fakat sökmek o kadar kolay değil. En sonunda pratik bir yol buldum. Stikır olan parçalardan ikisini sökerek eve götürdüm. Saç kurutma makinesiyle iyice ısıtarak yumuşattım. Daha sonra kolaylıkla ve pürüzsüz bir şekilde sökebildim. Kalan yapışkan artıklarını da balata temizleme spreyi ile temizledim. Geriye kaldı depo ve sele yan tarafındakiler. Hepsini temizleyince bana göre çok daha güzel görünüme kavuşacak. Tamamlayınca fotolarını koyacağım. İyi sürüşler.
sele için ne gibi bir değişiklik yaptınız,kaplatma filanmı ?
Motorumu satıyorum, ikinci el kısmında bulabilirsiniz, taksit ile alabilirsiniz. Çok acil.İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir, inşallah forumdan ve motorun değerini bilen biri alır.Teşekkürler.:rendeer: