Ücretsiz Kaliteli, Mafsalli Dizlik Vericem ihtiyaci Olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar alemsiniz valla.güle güle karnım ağrıdı valla.vasco1925 çok alem adamsın varya sen beni güldürdün allahda seni güldürsün.

Abi benim ihtiyacım var KARABÜK te yaşıyorum ve adam akıllı motora binen motordan anlayan motorcunun dilincen anlayan yok öğrenciyim benim ihtiyacım var ama durumu benden daha kötü olanlar varsa onlarada verebilrisin eğer alan olmazsa ben talibim çünkü o tür malzemeleri satan kişiler var ama uçuk kaçık fiyatlar istiyorlar o yüzdende alamıyoruz alsakta ucuzunu alabiliriz onlarda bir işe yaramıyor eğer bana gönderebilirseniz pm den yada [email protected] msn adresini eklerseniz sevinirim iyi geceler

bilader özel mesajlarını kontrol etsene :)

özelden iş çevirmeyin toplumda özelden mesaj ile konuşulmaz burjuva özentileri :queen:

Abi benim ihtiyacım var KARABÜK te yaşıyorum ve adam akıllı motora binen motordan anlayan motorcunun dilincen anlayan yok öğrenciyim benim ihtiyacım var ama durumu benden daha kötü olanlar varsa onlarada verebilrisin eğer alan olmazsa ben talibim çünkü o tür malzemeleri satan kişiler var ama uçuk kaçık fiyatlar istiyorlar o yüzdende alamıyoruz alsakta ucuzunu alabiliriz onlarda bir işe yaramıyor eğer bana gönderebilirseniz pm den yada [email protected] msn adresini eklerseniz sevinirim iyi geceler

kardeşim geç kaldın devrimci empariyizm ağır bastı burjuvalar kazandı :queen:

Forum rahmetlisi sevgili @Mete_Han dostumun deyimiyle "pompacı @vasco" ya ciddi bir rakip çikti, "pompacı @Tequ" :p

ne kadar cok mesaj yazılmıs ya bu topıcı rekor herhalde bu

VaScO1925@ bızım ıstasyona gel POMBAcı lazım

arkadaşım listede benim ismim yazmıyo rr var diye zengin çocuğu muamelsimi görüyomm
:p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
hoppa ben bunu bilmiyodum , ancak yuhhh deyebilirim :farao::farao::farao::farao::farao:

Buyur :pr:

İlgili başlık :

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/43769-benzin-zammi-ile-ilgili-tum-basliklar-3.html

benim öyle bi soruınum yok

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/43769-benzin-zammi-ile-ilgili-tum-basliklar-6.html

benım allahdan ole bı sorunum yok olsa benım motora benzın yetısmez

Daha bir sürü var, bunları bulabildim şimdilik. :mrgreen: Ya sabır yaaa. :mrgreen:

olm hepiniz mesaj yazmamımı bekliyodunuz,gitti güzelim dizlikkkk ,ya bırakın allasennn:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar