Abi ben muhtemelen katılamam gezinize malum yeni gilera aldım onu topluyorum
Bu halde de yola çıkmam nedir ne değildir onu öğreneyim toplıyım ancak ondan sonra![]()
Benim için olurda cup o yolları gidermi acabaale:
Tamam abi şarköy bana uyar@Aytaç_22 yi de alırım
Hep beraber gideriz ..
Sinan abi ben cup ile yol a çıkıyorum sen gelemiyor isen decek bişey yok![]()
az önce savaş abi ile konustum , edirne üzerinden yolun cok uzayacagını düşünüyor.. Çok yorar diyor.ASlında Haklı. Bilmiyorum bakalım düzgün bir gezi ayarlıcaz ayın 15 ine kadar.Bu harita sadece Göstermelikti. Nasıl Bir Organizasyon Yapabileceğimizi düşünmek için bu haritayı koydum![]()
iyi fikiryok yok uzun köprüden geçilmiyor şarköye geçerkenBiz yunanistan üzerinden ŞArköye Gitmeyi düşünüyoruz :mrgreen::mrgreen:
Tamam abi siz ayarlayın benim motor cup onuda unutmayın:queen::queen:
iyi fikir
Karaaağaçtan çıkar,İpsaladan gireriz,İpsaladan Keşan'a kestirme yol var,Keşan'dan şarköy ne ki?.Şarköy'e geldin mi kendini Tekirdağ'da say,zaten Uçmakdere üzerinden kaç km ?
Şaka bir yana Edirne'den gelenler Şarköy'e varana kadar öğle olacak.Pazar günü özellikle dönüş trafiğinde Şarköy'ün o dar yolları bize Uçmakdere yollarını aratır.Eziyetli bir gezi olur.
Onun yerine Saros'a gidilse hem rota açık olur,hem de buluşma noktaları belirlemek kolaylaşır kanaatindeyim.
Canerim
sen kafanı yorma biz seni sırtımızda bile taşırız.Cruiser kullanıcıları artıyo.
abi kokova eglenceleri var ama benim iş yattı ,gidemeycemşenlik mi var dostum sen buraya yazsana yaa alla alla :mrgreen: İnsan bi REklamını yapar. Bakarsın geliriz![]()
yaw mesele gelmek değil caner , bu ara manyak bi titreşim var. 70 km'yi geçince dünya ile bağların kopuyo :cherry::cherry::cherry:Sinan abi ben cup ile yol a çıkıyorum sen gelemiyor isen decek bişey yok![]()
abi kokova eglenceleri var ama benim iş yattı ,gidemeycemr:
r:
r:
yaw mesele gelmek değil caner , bu ara manyak bi titreşim var. 70 km'yi geçince dünya ile bağların kopuyo :cherry::cherry::cherry:
Aynen yaa 100 kmyi geçince gidon tutulmaz oluyorabi kokova eglenceleri var ama benim iş yattı ,gidemeycemr:
r:
r:
yaw mesele gelmek değil caner , bu ara manyak bi titreşim var. 70 km'yi geçince dünya ile bağların kopuyo :cherry::cherry::cherry:
abi yapılcak tek şey var ,yenisini almak . Ayrıca son kazadan sonrada cok cekındım motordan,belki birinizin arkasında artçı olabilirim :wiinkk:hmm abi yaptır yaa seni de görmek istiyorum
hep beraber olalalım![]()
titreşim olayı di mi :cherry:Aynen yaa 100 kmyi geçince gidon tutulmaz oluyorama bende sadece gidon titriyo 100 ü geçince hacı bi ara konuşalım şu krank meselesini
![]()
abi yapılcak tek şey var ,yenisini almak . Ayrıca son kazadan sonrada cok cekındım motordan,belki birinizin arkasında artçı olabilirim :wiinkk:
titreşim olayı di mi :cherry: