[Trakya - MT]

Abi ben muhtemelen katılamam gezinize malum yeni gilera aldım onu topluyorum :)
Bu halde de yola çıkmam nedir ne değildir onu öğreneyim toplıyım ancak ondan sonra :p

bi arada müsait bir zamanda bende gelicem görmeye bakalım nasıl bişi miş ? Erkan Cok Övdü Yahu :D

nxg33ve35ics73d07a8x.jpg
[/URL][/IMG]

işte o gezinin haritası sizce fazla mı fantazi yapmışım abi :D RESMEN TRAKYA ARŞINLAMASI OLDU VALLA ::mrgreen: DETAYLARI konusuruz yani uygun olursanız .. 15 Haziran PAZAR GÜNÜ:

Son düzenleme:
Benim için olurda cup o yolları gidermi acaba:pale:

Seni Edirneden Alırız yada uzunköprüden.. Nerde olursan işte :D ŞArköydende Geri dönersin Aksam üzeri Biz Dönerken.. Caner Senin Cup La DÜnyayı Turlarım ben :mrgreen::mrgreen: Motorunu hafife Alma :mrgreen:

o yolu bizim chinabusa'lar kaldırmaz :p
haa ayrıca bu aksam kırklarelinde olcaz , başka buluncak olan varmı şenliklerde ??

şenlik mi var dostum sen buraya yazsana yaa alla alla :mrgreen: İnsan bi REklamını yapar. Bakarsın geliriz :p

Tamam abi şarköy bana uyar :) @Aytaç_22 yi de alırım :)

Hep beraber gideriz ..

Sinan abi ben cup ile yol a çıkıyorum sen gelemiyor isen decek bişey yok:p

Gezi güzergahı tam tersi bir şekilde planlanırsa ve Uçmakdere de güzergaha ilave edilirse ben de düşünebilirim.

Tamam abi şarköy bana uyar :) @Aytaç_22 yi de alırım :)

Hep beraber gideriz ..

az önce savaş abi ile konustum , edirne üzerinden yolun cok uzayacagını düşünüyor.. Çok yorar diyor.ASlında Haklı. Bilmiyorum bakalım düzgün bir gezi ayarlıcaz ayın 15 ine kadar.Bu harita sadece Göstermelikti. Nasıl Bir Organizasyon Yapabileceğimizi düşünmek için bu haritayı koydum :)

az önce savaş abi ile konustum , edirne üzerinden yolun cok uzayacagını düşünüyor.. Çok yorar diyor.ASlında Haklı. Bilmiyorum bakalım düzgün bir gezi ayarlıcaz ayın 15 ine kadar.Bu harita sadece Göstermelikti. Nasıl Bir Organizasyon Yapabileceğimizi düşünmek için bu haritayı koydum :)

Tamam Edirne ye uğramayın abi :)

Direkt olarak Uzunköprü den geçmicenizmi nasıl olsa:p

orada buluşuruz:)

yok yok uzun köprüden geçilmiyor şarköye geçerken :D Biz yunanistan üzerinden ŞArköye Gitmeyi düşünüyoruz :mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok yok uzun köprüden geçilmiyor şarköye geçerken :D Biz yunanistan üzerinden ŞArköye Gitmeyi düşünüyoruz :mrgreen::mrgreen:
iyi fikir
Karaaağaçtan çıkar,İpsaladan gireriz,İpsaladan Keşan'a kestirme yol var,Keşan'dan şarköy ne ki?.Şarköy'e geldin mi kendini Tekirdağ'da say,zaten Uçmakdere üzerinden kaç km ?

Şaka bir yana Edirne'den gelenler Şarköy'e varana kadar öğle olacak.Pazar günü özellikle dönüş trafiğinde Şarköy'ün o dar yolları bize Uçmakdere yollarını aratır.Eziyetli bir gezi olur.
Onun yerine Saros'a gidilse hem rota açık olur,hem de buluşma noktaları belirlemek kolaylaşır kanaatindeyim.

Tamam abi siz ayarlayın benim motor cup onuda unutmayın:queen::queen:

Canerim
sen kafanı yorma biz seni sırtımızda bile taşırız.Cruiser kullanıcıları artıyo.

Son düzenleme:
iyi fikir
Karaaağaçtan çıkar,İpsaladan gireriz,İpsaladan Keşan'a kestirme yol var,Keşan'dan şarköy ne ki?.Şarköy'e geldin mi kendini Tekirdağ'da say,zaten Uçmakdere üzerinden kaç km ?

Şaka bir yana Edirne'den gelenler Şarköy'e varana kadar öğle olacak.Pazar günü özellikle dönüş trafiğinde Şarköy'ün o dar yolları bize Uçmakdere yollarını aratır.Eziyetli bir gezi olur.
Onun yerine Saros'a gidilse hem rota açık olur,hem de buluşma noktaları belirlemek kolaylaşır kanaatindeyim.

Canerim
sen kafanı yorma biz seni sırtımızda bile taşırız.Cruiser kullanıcıları artıyo.

Tamam Savaş abi ben Edirne de yok um bu yaz Özer abi ile konuşun siz ben hiç bişey ile gelemessem otobüs ile gelirim yaa:):salut:

şenlik mi var dostum sen buraya yazsana yaa alla alla :mrgreen: İnsan bi REklamını yapar. Bakarsın geliriz :p
abi kokova eglenceleri var ama benim iş yattı ,gidemeycem :pr::pr::pr:
yaw mesele gelmek değil caner , bu ara manyak bi titreşim var. 70 km'yi geçince dünya ile bağların kopuyo :cherry::cherry::cherry:

yaw mesele gelmek değil caner , bu ara manyak bi titreşim var. 70 km'yi geçince dünya ile bağların kopuyo :cherry::cherry::cherry:

hmm abi yaptır yaa seni de görmek istiyorum:)

hep beraber olalalım:)

Aynen yaa 100 kmyi geçince gidon tutulmaz oluyor :( ama bende sadece gidon titriyo 100 ü geçince hacı bi ara konuşalım şu krank meselesini :)

hmm abi yaptır yaa seni de görmek istiyorum:)

hep beraber olalalım:)
abi yapılcak tek şey var ,yenisini almak . Ayrıca son kazadan sonrada cok cekındım motordan,belki birinizin arkasında artçı olabilirim :wiinkk:
Aynen yaa 100 kmyi geçince gidon tutulmaz oluyor :( ama bende sadece gidon titriyo 100 ü geçince hacı bi ara konuşalım şu krank meselesini :)
titreşim olayı di mi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar