[Trakya - MT]

Bir kaç gündür işlerin yoğunluğundan ve doğal olarak yorgunluktan PC basına oturmayı bırak klavyeye dokunamadım bu gece özer BY_STAR aradıda yeni organizasyon hazırlıklarından haberdar oldum :)Wallah süperrr:cat: bu arada savaş abi desene gurubu 5 ledik 4 chopper 1 cup olduk :cherry:

Yol çok uzak bizim 4 zamanlı makinamız yokki gezilere katılalım :p
Ben yokum bu sefer arkadaşlar o yol beni bozar yemeyip içmeyip benzine çalışmam gerekir

Bir kaç gündür işlerin yoğunluğundan ve doğal olarak yorgunluktan PC basına oturmayı bırak klavyeye dokunamadım bu gece özer BY_STAR aradıda yeni organizasyon hazırlıklarından haberdar oldum :)Wallah süperrr:cat: bu arada savaş abi desene gurubu 5 ledik 4 chopper 1 cup olduk :cherry:

abi o güzergah çok kasar sadece şarköyde yapabiliriz Savaş Abi Çok yorar Diyo :mrgreen: bakalım şekillendirip bi hali yoluna koyarız Deniz Abi:queen:

Siz ayarlayın abi son durumu Tel ile haberdar olurum:)

Net alemin de uzun bir süre yokum:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Siz ayarlayın abi son durumu Tel ile haberdar olurum:)

Net alemin de uzun bir süre yokum:pale:
zaten bu sıcaklarda net alemi terletiyo,binecen motora püfür püfür daha iyi:)

evet,arkadaşın katılımı ile artık bize" pişikolokuyla gezen deliler"gözüyle bakacak millet.
Tarih:02 Mayıs 2008
"omersirin" kod adlı şahıs diyor ki;
"Abi masraf etme şu Çin malı makinaya yaaa,al kendine adam gibi bi motor.Ben TDM veya KTM 650 alacağım,gel sana da alalım".

Tarih: 05.Mayıs 2008
"omersirin"kod adlı malum şahıs" çakı bulmuş kızan" gibi seviniyor,Çin malı makina kullanırken.

Tarih:27.Mayıs 2008
"omersirin" kod adlı malum şahıs fotoğraf çektirirken yüzünü kapatıyor.
çünkü yukarıdaki sözlerinden utanıyor ve soldaki Bisan-Lifan markalı makinanın resmi sahibi olmuş artık.
Ağzından kaçırdı bi ara"motoruma aşığım".

eh ne diyelim Allah Tamamına Erdirsin:)

Son düzenleme:
Bu Şu Demek Oluyor;"Trakya MT ' Ye Bi Chopper'cı DAha Katıldı..." Hoşgeldin Ömer Abi... Bu ARada Ömer Abiyi Kandırmakta Emeği Geçen SAvaş Abiye'de TEşekkürLEr:mrgreen:

e13

S.a. millet bayağıdır giremedim siteye artık TRakya mt mi kullanılıyor? Geziyor musunuz dolaşıyor musunuz?

S.a. millet bayağıdır giremedim siteye artık TRakya mt mi kullanılıyor? Geziyor musunuz dolaşıyor musunuz?

Tabi GEziyoruz ARtık Kırklareli Olsun Edirne Olsun TEkirdağ olsun Hep Trakya MT diye biliniyor.. Bence BÖyle Cok daha iyi oldu. GEzilere cıkıyoruz.. En son Uçmakderedeydik 22 motorize ile.. 15 Hazirandada Şarköye gidicez TAkip etmeye basla bence sende :)

Bu arada NEredensin Adın ne ? Tanıyalım biraz seni :cat: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu Şu Demek Oluyor;"Trakya MT ' Ye Bi Chopper'cı DAha Katıldı..." Hoşgeldin Ömer Abi... Bu ARada Ömer Abiyi Kandırmakta Emeği Geçen SAvaş Abiye'de TEşekkürLEr:mrgreen:
Ömer'i kandırmak kolay oldu aslında.
Kendisi evden kaçacak kız gibiydi zaten:)
(Evden kaçacak kızın bohçası yatak altında hazır olurmuş)
Evden kaçacak kız gibi heyecan içinde ve motorsuz bi motorcuya uygun fiyatla
motor bulununca mes'ele çözüldü.
Ayrıca Arkadaş bi geldi,hoş geldi,hepimizden hızlı çıktı ,eskiden beğenmediği chinaharley'e metzeler lastik almak için İstanbul'a gidecek bu akşam:)
Ayrıca kendisine yeni bir geyik mevzuu patlattım.
"Olum,biz raydır değiliz,biz matorcuyuz,çünkü Trakyalıyız"diyorum.

Son düzenleme:
Ömer'i kandırmak kolay oldu aslında.
Kendisi evden kaçacak kız gibiydi zaten:)
(Evden kaçacak kızın bohçası yatak altında hazır olurmuş)
Evden kaçacak kız gibi heyecan içinde ve motorsuz bi motorcuya uygun fiyatla
motor bulununca mes'ele çözüldü.
Ayrıca Arkadaş bi geldi,hoş geldi,hepimizden hızlı çıktı ,eskiden beğenmediği chinaharley'e metzeler lastik almak için İstanbul'a gidecek bu akşam:)

:mrgreen::mrgreen: yapma yaaaa :D Abi Walla ŞAşırttı Beni :D Neyse Bakalım Gezide Bakarız Roadstara :p Neden oldugunu bilmiyorum ama fena bir motor gezisi yapasım var valla su finallerim bitsinde kendimi atayım yollara :mrgreen:

sinan sadece köye gidiyor caner.. Köyde İnternet Ve MSN olmadıgı için Yokum diyor. Olsun Telefonlar var unutmayız KArdeşimizi :cat:

Son düzenleme:

e13

Tabi GEziyoruz ARtık Kırklareli Olsun Edirne Olsun TEkirdağ olsun Hep Trakya MT diye biliniyor.. Bence BÖyle Cok daha iyi oldu. GEzilere cıkıyoruz.. En son Uçmakderedeydik 22 motorize ile.. 15 Hazirandada Şarköye gidicez TAkip etmeye basla bence sende :)

Bu arada NEredensin Adın ne ? Tanıyalım biraz seni :cat: :rendeer:

ben istanbul gaziosmanpaşadayım kısmetse 1-2 haftaya trakya civarında olurum tanışalım tabi yav iyi olur ben ersin tekrar cümleten selam

planlıyoruz :)[/QUOTE]

nereleri planlıyorsunuz, sen döndünmü pınarhisara

Son düzenleme:
ben istanbul gaziosmanpaşadayım kısmetse 1-2 haftaya trakya civarında olurum tanışalım tabi yav iyi olur ben ersin tekrar cümleten selam

planlıyoruz :)

nereleri planlıyorsunuz, sen döndünmü pınarhisara[/QUOTE]

abi kesin bekleriz , elimizden geldiğincede ağırlamaya çalışırız . ÖM'de belirttiğim gibi ben uzun bi süre daha P.hisar'da olcam ...

15 Mayısta Sanıyorum ŞArköye gidicez Ama yakında ben topici acarım belli de değil bu arada yarın hayraboluda Kross Yarışları Varmış Biz Gidemicez Ama Herkes Davetlidir Bakarsın gideriz.. Bu arada Yarın SAat 12 de Tekirdağ Rıhtımda Bulusma Var Deniz Abi(Detayin) VE Ben ORda Olucaz Belki Hayraboluya kısa süreliğinede olsa gazlarız belli olmaz :D

15 Mayısta Sanıyorum ŞArköye gidicez Ama yakında ben topici acarım belli de değil bu arada yarın hayraboluda Kross Yarışları Varmış Biz Gidemicez Ama Herkes Davetlidir Bakarsın gideriz.. Bu arada Yarın SAat 12 de Tekirdağ Rıhtımda Bulusma Var Deniz Abi(Detayin) VE Ben ORda Olucaz Belki Hayraboluya kısa süreliğinede olsa gazlarız belli olmaz :D

usta, tarihte ufak bi hata var sanırım , 15 haziran gibi geliyo tarih bana :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar