kimsin sen diyenlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben kim olduğunu soylerdim ama..
hem kendisi hem erhan kızabilirler o yüsden söylemiyorum..
bu arada komtan inşallah en kısa zamanda sende bir motor alırsında artık beraberce gezeriz.
kendine iyi davran...

Site açıldığından bu yana bu konu hakkında o kadar özel mesaj aldım ki kendimi amerikan filmlerinde camın arkasında duran ve hiç görünmeyen ama bütün ipleri elinde bulunduran adam gibi hissetmeye başladım.

Evvela şunu belirtmekte fayda var ki admin veya moderator değilim, sitede hiç bir kullanıcının bir mesajına dahi dokunmuşluğum yoktur, bazı kişilerin sorduğu gibi onlara garezi olan / olmayan gizli adminde değilim, skull un mail adres uzantısının komtan.org lu olması sebebiyle sanılmasın ki skull aslında benim, üye listesinde admin kullanıcısı ile beraber sitenin ilk kurulduğu anda ilk oluşturulmuş üyelik olmamdan da anlaşılacağı üzere forum bir nevi elime doğmuştur, bugün yapılacak yenilenme aşamalarında da skull a yardımım dokunacak, yenilenme anından itibaren sanal usta ismi ile teknik konularda faydalı içeriklerle burada yer alacağımı umuyorum. Kısmet olursa ilkbaharla birlikte aranızda da yer almaktan mutluluk duyarım.

sevgi, saygı, motosiklet.net :cat:

yalan seziyorum 100 oktan moderatör olan kim ? :p

bi sorum olucak neden sürekli çevrim dışı görünüyorsunuz? sizi ailecek takip ediyoruz kitlediniz konular çok güzel :p

Hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileği ile ::tutkuy:: (bak hoşgeldin dedim işte :p)

zamanında bu topiğe yazanları yarısından çoğu çizilmiş çok garip :mrgreen:

ben tanıyorum bu arkadaşı :)

dikkatimi çekti bu başlığa yazanların bir çoğu banlanmış:p

yalan seziyorum 100 oktan moderatör olan kim ? :p

bi sorum olucak neden sürekli çevrim dışı görünüyorsunuz? sizi ailecek takip ediyoruz kitlediniz konular çok güzel :p

Hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileği ile ::tutkuy:: (bak hoşgeldin dedim işte :p)
Yazmayacaktın..:p

Ulen dikkat etmedin mi?:silent::p

Buraya yazanların çoğunun üstü çizilmiş..:queen:

Dipnot: Lem iyi mi..senin yüzünden bende yazmış oldum..Tühhh..:pr::p

Çek silahını birimiz gidecez artık..:queen:

Pardon Komutan Hoşgeldin diyorum bende...(inşallah gülegüle demessin):rendeer:

Yazmayacaktın..:p

Ulen dikkat etmedin mi?:silent::p

Buraya yazanların çoğunun üstü çizilmiş..:queen:

Dipnot: Lem iyi mi..senin yüzünden bende yazmış oldum..Tühhh..:pr::p

Çek silahını birimiz gidecez artık..:queen:

Pardon Komutan Hoşgeldin diyorum bende...(inşallah gülegüle demessin):rendeer:

kesin sen gidecen çünkü kullanıcı adını bile doğru bilmiyorusun tüüüh sana abi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kumandan ağabey hoj gelmişsen..:rendeer:

hay barmağımı eşşek arısı soksun tuh bende yazdım..:mrgreen:

Ulem hala dikkat etmedin yaw..:):mrgreen:

Komtan yazanlar cızıklammış...:p

Çizilenlerin içinde beni en çok üzen mete han abinin olması bak 05 te kurulan dostluklar muhabbetler paylaşımlar oluyor yıl 2008 herşey değişmiş Benim hatırladığım geçmiş fuarların birinde Mete Han abi üye kazandırmak için broşür falan dağıtıyordu mesaj sayısını bir tarafa bırak kalıplaşmış ne yazdı diye merak eden bir gurp bile var .sevenleri sevmeyenlerinden fazladır ama
sevmeyenlerinin güçlü lobileri sayesinde bu iş böyle oldu.:silent: bence yakışmadı. bu siteye çok emeği vardı .bi anda harcandı resmen değdimi bence değmedi ne kazanıldı mete han siteden atılınca...bunu merak ediyorum büyük kayıp kan kaybı MT için eksi bir durum dostluk namına paylaşım adına çizgisi tarzı olan biri.
neyse yine yönetim herşeyi daha iyi bilir ama bi buluşmada yüzyüze gelindiğinde hiç bir şey olmamış gibi nasıl davranılacak:silent:

Hoşgeldin, umarım kalıcı olursun :mrgreen::queen::queen::queen::mrgreen:

işgeyiğe sarmış gidiyo :p
acaba Mod'un topic'i kaçıncı mesajda kilitlencek.
hihi, moderator topic'i kiltletmekte zevkli olur haa :)

Bu başlık lanetli, buraya giren bi daha çıkamaz ::evil::

harbiden lenn ,şaka gibi :)
buraya post yazanı postalamışlar :p
Erhan abi , Gürkan abi seviyoz sizi :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar