kimsin sen diyenlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tanışma bölümüne kim taşıdıiki konu dışıydı:p kendini tanıtmamıs arkadas? nerdensin kimlerdensin :p

Bence gereksiz hortlatmalardan biri daha.. faydalı bi konu degil ki bastan sona okuyalım... bence bu tarz konuları hortlatıp gereksiz yere vakit calmayın...

zaten son zamanlarda acılan yardım ya da tanısma topicleri magazin programlarındaki kadın muhabbetlerini gecti.. bilmiyorum zevk alanlar olabilir ama ben gereksiz buluyorum...

ne topigi acan faydalanabiliyor, ne de ciddi yorum yazacak ne de yardımcı olacak kisiler bu kirliliklerden ötürü yazmıyor...

sonuc olarak msn, yonja vs chat programları tarzı sitelerdeki muhabbetleri yapıyoruz...

daha guzel daha faydalı paylasımlarda gorusmek uzere...

benim 1 dakikamı çaldın sercan :pr: Senle görüşmek biraz zor bu zamanlar tatil adamı oldun artık :p

yalan seziyorum 100 oktan moderatör olan kim ? :p

bi sorum olucak neden sürekli çevrim dışı görünüyorsunuz? sizi ailecek takip ediyoruz kitlediniz konular çok güzel :p

Hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileği ile ::tutkuy:: (bak hoşgeldin dedim işte :p)

O zamanlar MT bu kadar yoğun değildi, buralar bir zamanlar dutluktu anlayacağın, bende yönetici değildim, hatta yöneticiler gizliydi o dönemler, ama ilk üye benim :cherry: Bu başlığın çıkış noktasıda o oldu, ilk üye olunca sitede ki gizli yönetici beni sanıp özelden ilgi alaka yoğun oluyordu, ilk üye olunca tanışma başlığınızda olmuyor, ondan bunu tanışmaya taşıdım.. İçimi döktüm biraz sanki :p

Seda'da bilir o günleri, forumun ilk 5 üyesinden biridir :bounce:

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  
Keys-KY2.jpg
Açabilene aşkolsun :queen:
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar