25 Mayıs Kırklareli Moto-drag yarışları

evet benim ama yazmayı basaramadılar:p hata yazacagım dedi sonra yarıslar bittiginde arkamda bindi ..bi tur atırsana dedi .. :)

şimdi yazcaklarımı sakın yanlış anlama,sadece genel konuşçam :wiinkk:
Seni durduran polis'i çok iyi tanıyorum.Adamı kalem ve makbuzla aynı yerde tutmayacaksın.Aksi halde Valinin aracına bile ceza keser :cherry:. Adam tam bi kırık .Sen şanslısın ceza kesmedi,sebebide adının Gözde olması :).Anladın herhalde .Açıkcası kanun amcanın centilmenliği tuttu :) . Ama senin ardından çift renk Murat 131'e acımadı :queen::queen: . Eger sende polisle hemcins olsaydın seninde 52 YTL bağışın olcaktı memlekete :p
Yine tekrarlayayım, Lütfen yanlış anlamalara sebebiyet vermeyelim :wiinkk:
Saygılar ...

inant ile kasksız gezen sendin demek:p

Fotoları (Ç)aldım.Teşekkürler.ben de orada foto çekiyordum,seni orda foto çeker iken hiç görmedim :) sen hep geziyordun:queen:

lenn 200 tane foto var dedin, biz daha 2 tanesini gördük :) .hadi fotoları bekliyom :wiinkk:

Son düzenleme:
fotolar için teşekkür ederiz biz de çektik ama seninkiler kadar iyi değildi abla caner22 ile beraber:)

yav biz gelemedik o günlerde burda şenlikler vardı..Bide Finaller öncesi Oldugu için Gelemedik ya. Olsun SAğlık olsun Seneye Artık ...Ayın 15 inde Yİne bi gezi Çalışmamız var Bakalım inşallah güzel olacak :)

slm arkadaşlar çok merakla bekledim dragları makınamı ayarladım ama malesef draglara sokmadılar benı ne slm veriyorum ne bir şey yazıklar olsun diyorum kendi insanını sokmadılarya helal olsun gözde sana da helal olsun ben okadar gezseydim bana yazarlardı çünkü motor fena anırıyor görmüşündür belki gilera mxr 125 kırmızı 2 z turbolu bi kaç sefer yanda uzattım motoru sinirden gözde motor kullanıyorsun ama dönüşlerini olduğn yerde dönüşlerini geliştirmeni tafsiye ederim biraz zayıftı

slm arkadaşlar çok merakla bekledim dragları makınamı ayarladım ama malesef draglara sokmadılar benı ne slm veriyorum ne bir şey yazıklar olsun diyorum kendi insanını sokmadılarya helal olsun gözde sana da helal olsun ben okadar gezseydim bana yazarlardı çünkü motor fena anırıyor görmüşündür belki gilera mxr 125 kırmızı 2 z turbolu bi kaç sefer yanda uzattım motoru sinirden gözde motor kullanıyorsun ama dönüşlerini olduğn yerde dönüşlerini geliştirmeni tafsiye ederim biraz zayıftı

dogru biraz zayıf hele sag donusler daha da zayıf... sag kolum sakatı ve hala oyle duzelmedi bide o gun canakkaleden gelmıstım iyice uysmustum ... sakatlık bi tarafa ben bunu hep soyluyorum daha cok syleri ogrenmem lazım cok :p ... bisiklet ten sonra ilk motorum ve sadece 6 aydır kullaniyorum... 6 ay icinde 3 sefer motorla ist a gittim geldiim maksat uzun yok yapmak motora alısmak ama herseyın cozumu zaman herseyın basında acemilik vardır :wiinkk: gende iyiyim dahada iyi olacagımı inaniyorum allah cesaret verdi ya bana gerisi kendinden gelır zaten :p:bounce:

GKN

ii ki motorla gelmedim ben, boşuna 550 km yol tepicektim :p
zati ömrü 600 km:mrgreen:

dogru biraz zayıf hele sag donusler daha da zayıf... sag kolum sakatı ve hala oyle duzelmedi bide o gun canakkaleden gelmıstım iyice uysmustum ... sakatlık bi tarafa ben bunu hep soyluyorum daha cok syleri ogrenmem lazım cok :p ... bisiklet ten sonra ilk motorum ve sadece 6 aydır kullaniyorum... 6 ay icinde 3 sefer motorla ist a gittim geldiim maksat uzun yok yapmak motora alısmak ama herseyın cozumu zaman herseyın basında acemilik vardır :wiinkk: gende iyiyim dahada iyi olacagımı inaniyorum allah cesaret verdi ya bana gerisi kendinden gelır zaten :p:bounce:

sen kaskını tak , önlemini al . zaten gerisi gelir :wiinkk:

ii ki motorla gelmedim ben, boşuna 550 km yol tepicektim :p
zati ömrü 600 km:mrgreen:

hakan ustanın dükkanda rektifiyesini yapar öyle gönderirdik seni istanbula :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar