Çin Çan Çon'a 2000 YTL Verecegine Yamaha'ya Ver...

Çin Çan Çonu boş verin..:mrgreen:

Arka tabla sadece soldan tek amortisörlü..Oraya odaklanın..:p

Agam senin çini yer buya :p

benim çin :silent:

dsc01223fq1.jpg

:p :p :p :p

bu kampanya sayilmaz kapiş kapiş bedava grcekten saldirin:):):queen::queen:

vasco
iyiki bi 1000rr la foto çekildin olm yeter gözümüze soktun
mondializzet100
abi beat öldü yaa böyle 10 numara fiyatlar varken gidip 0 beat alanın aklına ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar gerçektende kaçırılmaz fırsat..ciddi ciddi bende düşünmeye başladım almayı..markası yeter yamaha :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
VaScO1925
Rs'den bahsettim.
barannet
100km'de 2,6 lt civarı yakıyor,Hızıda 90 km civarı fakat limitörü kaldırırsan 110-115.

Bu fiyata alın derim güzel mermi gibi makine benimki henüz 860 km de düzde 110-115 gibi gidebiliyor rodaj bitince göreceğiz bu fiyata alınır

Çin Çan Çon'a 2000 YTL Verecegine Yamaha'ya Ver...
Beni tanıyanlar, uzunca zamandır çin malları hakkında olumlu düşündüğümü, amacına ve fiyatına göre iyi işler yapılabileceğini yazdığımı bilirler.

Burnundan kıl aldırmayan firmalar yüzünden, gidip çinko motor almıştım. Ama bunu anlatamadık bazı at gözlüğü takanlara.
Gerçi ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama, yaşayanlar hayli fazlaydı. pek çok insan lanet etti, rezil oldu.
Benim çinko almamdaki tek sebebim, fiyat ve taksitlerinin keseme uygun olmasıydı. Büyük firmalarda bu ödeme kolaylığı yoktu.

Yine de, "Marka" motor firmalarının, fahiş satış rakamlarını aşağı çekmelerine sebep olmuştur bu beğenmediğiniz çinkolar.:bounce:

sıfırı 2200 civarındayken bile, şu an sahibinden sitesinde hala 2500 lira istenen 10 bim km. üzeri cygnuslar mevcut :) suzukinin 125'lik skutır fiyatı da yerlerde.
Fiyatlar nereden nereye gelmiş, bakın da görün.:bounce:

Maddiyattan dolayı çin malı almak zorunda kalanları aşağılayanlar oldu yıllarca. Motorcudan bile saymayanlar...
Fiyatlar böyle olsaydı, hiç kimse gidip çinko almazdı. "çin malı almayın" diyenler daha akıllı değillerdi çinkoculardan.

Bu aç gözlü büyük firmalar yüzünden, hem çinko alanlar zarara uğradı, hem de 3500 liraya aldıkları motorları 2000 liraya düşenler.

İşin zararı hep bize patladı, hep bize... :pr:

Valla bende düşünüyorum benm arkdaş aldı 2.200 kampanyalı ama kampanyası bazı yerlerde bitmiş hemen alın derim

Beni tanıyanlar, uzunca zamandır çin malları hakkında olumlu düşündüğümü, amacına ve fiyatına göre iyi işler yapılabileceğini yazdığımı bilirler.

Burnundan kıl aldırmayan firmalar yüzünden, gidip çinko motor almıştım. Ama bunu anlatamadık bazı at gözlüğü takanlara.
Gerçi ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama, yaşayanlar hayli fazlaydı. pek çok insan lanet etti, rezil oldu.
Benim çinko almamdaki tek sebebim, fiyat ve taksitlerinin keseme uygun olmasıydı. Büyük firmalarda bu ödeme kolaylığı yoktu.

Yine de, "Marka" motor firmalarının, fahiş satış rakamlarını aşağı çekmelerine sebep olmuştur bu beğenmediğiniz çinkolar.:bounce:

sıfırı 2200 civarındayken bile, şu an sahibinden sitesinde hala 2500 lira istenen 10 bim km. üzeri cygnuslar mevcut :) suzukinin 125'lik skutır fiyatı da yerlerde.
Fiyatlar nereden nereye gelmiş, bakın da görün.:bounce:

Maddiyattan dolayı çin malı almak zorunda kalanları aşağılayanlar oldu yıllarca. Motorcudan bile saymayanlar...
Fiyatlar böyle olsaydı, hiç kimse gidip çinko almazdı. "çin malı almayın" diyenler daha akıllı değillerdi çinkoculardan.

Bu aç gözlü büyük firmalar yüzünden, hem çinko alanlar zarara uğradı, hem de 3500 liraya aldıkları motorları 2000 liraya düşenler.

İşin zararı hep bize patladı, hep bize... :pr:

eline sağlık Gültekin abi ::cheeeeer::cheeeeer::cheeeeer::cheeeeer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar