Çin Çan Çonu boş verin..:mrgreen:
Arka tabla sadece soldan tek amortisörlü..Oraya odaklanın..
Arka tabla sadece soldan tek amortisörlü..Oraya odaklanın..
Agam senin çini yer buyayazlığa alam bi dene kenara koyam b ulunsun![]()
vasco
iyiki bi 1000rr la foto çekildin olm yeter gözümüze soktun
vasco
seni samimi bulduğum için istemezsen bidaha söylemem
Beni tanıyanlar, uzunca zamandır çin malları hakkında olumlu düşündüğümü, amacına ve fiyatına göre iyi işler yapılabileceğini yazdığımı bilirler.Çin Çan Çon'a 2000 YTL Verecegine Yamaha'ya Ver...
Sanki bu Çin değil mi :silent::silent::silent:
Adı Yamaha yalnızca
Beni tanıyanlar, uzunca zamandır çin malları hakkında olumlu düşündüğümü, amacına ve fiyatına göre iyi işler yapılabileceğini yazdığımı bilirler.
Burnundan kıl aldırmayan firmalar yüzünden, gidip çinko motor almıştım. Ama bunu anlatamadık bazı at gözlüğü takanlara.
Gerçi ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama, yaşayanlar hayli fazlaydı. pek çok insan lanet etti, rezil oldu.
Benim çinko almamdaki tek sebebim, fiyat ve taksitlerinin keseme uygun olmasıydı. Büyük firmalarda bu ödeme kolaylığı yoktu.
Yine de, "Marka" motor firmalarının, fahiş satış rakamlarını aşağı çekmelerine sebep olmuştur bu beğenmediğiniz çinkolar.:bounce:
sıfırı 2200 civarındayken bile, şu an sahibinden sitesinde hala 2500 lira istenen 10 bim km. üzeri cygnuslar mevcutsuzukinin 125'lik skutır fiyatı da yerlerde.
Fiyatlar nereden nereye gelmiş, bakın da görün.:bounce:
Maddiyattan dolayı çin malı almak zorunda kalanları aşağılayanlar oldu yıllarca. Motorcudan bile saymayanlar...
Fiyatlar böyle olsaydı, hiç kimse gidip çinko almazdı. "çin malı almayın" diyenler daha akıllı değillerdi çinkoculardan.
Bu aç gözlü büyük firmalar yüzünden, hem çinko alanlar zarara uğradı, hem de 3500 liraya aldıkları motorları 2000 liraya düşenler.
İşin zararı hep bize patladı, hep bize...r: