yeni motorumuzz

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ilk fotoyu görünce aklıma biranda baba oğul 2 tane aynı motordan almışlar demiştim ama camekandan yansımaymış:queen:

Motorun eski sahibi evde tablo niyeti ile almış sanırırm. 0 km gibi duruyor :mrgreen:

Hayırlı olsun. Güle güle kullan...

Son düzenleme:
Merak bahane msnden bu göbeği nasıl eritcem gibilerinden büssürü şeyler diyo zayıflamak için pisikletten inmiyo adanadan osmaniyeye bisikletle gidio adam :queen:

ben :silent: adanadan osmaniyeye :silent: bisikletle :silent: :queen: :queen: :queen: görürsen haber verde bisiklet üstndeki bana bi bakaım :p

hayırlı uğurlu olsu.allah kaza bela vermesin.güzel seçim.tekeriniz düz bassın.saygılarr!:rendeer:

senin şimdi bu motoru gostererek beni üzmeye etmeye ne hakkın var sorabilirmiyim :salut: off guzellige bak kazasız belasız kardeşim ...

senin şimdi bu motoru gostererek beni üzmeye etmeye ne hakkın var sorabilirmiyim :salut: off guzellige bak kazasız belasız kardeşim ...

saol kardesım tks uzguysem k bakma:queen::queen:ins snde kavusursun istedigin motoruna:queen::rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Canım sıkıldıkça tekrar tekrar bakıyorum fotolara. Tam bir dizayn harikası maşşallah. Nazar değmesin. Kırmızı olsun, 2 lira pahalı olsun. :cat: Rengi de çok güzel, kazasız belasız günlerde kullanın tekrar... :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
yükselcim hayırlı olsun şimdi gördüm yazınızı.allah kazadan beladan korusun hepimizi.hayırsız babana da selamlarımı ilet.

Hayırlı olsun abi.Kazasız, sorunsuz sürüşler.Motosikletin de maşallahı var hani.:)Saygılarımla.:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adanalı fazer e hayırlı olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar