[Trakya - MT]

trakya MT Saldınız Kendinizi Yollara bakıyorum :) Şimdi Ben Yokum Diye Yapmayın Böyle yani:D HEr sey Bi Kenara Finallerden Sonra Yola Devam Bu arada yakın yerlerdeki ARkadaşlarıma Duyurayım 23 24 25 MURATLI HIDRELLEZ ŞENLİKLERİ VAR 24 mayıs aksamı Kutsi Geliyor HErkesi Bekleriz Arkadaşlar :)

Draglar çok güzel di:) @By_Star ve ExTRmA da orada olabilselerdi çook daha güzel olucaktı:bounce:

draglar gerçekten güzeldi,keşke gökhan'da sonuna kadar kalabilseydi.
ayrıca fotolar için sağol caner :wiinkk:

draglar güzelmiş gerçekten :mrgreen: Fotoraflarını Aldım Caner Kardeşimden :) bu Arada Bizim Finaller Baslıyor, Finallerden Sonra Haziranın ikinci haftası sonunda bir gezi yapsak diyorum :))

Önemli değil abi çok motor vardı,bakmaktan foto çekemedim :mrgreen:

Kalp krizinden gidiyordum yaaa .Hala gözümen önünde makinalar::xblink::

Önemli değil abi çok motor vardı,bakmaktan foto çekemedim :mrgreen:

Kalp krizinden gidiyordum yaaa .Hala gözümen önünde makinalar::xblink::

evet bi videoda konusman cıkmısss:mrgreen: FArkettim Zaten :p eeet trakya mt hepimiz bu kadar mıyız :D 15 haziranda bi organizasyon yapalım diyorruuum :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet bi videoda konusman cıkmısss:mrgreen: FArkettim Zaten :p eeet trakya mt hepimiz bu kadar mıyız :D 15 haziranda bi organizasyon yapalım diyorruuum :queen:

Bize uyar kardeş,
Biz Çorlu'dan iki malum şahıs olarak bu kez 2 Lifan'la katılırız,
Dün 2.şahıs da ruhsatını aldı.
Hani Çin mallarını beğenmeyen,Fazer,KTM,Enduro filan sayıklayan,Muratlı'ya beraber geldiğimiz yerli malı Ömer var ya o da lifan aldı:)

Son düzenleme:
vaayy süper bi haber :D Keşke Benimde ARtçılarım Motor Alsa abi YAAA :D:mrgreen: valla sevindim Senin Adına SavaS abi :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
vaayy süper bi haber :D Keşke Benimde ARtçılarım Motor Alsa abi YAAA :D:mrgreen: valla sevindim Senin Adına SavaS abi :mrgreen:
Bildiğiniz gibi kendisi benim eski muavindir.Ama ben buna fazla yüzvermiyom senin artçılarına yaptığın gibi
Aç bilaç gezdirdim dağda,bayırda "bi tur versene be ağğğğbi" dediğinde" settt lan,bu çin malı binme elin kirlenir" filan yaptım.Bugün gezelim mi ağğbbbi dediğinde sen daha motor almadın mı lann,hani noldu "biemvi"alacaktın ya,fazer bakıyodun ya "deyip gaz verdim,
böyle bi kaç ehlileştirme çalışmasından sonra Bugün diyor ki" motoruma aşığım"

Savaş abi bizim bu taraf a gelin ya :)
geliriz ,hele özer'in sınavlar bitsin,benim delikanlı OKS için hazırlanıyor.iş yoğunluğu azalırla Haziran Ayı içinde geliriz.

Son düzenleme:
15 haziran cok musait gezi için abi sınawlarımda bitior :)) neyse ben ara ara bakıyorum buraya nereye gitsek diye düşünüyorum ama bakalım... bu sıcaklarda nereye gidilir :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
15 haziran cok musait gezi için abi sınawlarımda bitior :)) neyse ben ara ara bakıyorum buraya nereye gitsek diye düşünüyorum ama bakalım... bu sıcaklarda nereye gidilir :mrgreen:
Bu sıcaklarda Marmara Ereğlisi'ne gidilir,Arkadeniz manzarasında mangal yapılır,sonra iskelede çay içilirrrr.:)
Ama denize gireceğiz filan derseniz,Keşan tarafı,şarköy tarafı....

abi aslında ben bi güzergah düşündüm ama bilmiyorum yani Biraz uzun Soluklu Sabah 10da evden cıkmamız lazım :mrgreen:harita üzerindede uyguladım birazcıkın :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar