[İzmir - MT]

Arkadaşlar SkullHunter 21 adet MT tshirtü göndermiş. Uglychild tshirtleri bana teslim etti. Şu an için 2 adet Stain ayırttı bir tane de Alico. Tshirt isteyenler mutlaka bana ulaşsın. Sonra ben duymadım ben de istiyordum vs demeyin

kardeşim bitanede bana ayır bide şapka cuma toplantıda alayım :cat:

Alicim Sercan bu kendi kalbi çürük, bizimkini sağlam sanıyo:p:p:p

:cat::cat:
+100000000 abi :wiinkk:

anlasilmistir kardesim:rendeer:

benim kalbim mi çürükmüş, vah vah vah... Ben de öyle bi kalb var ki birden fazla sevebiliyor...:queen:

simdi Gulsen gorur bu nedemek aşkım der:mrgreen:

Hatta Gülşen'e özellikle göstermek lazım... Ya Sercan senin şu İtalyan bi kız vardı, Nina, ne oldu o? Gitti mi geri İtalya'ya?:queen::queen: (yarın silerim merak etme:queen: )

Aliiiii......
Hahhh şimdi oldu Ohhh behhhhh...fotoğrafları görünce inan böyle :santa:eek:lmuştum :wiinkk:

Bilseydim bu kadar korkutacağımı fotoğraf falan koymazdım abi :)

Benim bayan arkadşlarım çoktur abi, hatta yazın hepsini marmaris'e toplayıp, bir tekne kiralayıp mavi yolculuk mu yapsam diyorum... Bir tekne dolusu bayan arkadaşla...:queen::bounce:

Şaka şaka, Serçem okur şimdi bunları, Gülşen görmüş ugly durumuna düşmeyelim...:queen:

Rahmi ağabeyimin katkılarıyla grubumuza katılan kardeşlerime mehaba ve hoşgeldiniz demek istiyorum......
Umarım kalıcı,katılımcı ve paylaşımcı olursunuz:wiinkk:

hosbulduk özer abim hiç süphen olmasın abi

Rahmi ağabeyimin katkılarıyla grubumuza katılan kardeşlerime mehaba ve hoşgeldiniz demek istiyorum......
Umarım kalıcı,katılımcı ve paylaşımcı olursunuz:wiinkk:

hosbulduk özer abim hiç süphen olmasın abi

sizlerden şüphe etseydim, hiç tavsiye etmezdim zaten (üstelik param da cebimde kalırdı ) :queen:

sizlerden şüphe etseydim, hiç tavsiye etmezdim zaten (üstelik param da cebimde kalırdı ) :queen:

rahmı dede ellerınden opuorum...dusununce hakıkaten katılım ucretsız dıye dusunuordum ben aslında ama epey pahalıya mal oldu.....bu arada shell'e deıl yakıt, hava almak ıcın bıle gırmem artık..:pr:aslında bana kalsa ugrasacam onlarla ama...

Arkadaşlar Hyosung 250R kullanıcısıyım. Biraz paraya sıkıştımda. Kredimi çekeyim yoksa motorumu satayım,ne dersiniz?

izmir selam...mont ve kask almalıyım...ama uççukk:queen: rakamlar ıstıolar kahramanlarda...nerden ne kadara almalıyım...(karatastakınede baktım..fark yok)

Topiği kirletme ne yaparsan yap

Fikir beyan etmek istemiyorsanız etmeyiniz.Topiğin kirliliği ve temizliği ile siz mi ilgileniyorsunuz?? Lütfen kabalık etmeyin.

Hypo Bornova Opel Egem karşısında Hein Gericke isimli bi mağaza var. Oraya da bak. Fiyatlar çok ta uygun değil fakat sezon sonu bozuk seri tarzı güzel malzemeler bulabilirsin..Kahramanlar cidden yüksek fiyat çeker.

Son düzenleme:
.................................................................................

Son düzenleme:
Fikir beyan etmek istemiyorsanız etmeyiniz.Topiğin kirliliği ve temizliği ile siz mi ilgileniyorsunuz?? Lütfen kabalık etmeyin.

Hypo Bornova Opel Egem karşısında Hein Gericke isimli bi mağaza var. Oraya da bak. Fiyatlar çok ta uygun değil fakat sezon sonu bozuk seri tarzı güzel malzemeler bulabilirsin..Kahramanlar cidden yüksek fiyat çeker.

Sorduğun bişeyler öğrenmek, fikir edinmek gibi bişey olsa sana canla başal yardım etmeye hazırım ve gurubumuzdaki herkes için de bu böyle. ama senin sorduğun sadece sana ait olan bişey, senin maddi durumunu kimse bilmez kredi çeksen geri ödemesi var, motoru satsan motorsuz yapamazsın. Belki bir müddet idare edersin , ne yapman gerektiğine ancak sen karar verebilirsin bu yüzden topiği kirletme dedim sana kabalık etmedim bu gibi sorular sorulmaz aslında . Ama sen kabalık diyorsan yine kendin bilirsin .

aaaaaaaa bak şimdi rahmi amçanın çok kalabalık bir mt ailesi vardır sonra park etçek yer bulamassın ?:bounce:

rahmı dedeyı tanıyan O'nun ne oldugunu bılıor...sorun yok...tanısma sansı bulursa oda hatasını anlayacaktır...:cat:

bu arada rahmı dede urla carsıya yolun dusmuo bu aralar sanırım....

Son düzenleme:
İzmir,Hatay Mt?

Bugün Hatay da baya bi toplu grup gördüm motorlu dedim acaba mt den birileri varmı içinden merak ettim fotoyu çektim Ocakbaşı Muzomun önü

yürürken çektim 2-3 motor foto dışı kaldı =)

goldwing ocak başının sahibinin zaten 1side senin diyerleride çalışanların vs. sucu motorlarıdır :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar