[Ankara - MT]

Ya ne güzel hazır yakalamışken ben sorularımı sorayım sırayla o zaman.

Sayın doktorlar ben acaip miskinleştim hiç bişey yapasım yok. Bunalım modundayım. Ne yapcez?

Ve Sayın sigortacılar.

Ben ev ve iş yeri sigortası yaptıracağım bana bi adres veriversenizde yaptırıveriversem diyoruuum.

Sayın komutanlarıma soracak sorum yoktur.

Başka hangi meslekler kaldı? illaki onlara da sorum vardır.

Gurcell kafa bulma sana :pr: Turkcellciğim ilk önce para sonra sorularını alıyım canımm:cat: hertürlü sikorta itina ile yapılır:cherry:

Gurcell kafa bulma sana :pr: Turkcellciğim ilk önce para sonra sorularını alıyım canımm:cat: hertürlü sikorta itina ile yapılır:cherry:

Abi para kolay, hallederiiizzzzZZZZ.....

ev için tapu yu getireceğim değilmi?
işyeri için ne isteniyor?
bide benim çinli güzelime kasko istesem olurmu?

Ha tabi bide yerini bana tarif etmen lazım.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yha arkadaslar neden tuzgölünü gelmiyosunuzzzz ordanda şereflikoçhisara yhaa lütfen degerlendirmeye alınsınn

Düz yol sevmiyor burdaki kimse nedense. Şereflikoçhisardan plaka almıştım, baya yan rüzgar yemiştim dönerken. Yukarıda bi yerde baraj gölü de varmış, davet etmişlerdi. Aslında gidilebilir ama dediğim gibi yol düzmdüz diye tercih etmezler...

Yau nesi düzelcek? Su buharlaşcak biz de tuz alcaz işte. Sonra kışın yollara dökücez buz olmasın diye. :)

yagmur da dinmis::xrock::

acaba nereye gıtsem,yaw su soruyu ıstanbuldayken hıc sormazdım mutlaka ır yer bulunurdu da ankara da dusunupduruyorum::xrock::::xrock::

Son düzenleme:
O kadar düşünmeye eminim hep aynı 2-3 seçenek çıkıyordur karşına. Ankara işte....

O kadar düşünmeye eminim hep aynı 2-3 seçenek çıkıyordur karşına. Ankara işte....
malesef haklısın:pr: en iyisi ben yine bi bahçeli yapıp gelim,bi fal baktırıp nese mı bulayım kesın yakında para gelecek içimde ki büyük sıkıntının feraha erecegını soyleyecek :queen: biri gelse belkı tavla atardık,hesabına oynayalım nasılsa kaybetmem:cherry:

Ne 2-3 haftası,
Pılı pırtı toplayıp İstanbul'a taşınmak lazım...

istanbul demeyin arkadaslar ya zaten gun sayıyorum durun bakım 755 gunüm kaldı kabaca ankara da:salut: simdi gelen yok is::piloot:: benımle bahcelıye yolunuz duserse beklerım sevgıyşe kalın::saskin::

Ankara, Ankara, güzel Ankara,
Seni görmek ister her bahtı kara.
Senden yardım ister her düşen dara,
Yetersin onlara güzel Ankara

Burak İstanbul aşkıyla yazılmış şarkıların liriklerini buraya yazmaya kalkarsam sayfalar sürer. İlkokul Ankara türküleriyle kandıramazsın bizi :p

Abi bu ne? Paso ışık... O kadar ışığı, havai fişeği banada versen bende güzel gözükürüm.

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Tam buna uygun bir şiiri var Can Yücel'in. Ama buraya yazamayacağım :cherry:

Adı "Kibar Hırsızın Türküsü" :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar